2022. aug 27.

Email-ek Sydney-ből

írta: Nilla30921008
Email-ek Sydney-ből

Csak neked, baba

 

Sarah does Sydney

SARAH SYDNEY. írta: CecilBCK

 

CSÜTÖRTÖK

 Helló kicsim, megígértem, hogy minden nap írok neked e-mailt, amíg távol vagyok.

 Helyi idő szerint reggel 6-kor érkeztem Sydney-be, mert hatalmas sorok voltak a vámnál. Úgy látszik, tíz hatalmas sugárhajtású repülőgép érkezik, minden nap ugyanabban az időben, a kijárási tilalom feloldása után.

 Billnek és Becnek (egy régi és nagyon közeli kolléga) van egy szép villája, kilátással a Hyde Parkra, amely szomszédos a CBD-vel, amiben van egy saját fürdőszobám.

 Nagyon vonzó pár, körülbelül egyidősek velünk.

 Ma délután szundikáltam, és megpróbáltam kipihenni a repülőút fáradalmait.

 Bec korán otthon volt, és meghívott, hogy szaunázzak vele a saját szaunájukban. Hat ember ülhet le két sorban egymással szemben, és van benne egy kézi zuhany. 

Nagyon szexi teste van, amit majd egyszer te is élvezni fogsz. Szép lábai, feneke és mellei vannak.
Azt mondta, hogy szereti a kopasz nagyajkaimat, és megkérdezte, hogy borotválom-e avagy gyantázom? Amikor elmondtam neki, hogy hetente egyszer megborotválsz az előjátékunk részeként, az igazán felkeltette az érdeklődését.

Sok kérdést tett fel a szexuális életünkről. Mondtam neki, hogy vastag, húsz centis farkad van és azt is, hogy imádjuk a külső szexet (el kellett magyaráznom, hogy ez az orális szex egy másik neve, finomabb megfogalmazásban).

Bec-vel nagyon könnyű beszélni, és nyilvánvalóan nagyon gátlástalan. Megkérdezte, hogy mikor basztunk utoljára, ezért meséltem neki arról, amit éppen azelőtt csináltunk, hogy Sydney-be utaztam.

 Elbűvölte, amikor elmondtam neki, hogy hatszor is az orgazmusig nyaltál, mielőtt engedted, hogy leszopjalak (bébi, olyan kanos és kemény voltál addigra). Még jobban elbűvölte, amikor elmondtam neki, hogy utána aranyzuhanyt adtam neked (az egyik perverziód, ami nagyon beindít engem – imádlak érte kicsim) a fürdőben, mielőtt együtt fürdőztünk, aztán úgy dugtunk, mint a nyulak.

 A forró gőz kiűzte belőlem a repülés okozta kellemetlen érzéseket és már nagyon vágyom rád. Nagyon beindultam, miközben egy meztelen nő ült velem szemben.

 PÉNTEK

 Bec ma egész nap otthon volt, bár Billnek dolgoznia kellett. 

Elvitt egy körútra a látnivalókhoz: Double Bay, Rose Bay, Watson's Bay, South Head (fantasztikus kilátás a kikötőre és az óceánra), majd a Bondi Beachre, mielőtt átsétáltunk volna a Sydney Harbour Bridge-en keresztül Mosmanon, Manlyn és North Headen (még fantasztikusabb kikötők és ezekről a helyekről is remek a kilátás az óceánra).

 

Aztán a helyi tenger gyümölcseit kóstolgattuk és egy kis bort a Manly mólón, miközben néztük a kompokat, ahogy jönnek és mennek.

 Amint visszaértünk a villájukba, Bec javasolta, hogy szaunázzunk és zuhanyozzunk együtt, hogy elviseljük a hőséget.

 Néztük egymást miközben vetkőztünk. Nem tudtuk eldönteni, melyikünk élvezi jobban, aztán lemostuk egymást a kézi zuhanyfejjel.

 Egy idő után Bec finom tű-sprayre állította a zuhany fejét, és cuki punciajkaimra irányította, jó sokáig. Bébi, ez olyan nagyon kedves volt tőle… Úgy éreztem, muszáj viszonoznom, hát megtettem.

 Néhányszor megkérdezted, hogy biszexuális vagyok-e, különösen azért, mert annyira szeretem, ha nyalod a punciajkaimat, de én mindig tagadtam. A jelenlegi helyzetemben azonban lehet, hogy mégiscsak elgondolkodok ezen.

Mindketten jól éreztük magunkat a szauna gőzében, végül a zuhanyfejjel lemostuk egymást.

 Bec megkérdezte tőlem, hogy csináltuk az aranyesőket (a módszertant üzleti nyelven nevezte). Mondtam neki, hogy mindig sokkal izgalmasabb dolog a lassú felépítés és némi feszültségkeltés is kell hozzá.
Azt mondta, örülne, ha demonstrálnám neki: „Légy szíves Sarah. Azt szeretném, ha megtennéd velem, most, most”.

 Mit tegyen egy lány, ha a házigazdája különleges dolgot kér? És a meztelen teste valóban nagyon vonzó volt. És bébi… Tudod, hogy mindig élvezem a szexuális erőt és a dominanciát.

 Csípőre tett kézzel guggoltam Bec ágyéka fölött és nagyon élveztem azt a szexuális hatalmat, ami abban a pillanatban eltöltött, miközben Bec nagy várakozással figyelt.

 A szexuális feszültség növelése érdekében elmondtam neki, hogy néhány napja aranyesőért könyörögtél, miközben én hasonló helyzetben voltam a tested felett.

 – Mondd el, pontosan mit szeretnél, mit tegyek. Mondd el Bec, tudnom kell – ugrattam.

 Azt mondta, soha nem volt aranyesőben: „Régóta várok erre, úgyhogy jó legyen nekem.” Mondtam neki, hogy számoljon nekem ötig, aztán, hogy még egy kicsit húzzam, megkértem, hogy számoljon velem háromig.

 Azt akartam, hogy „jót csináljak neki”, úgyhogy tényleg babám, nem tudtam, ki élvezte a jobban, bár sok zajjal jár az, mint tudod.

 Bec azt mondta nekem, hogy ő és Bill valószínűleg sokat tanulhatna tőlem, hogy javítsák szexuális életüket. Ezt az általam elmondott részletek alapján gondolta így.

 Nem vagyok biztos benne, hogy ez hova fog vezetni, kicsim, de szórakoztató lehet egy számomra új országban.

 

SZOMBAT

 

Bill és Bec elvittek a Taronga Állatkertbe, hogy lássam a kengurukat, emukat, koalamedvéket, goanákat, vombatokat, kacsacsőrűeket és még sok mást. A visszaúton megebédeltünk a Circular Quay-nál, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hídra és az Operaházra.

 

Mialatt Bill kifizette a számlát, Bec megkérdezte, szeretnék-e csatlakozni hozzájuk a szaunájukban, amikor visszaérünk. Azt mondta, minden szombaton ez a programjuk.

 Már alig vártam, hogy lássak egy új és vonzó férfit meztelenül! A bennem lakozó exhibicionista meg arra vágyott, hogy a meztelen testemet mutogathassam neki, a gyönyörű meztelen felesége előtt.

 Elhatároztam, hogy belépőm alkalmával igyekszem a legtöbbet kihozni abból, hogy egy új férfi először lát engem meztelenül. Néhány perccel azután, hogy bementek, utánuk mentem én is.

 A gőz miatt beletelt néhány másodpercbe, hogy láthassak. Mindketten vizesek voltak a zuhanytól. Ahogy jobban koncentráltam, láttam, hogy Bec térdel Bill lábai között és nyalja félig felálló farkát.

 – Vártalak! Örülök, hogy csatlakozol hozzánk – mosolygott Bill, ahogy felállt, és rám irányította a zuhanyfejet, miközben meztelen testemet fürkészte.

 „Gyönyörű a feneked és a mellbimbóid olyanok, mint a golyó” – mondta, miközben felváltva permetezte be mindegyiket sorban, ahogyan megnevezte testrészeimet.

 – Bec azt mondta, hogy kopasz vagy odalent, imádom azt a megjelenést – mosolygott, miközben oda permetezett.

 Aztán néztem, ahogy befújja a farkát a zuhanyfejjel. 

– Nézd, mit tett velem a szexi meztelen tested, Sarah.

 Bébi, miért találkozok én mindig ilyen hihetetlenül jó testfelépítésű férfiakkal?

 Mosolygott, amikor elmondta, hogy Bec nagyon részletesen mesélt neki az aranyesőről, amikor észrevettem egy jeges vödröt, tele vizespalackokkal.

 – Bec azt mondta, szereted, ha egy férfi könyörög az aranyesődért. Szóval Sarah, könyörgök! Akarom! Nagyon szeretném!

 Mit tegyen egy lány, ha a házigazdája különleges dolgot kér tőle? Na és a meztelen teste valóban nagyon vonzó volt. És bébi, tudod, hogy mindig élvezem a szexuális erőmet és egy másik férfi feletti uralmat.

 Szóval, hogy elodázzam a pillanatot és szexuális feszültséget keltsek, azt mondtam nekik, hogy sok vizet kell innom, ezt azonban nagyon lassan tettem.

 Amikor beléptem, Bec térdelt Bill lábai között és nyalogatta félig felálló farkát. Megkértem őket, hogy továbbra is csinálják ezt előttem. Mondtam nekik, hogy szeretnék még nézelődni kicsit, mielőtt megkezdem a fellépésem.

 Látni, ahogy Bec a szájával, az ajkaival és az ujjaival kedveskedik a teljes pompájában meredező farkának, miközben azt mondta férjének, hogy élvezni fogja, ahogy nézheti, amikor aranyesőt adok neki, ez nagyon feldobott.

 Mondtam nekik, hogy már majdnem készen állok a fellépésre, de azt akarom, hogy először Bill veszítse el az erekcióját.
Bec-nek elég sok hideg vizet kellett permetezni rá és maréknyi jégkockát is szórni a vödörből a farkára, ahhoz, hogy az a csodálatos szerszám lekonyuljon.

 A bennem élő exhibicionista nagyon élvezte a pillanatot, amikor csípőre tett kézzel guggoltam Bill ágyéka fölé és nagyon élveztem azt a szexuális erőt is, ami abban a pillanatban töltött el, amikor Bill és Bec is nagy várakozással néztek.

 – Sarah, könyörgök érte. Bec azt mondta nekem, hogy szereted, ha valaki az aranyesődért könyörög, szóval Sarah könyörgök, akarom, nagyon szeretném, most.

 – Mondd el, pontosan mit szeretnél, mit tegyek?! Mondd meg nekem, Bill, tudnom kell!
– Csináld addig, amíg vissza nem áll az erekcióm. Régóta vártam erre, szóval tedd nagyon különlegessé számomra, kérlek.

Mondtam neki, hogy számoljon el nekem tízig. Aztán, hogy még húzzam, megkértem, hogy számoljon velem ötig.

 Azt akarta, hogy „nagyon különlegessé tegyem a számára”, így tényleg babám, nem tudtam, hogy ki élvezte ezt jobban, bár ismét sok zajt csaptam – de az erekciója azonnal visszatért.

 Ez engem nagyon felpörgetett, miközben a felesége nézte.

 Aztán lezuhanyozott és azt kérte, hogy nézzem őket, ahogy Bec a farkát szívja. Kicsim, nagy volt, kemény és lüktető.

 Aztán Bec a hátára fektette a földre, a farkára ült és hülyére baszta, miközben én ezt is végignézhettem.

 Folyamatosan azt hajtogatta: „Tedd meg Sarah-ért, tedd meg Sarah-ért, mutasd meg neki, milyen jók vagyunk.”

 Bébi, jó volt látni őket, és a végén tényleg egyszerre értek fel a csúcsra. Hogy hol volt a vibrátorom, amikor a legnagyobb szükségem volt rá?  

Öt napja jöttem el és nem feküdtem le senkivel. Ugye milyen jó vagyok? Ezért lógsz nekem eggyel.

 

VASÁRNAP

 

Bec és Bill valóban nagyon szexi emberek, gátlástalanok, ahogy tegnapi bohóckodásainkból olvashattad. Kíváncsi vagyok, hogy el akarnak-e csábítani, vagy tervezik-e, hogy elcsábítanak?

 Ma reggel a reggeli után, Bec magassarkú cipőben sétált egy pici, nagyon rövid, öv nélküli, fekete selyem pongyolában. Sydney-ben talán ez a szokás!?

 Ahogy sétált, láttam a mellbimbóit és a gyönyörűen borotvált pináját. Mondtam már, hogy leborotváltam neki?

 Bill eleinte csak egy szíjat és rövid pólót viselt. Napbarnított feneke szenzációsan nézett ki, mindössze két vékony pánt takarta. Az az elülső dudor pedig tényleg, nagyon komoly dudor volt.

 Bec azt mondja, meztelenül a hátsó fedélzeten fognak napozni, miután yum cha-t fogyasztanak a Dixon Streeten, egy rövid séta után és megkért, hogy csatlakozzak hozzájuk.

 A Yum cha jó volt, a stílusa nagyon Sydney-re hajaz. Rengeteg helyszín közül lehet választani. Bámulatos, mennyire sok a látnivaló!

 Egy szexi párral, meztelenül napozni a gyönyörű, napsütéses, tiszta kék égen magasan Sydney felett, miközben senki sem láthat minket, jó móka. Vagy lehet, hogy az emberek a néhány háztömbnyire lévő sokemeletes épületekből megfigyelhetnek?

 A bennem élő exhibicionista elhatározta, hogy drámai belépőt tesz, amikor csatlakozok hozzájuk a barnításhoz. A hatás kedvéért vártam néhány percet.

 Amint tudod bébi, élvezem a évődést (szexuális kötözködést), amit az adott körülmények között szándékosan csináltam.

 Eltekintve a legmagasabb sarkú cipőmtől és egy nagy fekete kalaptól, teljesen meztelen voltam (és nagyon izgatottnak éreztem magam), amikor magabiztosan felmentem a fedélzetükre.

 Bill és Bec teljesen meztelenül álltak, és napolajjal kenték egymást.

 Teljes figyelmük rám irányult, miközben elsétáltam mellettük és különösen a fenekemet riszáltam nekik.

 Csodálatos érzés volt négy olajos kezük a meztelen testemen, amikor mindketten elkezdtek bekenni az olajukkal, miközben a magassarkúmban álltam széttárt lábakkal.

 Bec a felsőtestemre, a mellemre és a mellbimbóimra koncentrált, míg Bill olajos kezeit a fenekemre tette (azt mondta, hogy szereti), aztán olajjal kente be a pincsim.

 Annyira jó baba, főleg amikor olajos ujját fel-le húzta az izgatott cuki ajkaimon.

 Azt kérték, hogy feküdjek le, és napozzak elöl-hátul tíz percig, mielőtt árnyékba húzódnánk. Azt mondták nagyon erős az UV-sugárzás Sydneyben, és én is ezt éreztem.

 Eleinte semmiségekről csevegtünk, majd a beszélgetés a szexuális preferenciákra terelődött és arra, hogy melyikünket mi indít be, pörget fel jobban.

 Élveztem, hogy elmesélhetem nekik, hogy nekem igazán nagy élményt az ad, amikor orgazmusig nyal valaki, lehet az férfi vagy nő, miközben egy jó kiállású férfi nézi és maszturbál. Még azt is elmeséltem nekik, hogy te és én hogyan csináltuk ezt néhányszor. Vagy talán sokszor?

 Nem mondtam el nekik, hogy sorozat-orgazmusom szokott lenni, meg azt sem, hogy amikor nagyon izgatott vagyok, spriccelek is. Talán majd rájönnek.

 Bec remegő hangon közölte, hogy el akar mondani valamit, ami mindkettőjüket zavarja.

 – Tudod, hogy mindketten meg akarunk dugni. Hihetetlenül szexi nő vagy, és tényleg tudod, hogy izgass fel minket anélkül, hogy egy szót is szólnál. Amikor ma bejöttél ide meztelenül, csak a magassarkúdban és a kalapodban, az egy varázslatos pillanat volt mindkettőnk számára. Bámulatosan varázslatos voltál.

 Fél órával később az árnyékos területen feküdtem a hátamon, még mindig a magassarkúmban, széttárt lábakkal, miközben Bec nyalogatta a punciajkaimat, közben ujjbegyeivel meg a mellbimbóimat ingerelte.

 Bébi, nagyon jó volt! Főleg, hogy a férje, Bill mindkét keze ujjai hegyével izgatta hatalmas erekcióját az én érdekemben. Közben figyelte, hogy a felesége örömet szerez nekem.

 Előtte Bec suttogva elmondta, hogy tényleg meg akart dugni. „Ma Sarah, most azonnal” – mondta, ezután az ajkaimat kezdte csókolni.

 Bébi, el voltam ragadtatva! Különösen így, hogy az embere figyel minket.
Bill megkérdezte, akarom-e, hogy maszturbáljon nekem. 

„Igen, kérlek” – mondtam neki, tedd meg helyettem – „látni akarlak, hogy elélvezel, de addig nem szabad megtenned, amíg én nem mondom”. Közben azt láthattam, hogy egy gonosz kinézetű farokgyűrűt visel.

 Kicsim, tudod, hogy a jó testfelépítésű férfiak fitymacsattogása mennyire feldob!

 Bec később elmondta, hogy még soha nem nyalt kopasz, szőrtelen pinát. Azt mondta, imádta az érzést, és el volt ragadtatva ettől.

 Miért tudnak a nők jobban nyalni, mint a férfiak?

 Talán ugyanaz az ok, amiért azt állítod, hogy a férfiak jobban tudnak szopni, mert aki csinálja, tudja, ő mit szeret és hogyan jó neki?

 Tudtad, hogy a kínai taoizmusban a punci-nyalást spirituálisan beteljesítő gyakorlatként tisztelik, amelyről úgy tartják, hogy növeli a hosszú élettartamot?

 Egy új nő örömet okoz nekem, miközben egy új férfi néz, előttem maszturbál, egy új városban… Nagyon izgalmas volt számomra bébi! Vajon nem erről szólnak az ünnepek?

 Bill közel volt hozzám, miközben Bec nyalt. Egy idő után megfogta a kezem és a farkára tette, anélkül hogy kérdezett vagy szólt volna.

 Baba! Annyira vastag volt, hogy nem tudtam átfogni a kezemmel!

 Megkérdezte, szeretem-e nézni, ahogy maszturbál, miközben a felesége a nyelvével kényeztet. „Mais oui, imádom” – mosolyogtam rá, a második orgazmusom közepette.

 Bec később azt mondta, nagyon nedves voltam, amikor a hátára feküdt, és úgy helyezkedett el, hogy az arcára ülhettem. Én végig a szemébe néztem, amikor a nyelve végignyalta a punciajkamat, de néha arra is figyeltem, ahogy Bill nagyon keményen maszturbál. Tényleg nagyon-nagyon keményen baba. Viszont nagyon megdöbbentnek látszott, amikor a felesége először megujjazta a popsilyukam, aztán be is nyalt oda, miközben belevágta a körmét a farpofáimba (öröm és fájdalom) Bébi, imádtam ezt az érzést!

 És láttam, hogy mennyire élvezi a nyilvánvaló szexuális örömömet, ahogy a felesége a nyelvével gyönyörködteti piszkos ajkaimat.

 Hogy egy picit húzzam megint, azt mondtam neki: „Szeretném látni, ahogy elélvezel abban a pillanatban, amikor én is.”

 Nagyon közel voltam egy hatalmas orgazmushoz. Megpróbáltam nem spriccelni, miközben két ujjammal V-alakot formáltam, és dörzsöltem a punci ajkaimat.

 Szinte sikoltoztam, hogy „bébi igen, bébi igen” (mint ahogy neked is szoktam), eközben Billnek is nagy orgazmusa lett, velem egy időben és spriccelt – és ezt szó szerint gondoltam, hogy spriccelt.

 Olyan jó volt baba!

 

HÉTFŐ

 

Bec és Bill ma mindketten egész nap dolgoztak, így magamra voltam utalva. Délelőtt a Pitt Street Mallban vásároltam, délután pedig a Domain Art Gallery-ben sétáltam.

 Aztán egy kis meztelen napozás, miközben úgy éreztem, figyelnek. Nekem nagyon tetszik ez a gondolat. Felizgat.

Mindketten későn jöttek haza, így nagyon kevés időnk maradt egymásra.

 

KEDD

 Bec azt mondja, hogy Bill sokáig fog dolgozni, de ő kettőre hazaér és azt akarja, hogy találkozzak az egyik barátnőjével.

 Reggelente egy kis pucér napozás, most már egész jól lebarnultam. Még a punci ajkaimat is lebarnítottam, csak neked. Alig várom, hogy újra használd őket, közös örömünkre, baba!

 A gondolat, hogy amikor haza megyek megnyalod és megcsókolod a napbarnított fenekem, az feldob.

 Még mindig úgy érzem, hogy figyelnek, mégis… Kellemes az érzés, hogy talán kukkol valaki, miközben meztelenül napozok.

 Denise háromkor érkezett. Úgy tűnik, minden hónapban ugyanazon a kedden jön meglátogatni Bec-et.

 Denise nem szép a hagyományos értelemben, de erős szexuális vonzerő árad belőle. Szexi mosoly, szexi hang, szexi viselkedés, 8-10-es méretű magassarkú cipő, szűk nadrág és póló. Nyilvánvalóan melltartó nélkül, ahogy a felém bökő hosszú mellbimbóit bámulom.

 Kávé, kis csevegés és harminc perccel később már mindhárman meztelenül vagyunk a szaunában.

 

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Denise biszexuális. Mesél a jelenlegi pasijáról ugyanis, aki nem tudja megérteni a nők iránti vonzalmát, miközben Bec és én közöttem ül és mindkettőnket érinti. 

Felváltva permeteztük egymást a zuhanyfejjel, én pedig élveztem, ahogy két meztelen nő egymás után permetez be.

 Denise harmincnyolc éves, nagyon artikulált, gátlástalan, soha nem volt gyereke, hihetetlenül hosszú mellbimbói vannak a kis melleken, lapos a hasa, és tetszik, ahogy borotválja a pináját.

 Nagyon kellemes volt számomra, ahogy bepermetezett, és szemügyre vette a testem. Azt mondta, hogy nagyon szereti a seggem, és megkérdezte, megnyalhatná és megcsókolhatná-e.

 Kicsim, hogy mondhatnék nemet, főleg, ha a háziasszony nézi?

 Azt kérte, álljak a falnak támasztott kézzel, kissé széttett lábakkal. Aztán letérdelt a hátam mögé, és éreztem, ahogy megnyalja és megcsókolja a farpofáimat. Nagyon kedves volt tőle, miközben azt is láttam, hogy Bec ujjaival a cuki ajkain figyel.

 Azt mondta, hogy meg kell halni a seggemért, eközben folyamatosan nyalogatta és csókolgatta, aztán a lábam közé tette a kezét, és fel-le húzta ujjait a punciajkamon.

 Aztán azt mondta, hogy szeretne meg dugni a nyelvével. Előbb azonban leültetett a szauna ülőkéjére és befújta a tű-spray-vel a puncimat.

 Denise később elmesélte, hogy a seggem és a kopasz pina ajkaim nagyon felkavarták, ahogy elkezdte nyalni a pinámat. Úgy nyalt, mintha nem lenne holnap.

 Miközben engem nyalt, magát simogatta, és esküszöm, hogy egy percen belül orgazmusa lett. Ez volt az első a sok közül. Szólnom kellett neki, hogy lassítson. Bár nagyon szép, ha valaki annyira vágyik rám és akar engem, de nekem ez gyors. Miután lelassult, nagyon jó lett, ahogy pöckölte és nyalta a csiklómat.

 Bec gonoszul mosolygott rám, miközben szónokiasan megkérdezte, hogy tetszik-e, amit Denise csinál.

 Aztán Bec odajött és leült mellém. Elkezdte csókolgatni a számat, majd a mellbimbómat, majd újra az ajkaimat.

 Bébi, ha két meztelen szexi nő egyszerre csókolja és nyalja minden ajkam, az maga a szexuális mennyország.

 Bec elmondta, hogy Denise általában előbb őt elégíti ki, aztán kerül sorra ő maga, bár ma Bec örült neki, hogy Denise előbb velem foglalkozott. (Udvarias módja a leszbikus szex kifejezésének).

 Élvezettel figyeltem, ahogy Bec megdugja Denise-t a nyelvével, ami elég izgalmas mindkettejük kommentárjával.

 Mivel Bec rájött, mennyire tetszik nekem, amit látok, ezt suttogta nekem:

– Rajtad a sor, hogy holnap megbassz, Sarah.

Szóval lebuktam.

– Csak te és én, ígérd meg kérlek?

 Igent válaszoltam és nagy várakozással mosolyogtam, bár talán némi megrendüléssel.

 Tetszik, ha erre gondolhatsz, baba?

 

SZERDA

 Egész este azon gondolkodtam, amit Bec tegnap mondott. „ Rajtad a sor, hogy holnap kibassz, Sarah. Csak te és én, megígéred?” 

Tudom, hogy megígértem, hogy hű leszek hozzád, bébi, de ez nem egy másik férfi, és majd kiegyenlítem a számlát veled. Melyik barátnőmet szeretnéd megdugni? De ragaszkodom ahhoz, hogy nézhessem.

 Bec azt mondta, hogy korán hazajön a munkából, Bill pedig egyáltalán nem lesz otthon, egyik napról a másikra Melbourne-be kellett mennie.

 Amikor Bec kettőkor hazaért, megkért, hogy egy óra múlva találkozzak vele a hálószobájában. „Öltözz úgy, hogy lenyűgözz, kérlek. Ma nincs szauna.”

 Szóval: magassarkú, fekete harisnyatartó és harisnya… Neked ebben az összeállításban „tálalva” tetszem, amit egy koktélruha alatt viselek, hosszú cipzárral hátul. Semmi más nem kell. Te mondod nekem folyton azt baba: „a kevesebb több”.

 Az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és úgy döntöttem, hogy egy hosszú, elöl cipzáras ruhát veszek fel, alatta semmi, és egy jó adag drága parfümöt és a magassarkút.

 Nagyon jól éreztem magam meztelenül a ruha alatt, neked hordtam, és ugrattam, miközben lassan kioldottam a cipzárt, majd vállat vontam.

 Nem tudom biztosan, hogy én fogok elcsábulni, vagy én leszek a csábító. Bár tegnap nagyon izgatott lettem, amikor Bec azt mondta nekem: „Rajtad a sor, hogy holnap megbassz, Sarah. Csak te és én, megígéred nekem?”

 Először láttam a hálószobájukat. Úgy néz ki mint amit egy lakberendező magazinban látni. Egész alakos tükrökkel a falakon és egy hatalmas ággyal. Képzeld, baba! A mennyezet is teljesen tükörrel borítva!

 Az egyetlen kép a szobában egy hatalmas, fekvő formátumú, bekeretezett fénykép, amelyen Bec mosolyog a kamerába, és teljesen meztelenül pihen a könyökén támaszkodva, hason fekve. Nagyon hasonló ahhoz, amit rólam készítettél. Tudod, ami a hálószobánkban van.

 Amikor beléptem, Bec rám mosolygott, és azt mondta, a pornografikusok gyönyörködtetője vagyok. Te érted ezt?!

 Miközben „változatosságképpen” teljesen felöltözve méreteztük egymást, mindketten alaposan megvizsgáltuk egymás ruhaválasztását.

 Bec fehér, kétrészes térdig érő ruhát viselt, mindkét oldalán hasítékkal a combja felső részéig, és egy hozzáillő kabátot, egyetlen gombbal, a parfümje pedig mennyei volt.

 Mondtam neki, hogy fehérben csodálatosan néz ki, remek kontrasztot alkot a napbarnított bőrével. Különösen, amikor mozog és combja nagy részét felfedi.

 Bec közölte, hogy ez a nap csak kettőnké: „úgyhogy igazán élvezzük a pillanatot és egymást.”

 Amint össze érintettük a kezünket, a szexuális feszültség felszikrázott köztünk. Elhatároztam, hogy átveszem az irányítást. Végül is Bec azt akarta, hogy én basszam meg őt, így hát mögé álltam, és megcsókoltam majd belenyaltam a nyakába.

 Amikor elkezdtünk nyelvelve csókolózni, Bec megkért, hogy mondjam el neki, mit fogok tenni vele.

 – Először le akarlak vetkőztetni, aztán ki akarlak nyalni, mint egy fagylaltot, utána megkapod a legjobb leszbikus faszt, amit valaha ettél – mondtam neki.

 Aggódtam, hogy Bec meglátja, ahogy remeg a kezem, miközben kibontom a kabátjából, miközben továbbra is nyelvesen csókolóztunk.

 A legkeményebb fehér melltartót viselte a kabát alatt, kiemelve mesés melleit, ami szintén egy csodás kontraszt a napbarnított bőréhez. Mellbimbói peckesen meredtek felém.

 Lehajoltam, és felváltva megcsókoltam és megnyaltam őket, ugyanúgy, ahogy én is szeretem, ha csókolod és nyalogatod az enyém.

 Aztán le a szoknyával, így Bec nem viselt mást, mint a magassarkúját és egy nagyon szűk, fehér tangát.

 Nem tudtam ellenállni. Letérdeltem a háta mögé, hogy megnyaljam és megcsókoljam napbarnított fenekét. Mesésnek tűnt a tükrökben, amikor lecsúsztattam a tangáját a bokájára és ő kilépett belőle.

 Ahogyan a barátja, Denise tette velem, széttártam a lábait, és közéjük csúsztam, majd átkaroltam és az egyik ujjam hegyével izgatni kezdtem nedves ajkait, miközben továbbra is csókolgattam és nyaltam a fenekét.

 Hogy tovább ingereljem, megkérdeztem: „Már most megbaszhatlak? Készen állsz rám? Akarod, hogy meztelen legyek veled? Akarod, hogy megnyaljam a picsa ajkaidat?

 Azt mondta nekem: „Igen, igen, igen, igen, most” – szinte az első szavai megjelenésem óta, ezzel egyidőben meghúzta a ruhám cipzárját, én meg kibújtam belőle.

 Elhatároztam, hogy még jobban felizgatom őt. Rázuhantunk az ágyra, és tinédzserként csókolóztunk, miközben csak egy ujjal simogattam a punci ajkait, majd ismét a mellbimbóit vettem kezelésbe.

 Bébi, nagyon élveztem, hogy irányíthatom és szexuális örömet nyújthatok.

 Megkértem őt, hogy feküdjön a hátára, nyissa szét a lábát, és húzza fel a térdét. Utána egy párnát tettem a feneke alá, és végig nyaltam a mellbimbóitól a cuki ajkaiig, miközben átkaroltam a lábait.

 Hogy még egy kicsit izgassam, azt suttogtam: „Most már megbaszhatlak? Készen állsz rám? Akarod, hogy kinyaljam a pincsidet? Kérlek mondd el! Tudnom kell!”

 – Tudod, amióta megérkeztél, és valahányszor megláttalak meztelenül, arra vágytam, hogy megdugj. Tedd meg nekem most – nyögte, miközben nedves ajkaira fújtam.

 Amint a nyelvem és az ajkam megsimogatta a pináját az első kapcsolatfelvételhez, Bec összefüggéstelenül nyöszörgött és nyögött.

 Bébi, abban a pillanatban rettegtem a felette lévő szexuális hatalmamtól, de nagyon élveztem.

 Újra és újra azt mondta nekem, hogy "nagyon jó" vagyok, és hogy "egy szexgép vagy". Nagyon hízelgő volt ez nekem, bébi. Szerinted is egy szexgép vagyok?

 Az volt a szándékom, hogy igazán felizguljon és kivárjam az első orgazmusát, mielőtt megcsókolom. Elhatároztam, hogy legalább öt percig nyalom, de alig két percen belül felsikoltott.

 Így hát megmozdultam, hogy megcsókolhassam rúzsos ajkait. Mindkettőnknek tátva volt a szája, a nyelvünk meg egymás torkában kutakodott, miközben az egyik ujjam hegyével tovább izgattam a pináját.

 Bec később elmesélte, hogy érezte a saját levét az ajkamon, miközben élveztük egymás csókjait.

 Azután amikor hatvankilences pózba kerültünk, mindketten nyögtünk és nyöszörögtünk az élvezettől. Olyan jó volt, baba!

 Boldogságágunk utórezgéseit egy telefoncsörgés törte meg. Csak annyit hallottam, amint Bec szűkszavú válaszokat ad: „igen megtette, igen, megtettük, elvesztettem az időt, nem számoltam, oké, megmondom neki.”

 Aztán elmondta, hogy:„ Bill volt. Én meg, mivel megkérdezte, hogy dugtunk-e, igent mondtam. Ja és megkért emlékeztesselek rá, hogy szeretné, ha őt is elfogadnád, mielőtt haza indulsz.”

 CSÜTÖRTÖK

 Bill még mindig távol van. Bec pedig nagyon későn ért haza a munkahelyéről, így magamra maradtam. Egész nap vásárolgattam az Oxford Streeten. Vettem valami szexit, amit majd megmutatok, amikor hazaérek hozzád bébi.

 PÉNTEK

 Bill ma késő este ér haza. Bec addig is elvitt néhány felnőtt klubba, hogy ne legyen unalmas nekünk.

A szórakozás vad és nagyon szexi volt. A hatalmas farkakkal rendelkező férfiak, akik a cicikért és gyönyörű női testekért éltek-haltak, nagyon vonzóak voltak.

 SZOMBAT

 Micsoda hét baba! És ma a házigazdám vár, és meg akar dugni, amíg a felesége néz.

 „Délután háromkor a hálószobánkban" – ezt Bec mondta korábban.

 Ha használni fognak, elhatároztam, hogy mindhármunk számára emlékezetessé teszem.

 Kettőkor megkértem Becet, hogy segítsen kiválasztani valamit.

 Nem voltam olyan kopasz, mint egy hete, ezért megkértem őt, hogy borotváljon meg, mielőtt zuhanyoznék. Nagyon szépre változtatta, majd meglátod, bébi. Hagyott egy foltot közvetlenül a puncim fölött, mert úgy döntöttünk, hogy a brazil helyett a mohawk stílust szeretjük.

 Azt is élveztem, ahogy Bec néz engem a zuhany alatt, majd megszárít. Azt mondta, furcsa érzés volt segíteni egy másik nőnek felkészülni arra, hogy megdugja a férjét. „Bár nagyon várom” – tette hozzá.

 Örültem, hogy egy másik nő a meztelen testemet nézte, ahogy segített felpróbálni különféle ruhákat, hogy lenyűgözzem a férjét. Végül úgy döntöttünk, hogy a fekete selyem harisnyakötőm, fekete harisnya, fekete selyemblúz, magassarkú és egy jó kis parfüm lesz rajtam. Bec azt mondta, hogy „egészen kurvásan” nézek ki, miközben körbe-körbe járkáltam a szobában.

 Azt mondta, hogy beindítom őt, miközben megnyalta a mellbimbóimat: „A harisnyakötő kiemeli a gyönyörű seggedet és a Mohawk-odat.”

 – Hívni fogunk, amint készen állunk rád – mondta, amikor elment.

 Később nagy mosollyal és nagyon magabiztosan sétáltam be a hálószobájukba. Menet közben lecsúsztattam az ingem a vállamról és csípőre tett kézzel pózoltam.

 Meglepetésemre Bec meztelenül térdelt, Bill nagy farkával a szájában.

 – Szia Sarah – mosolygott rám Bill – Bec arra gondolt, szükségem lehet egy kis előjátékra. Annyira imádom, ahogy felöltöztél. Nem kell több előjáték. Most azonnal akarlak.

 Megfogta a kezemet, odafordított az egyik fali tükörhöz, kezemet a fejem fölé tette, szétnyitotta a lábam, majd megnyalta és megcsókolta a seggem.

 „Most, Sarah, most! Nagyon akarlak, nagyon-nagyon” – szinte sikoltott. Aztán éreztem, hogy hatalmas farkát belém kényszeríti, miután megragadta a csípőmet.

 Életemben először értettem meg, mit érez egy kanca, amikor egy mént szolgál ki.

És bébi… Nagyon tetszett! Főleg azzal az izgató nézésével…
Ne felejtsd el kicsim, ez volt az első igazi fasz bennem, amit majdnem két hétig nélkülöznöm kellett.

 A tükrökben láttam, ahogy Bec Bill háta mögött áll, kezét a fenekére téve és a körmével karcolja őt.

 Nem mondok el többet kicsim, annyira jó volt, hogy szinte bűntudatom van. Hamarosan mindent megtudsz.

 VASÁRNAP

 Hamarosan találkozunk A reptéren bébi. Sok mesélni való, sok-sok utolérni való, meg pótolni való van (sok-sok).

 Várd meg, amíg megtapasztalod azt az igazán gonosz játékot, amit neked kínálok. Remélem akkor mindent megbocsátasz nekem.

Szólj hozzá