2023. már 17.

Álom és egy másik „álom"

írta: Nilla30921008
Álom és egy másik „álom"

ez is csak egy üzenet

   A csókról lehet álmodni is, bár jobb adni-kapni :)
Egy fórumon azt olvastam, véleményként, hogy anális orgazmus nem lehetséges. Akkor hogy lehet orális orgazmus? :) Valamelyik nem igaz? Vagy csak nézőpont kérdése, hiszen bármilyen élvezet végállomása mindig az agy. :D
Fejben dől el minden – mondják egyesek. Van akinek egyszerre két fejben is. :D    


Idézett forrás: https://www.mindbodygreen.com/articles/types-of-kisses
20 féle csók:
1. Francia csók  A sminkelésként is ismert francia csók a nyitott szájú csók és a nyelv keverékét tartalmazza ( végül is ez egy nemi szerv ). Általában az emberek megpróbálják szabályozni az itt használt nyelv mennyiségét, de "néhány ember jobban szereti a nedves, nyitott szájú csókot" - mondja Stray Conger. Minden a próba és a hiba kérdése. 
2. Légcsók  A légcsók inkább üdvözlés, mint romantikus gesztus, és teljesen plátói módon váltható még barátok és családtagok között is. Ez akkor fordul elő, amikor két ember összeszorítja az ajkát, mintha csókolózni akarna, majd elsimít a másik arcán anélkül, hogy ténylegesen összeérne. Egyes kultúrákban egyetlen légcsók megfelelő , míg másokban kettő vagy három. 
3. Csípés  A peck az ajkak egyszerű, könnyű érintése. Az ajkak lehetnek zártak és enyhén ráncosak vagy összeszorultak, vagy lazábbak is lehetnek. Általában ez az, amit az emberek megcéloznak az első csókjukkal, mert az intim, anélkül, hogy túlzottan érzéki lenne. Ráadásul elég nehéz elrontani. 
4. Homlok csók  A homlokcsók szó szerint ez: valakinek a homlokára adott csók. Az ilyen típusú csókok szeretetteljes és tápláló gesztusok, és inkább édességet és törődést jeleznek, mint szexuális vonzalmat. Homlokcsókot lehet adni szerelmes partnerek között, de gyakran adják a szülők gyermekeinek vagy idősebb családtagoknak is.
5. Kézcsók  Ha a kézcsókot jobban kötöd a Koronához , mint a saját randevúzási életedhez, nem vagy egyedül. Ezeket, ha íjjal kombinálják, gyakran a diplomaták vagy a királyi tagok iránti tisztelet jelének tekintik. De kézcsókolni valakit, miközben megfogja, az is lehet gyengéd, szeretetteljes gesztus, ha van kapcsolat a két ember között.
6. Nyak csók  Mivel a nyak a test sérülékeny része, feltárása általában a flört vagy a kényelem jele – mondta egyszer az mbg-nek Blanca Cobb, MS testbeszéd-szakértő  . Szuper erotikus lehet néhány nyakcsók egy sminkelés közepén. Brown-James azt javasolja, hogy csókolja meg a tarkót, valamint a nyak oldalát. 
7. Pillangó csók  Pillangócsókról akkor beszélünk, amikor arcon kapkodunk, és a szempilláit a másik személy szeméhez vagy arcához simítjuk, hogy úgy érzi, mintha egy pillangó szárnyai csókolnák meg. Ezeket az édes "csókot" általában a szülő és a kisgyermek váltja, de megoszthatja őket egy partnerrel is.
8. Arccsók  Valakit arcon csókolni plátói üdvözlő gesztus lehet, és bizonyos kultúrákban gyakori, hogy a barátok és a családtagok ilyen típusú csókot váltanak. Más helyzetekben ez is jó módja lehet annak utalni, hogy kedvelsz valakit, ha még nem vagy készen egy ajaktól ajakig csókra. Általában, ha az ajkait határozottan a személy arcára helyezi, és ott elidőz egy pillanatig, további romantikus értelmet adhat az arccsóknak.
9. Harapás csók  Vedd itt nagyon lazán a „harapás” kifejezést – valójában inkább csak rágcsálnivalónak tekintsd. Ha szeretné egy kicsit érdekesebbé tenni a francia csókját, fontolja meg, hogy finoman megharapja partnere ajkát, vagy enyhén meghúzza a fogaival. Csak próbáld meg ne törni a bőrt, hacsak nem foglalkoznak vele.
10. Testi csók A testcsókkal intimbbé vagy erotikusabbá teheti a sminket, de lehet egyfajta előjáték is . "Különböző testrészeket csókolhat meg, mint például a fülcimpákat, a nyak oldalát, a csukló belsejét és más forró pontokat, ahol a véráramlás közel van a bőr felszínéhez" - mondja Brown-James. "Ebbe beletartoznak olyan helyek, mint a fenékránc, a belső csukló, a tarkó, a belső kar és a hónalj, sőt a popliteális (a térd hátsó része) is."
11. Gyík csók  A gyíkcsók az, amikor a partnerek csak nyelvük érintésével csókolóznak, ajkak nélkül. A gyíkcsók minden bizonnyal egyedi, és biztosan nem mindenkinek szól. Beépíthető sminkelésekbe, francia csók közé beillesztve, általában az erotikus töltés növelése érdekében.
12. Fülcimpás csók  A fülcimpás csók, akárcsak a nyaki csók, rendkívül sérülékeny és erotikus lehet. Mivel a fülcimpák sok idegvégződést tartalmaznak, ez érzékeny és stimuláló terület lehet, és gyakran erogén zónának tekintik.
13. Mellbimbó csók  A mellbimbójáték néhány ember számára rendkívül kellemes tud lenni, és egyes nők akár orgazmust is kaphatnak tőle. Ennek az az oka, hogy ez a fajta érintés ugyanazt az idegkérget aktiválja, mint a csikló. A mell masszírozása, nyomon követése és csípése mellett a mellbimbók csókolózása is örömet okozhat egyeseknek.
14. Nemi csók  Ez nem ugyanaz, mint az orális szex , de az jó folytatása lehet ennek. Ha megcsókolja partnerét a fehérneműn keresztül vagy közvetlenül a nemi szervének bőrén, akkor többre vágyik.
15. Pókember csók  Ez a csók a híres Pókember- film jelenetén alapul , ahol Tobey Maguire (Pókember) megcsókolja Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), miközben fejjel lóg. Ez megtehető úgy, hogy az egyik ember fekszik, a másik pedig fölötte áll. Amikor csókolsz, az álla egymás orrához ér.
16. Csók a fejtetőn  A fejtetőre csók általában szülőtől vagy nagyszülőtől származik. Ezek biztonságérzetet, kényelmet és ismerősséget jelenthetnek az emberek számára. Ugyanazt a biztonságérzetet jelezhetik, amikor egy partnertől jönnek, különösen, ha hátulról ölelgetik .
17. Egyetlen ajakcsók  Az egyajakos csók kicsit érzékibb, mint egy csípés, mivel a száj kissé nyitva van. Ez egy jó bevezető egy francia csókhoz, ahol az egyik partner a másik alsó ajkát csókolja, míg a másik a felső ajkát.
18. Vállcsók  A vállcsók, különösen, ha hátulról történik, felhívás lehet egy sminkre. Lehet fülledt és meghitt csók, de egy másik lehetőségként az ölelkezés során is bele lehet szórni, az ölelkezésedtől függően .
19. Angyal csók  Ez a fajta szeretetteljes csók akkor fordul elő, amikor az egyik személy gyengéden megcsókolja a másik szemhéját. Ennek a csóktípusnak sokféle jelentése lehet, de gyakran romantikus gesztus, mivel ez a csók olyan ritka formája. Különösen édes lehet valakinek megcsókolni a szemhéját, amikor sírt.
20. Orr csók  Az orrcsók lehet ajaktól orrig vagy orrtól orrig. Leggyakrabban ez egy kedves, családi üdvözlés (hasonlóan a pillangócsókhoz), amikor két ember összedörzsöli az orrát.


A csók tudománya.
A csók előnyei. 

Tanulmányok kimutatták, hogy a csókolózásnak megvannak az előnyei . A csókról kimutatták, hogy javítja a bőr egészségét 3 azáltal, hogy serkenti a kollagéntermelést és éget el kalóriákat , a nyál megosztása pedig a mikrobiom révén még az immunrendszert is erősítheti . "A csók az ereket is megnyitja, és csökkentheti a vérnyomást, miközben szenvedélyessé válsz" - teszi hozzá Brown-James. A csók is segíti a párokat a kapcsolatteremtésben, mondja Engle. "A The Archive of Sexual Behavior tanulmánya azt mutatja, hogy a csók elősegíti a párkapcsolatot és az intimitás érzését a partnerek között 4 " - mondja az mbg-nek. "Ezek az enyhén buja vonzalom apró pillanatai tesznek téged és partneredet szexuális lényekké, akik erotikusan viszonyulnak egymáshoz." Ha a „mély csók” beépül a szexbe 5 , az szintén növeli a nők orgazmusának valószínűségét. Sőt, egyesek egyedül csókolózásból érhetik el az orgazmust (más néven orális orgazmus ). Csók tippek: A jó csók első lépése a beleegyezés kérése, mondja Brown-James. „A beleegyezés mellett a hidratálás is kulcsfontosságú, hogy ne legyen szájszárazság” – teszi hozzá. Ha belemegy a csókba, azt javasolja, hogy lassan kezdje. A túl korai túlság elsöprő erejű lehet, de a szexuális feszültség lassú felhalmozódása még kellemesebbé teheti az élményt. Ne csak az ajkait használja – vonja be az egész testet. Egy csípés esetén ez azt jelentheti, hogy enyhén megfogja a személy arcát, vagy átteszi a kezét a derekára. Egy párosabb franciázáshoz Brown-James azt mondja, hagyja, hogy a kezek járjanak, és hagyják, hogy a testek egymásba olvadjanak. Amikor a párok el vannak foglalva a munkával, a gyerekneveléssel, vagy éppen kinőnek a szenvedélyből, a csókolózás gyakran félreesik. Ezért az Engle azt javasolja, hogy vegye fel a naptárába, hogy valóban fontossági sorrendet állítson fel. "Tudom, hogy ez nem hangzik a valaha volt legmenőbb dolognak, de tényleg működik" - mondja Engle. "Győződjön meg róla, hogy 30-40 percet szán arra, hogy Ön és partnere újra kapcsolatba lépjen, csókolózzon, ölelkezzen, és még szex is legyen, ha van hozzá kedve." A csókolózás nagyon szórakoztató lehet, ha a megfelelő személlyel vagy, és mindketten tudjátok, mit csináltok. Növeli a közelség érzését és javítja a szexuális jóllétet, függetlenül a csók típusától. És nyilvánvaló, hogy nagyon sok van belőlük.

Utálom a kategóriákat, ezt mégis igyekszem mindig tapasztalati úton ellenőrizni. :D

/Én/


Akkor jöjjön az amit olvasni szoktam mostanában.
Csak mert pár ismerős ez iránt érdeklődött nálam. :)

Ez egy jelenkori, amerikai fiatalok életéről szól, szerintem nagyon jól megírt sztori.

Get Together - AnimeCon Harem | Királyi út (royalroad.com)

Pillanatnyilag itt tartok benne, mert az elejétől kezdtem úgy 2-3 hete. 
A történetben van némi társadalomkritika, erotika és más érdekességek. Tiniregényhez hasonló és ha valaki nem tud angolul az se nagy baj, mert egy sima google fordítóval fordítva is érthető magyarul is, annak, aki picit otthon van az anime világában. Bár talán az is elhagyható lenne, csak úgy érdekesebb. Erotikából nem az a keményebb fajta és a szereplők is átlagosak. Van benne egy csipetnyi mágia és nagyon sok humoros-izgalmas helyzet, aminek nem is az erotikához van köze, sokkal inkább a fiatalok, 20-30 év közöttiek kapcsolatáról szól. Ha valaki nem szereti a „lelkizős" érzelemleírós sztorikat, annak nem fog tetszeni. Engem éppen ez fogott meg benne. Lehet beleolvasni a link szerinti állapotban is, bár én inkább – az érthetőség kedvéért – inkább az elejétől javaslom olvasni, ha bárki rászánja magát. 
Az első három részből valamennyit magyarítottam és lehet, hogy felteszem majd ide, vagy inkább mégsem.

Szólj hozzá

személyes