2023. jún 11.

Pornószínésznő akarok lenni 4.

írta: Nilla30921008
Pornószínésznő akarok lenni 4.

Tami és én munkába megyünk

Egy alkalommal megkértem Tamit, vigyen magával legközelebb amikor „munkába" megy. Persze lehülyézett, de mikor következő munkalehetőségét kihallgattam, újra felvetettem.

– Most komolyan! Nem is vagy rá felkészülve!
– Én csak néző lennék. Nem fogok zavarni, megígérem.
– Hülye vagy? Két sráchoz kell mennem. Szerintem ők nem akarnak kukkolót.
– Tuti? Hívd vissza őket légyszí és kérdezz rá. Ha nemet mondanak, akkor úgyse mehetek.

Kis rábeszélés után végülis felhívta őket, mondván, hogy én nem „szerepelek", de nem is zavarok, csak meg akarom őt várni, mert utána enyém lesz a pénz, amivel tartozik nekem és együtt mennénk elkölteni is, azaz vásárolni. Ezt majdnem egy szuszra hadarta el és egészen biztosra vette, hogy nemet mondanak majd, ehelyett egy gyors „ok, akkor gyertek, de igyekezzetek" válasz érkezett és le is tették azonnal.

– Na most már nem mondhatsz nemet te sem – ujjongtam én.
– Nem tudod mire vállalkoztál.

Nem kellett öltözködnöm. Úgy ahogy voltam, shortban és pólóban, edzőcipőben, hajam lófarokba kötve mentem barátnőmmel. 

Odaérve két fiatal harminc év körüli srác fogadott. Helyesek voltak, bár nem izmosak és dögösek, de nem is visszataszítóak. Ki is csúszott a számon:

– Hogy két ilyen helyeske, miért kell telefonon rendeljen barátnőt?!
– Arról volt szó nem beszélsz, de ok, megmondom. Nem barátnőt rendeltünk, hanem olyat, aki azt teszi, amit mondunk neki és azért nem felel meg erre egyikünk barátnője sem, mert mindketten féltékenyek lennénk a másikra.

„Hoppácska! Tévedtem, van csajuk. Jobb ha befogom…"

Tami persze lesújtó pillantással jutalmazott, de nem szólt.
A két srác neve legyen Tomi és Laci. Csak a rend kedvéért.
Tomi volt aki válaszolt. Laci megnézett mindkettőnket és nekem címezve ezt mondta:

– Veled fogunk kezdeni.
– Nem, ő nem játszik – mondta Tami – Emlékszel? A telefonba már mondtam és elfogadtátok.
– De nekem ő kell! Vagy szűz, hogy ennyire félted?
– Nem vagyok szűz – vetettem közbe – De én nem erre készültem. Egyébként se venném el barátnőm munkáját.
– Ok. De egy kis játékban csak benne vagy, ugye? Természetesen az összeg is megduplázódik úgy.
– Nem is tudom… – vonakodtam.

Tami viszont nagyon óvni akart.

– Ő nem játszhat, mert nem is ismeri a szabályokat és sose tett még ilyet. Szóval elégedjetek csak meg velem. Ha mégis zavar, akkor elmegy.
– Nem, nem! Egyáltalán nem zavar! – mondta Tomi és előkapta félkemény szerszámát.
– Nézd csak mit hagysz ki! – csatlakozott Laci is és ő is megmutatta magát. Övé jobban állt már, talán emiatt is tűnt nagyobbnak.
– Ne már… – próbált Tamara menteni engem és a helyzetet amibe csöppentünk.
– Te mit mondasz erre kiscsillag?
– Barbinak hívnak. Ő meg Tami. De… Nem is tudom.
– Hülye vagy? Nem a saját nevünkön dolgozunk.

Tamira néztem.

– Bocsika, ezt nem tudtam. Viszont nekem is kell a pénz... De egyből, így?!
– Javasolnék valamit, csak mert kezdő vagy. A barátnődet hívtuk ugyan, de ha már így összejöttünk, mi lenne ha mindketten megkapnátok ugyanazt az összeget, cserébe betanítunk téged. Nem kell mást tenned, mint hagyod, hogy bekössük a szemed és kényeztessünk. Semmi olyan nem történhet veled, amire nemet mondanál. Tami vigyáz rád és ha azt mondod rózsa, akkor abbahagyjuk, amit teszünk. Ok így? – nézett ránk Laci.

Én persze egyből igent mondtam, Tami meg elgondolkodva bólintott. Innentől kezdődhetett a móka.

 A vetkőztetés már bekötött szemmel ment, majd lefektettek az ágyra és mindketten szopattak, majd egyikük lehúzódott a lábaim közé és kinyalt.

 Másikuk – talán Tomi – hangját hallottam, amint Tamihoz szól:
– Gyere kicsim, te is dolgozz meg a pénzedért.

Aztán Tami sóhajtásai és nyögéseik, meg a cuppogó és segghez csapódó herék hangjai tanúsága szerint dugni kezdte Tamit. Nem voltak messze tőlünk, mert Tamarának jutott arra is ideje, hogy eleinte simogassa, majd a tempó gyorsulása miatt később szinte kaparta melleim.

  

A nyalás és ezek az érintések együtt, belőlem is hamar kihozták a kéjt és sikoltva élveztem a srác szájába. A következő pillanatban már egy fasz nyomult a puncimba és eszeveszett iramban baszott. Tami ugyan sikitott egy nemet, de már nem volt visszaút. Amúgyse mondtam ki a szót, hogy rózsa. Ha lett volna rá időm, akkor se mondtam volna. Nagyon jól esett a dugás a testemnek és a spricc amit a srác belém lőtt, szintén elnyújtott élvezethez juttatott.

Aztán a srác megfordított és paskolta a fenekem. Nem erősen, de csípett és már azon voltam, hogy rózsát kiáltsak, amikor váltott. A paskolást puszik, csókok követték és enyhítették az égő érzést amit okozott a kezével előbb. Talán ha kétszer elismételte a „gyógyításomat”, majd kézzel gyúrta a húsomat. Fenekem, combom, derekam volt a fő területe, de jutott belőle a nyakamra, hátamra és a vádlimra is.

Egy idő után már három pár kéz simogatott, masszírozott egyszerre. Isteni érzés volt. Ha pár perccel tovább csinálják, bizisten elalszok ott helyben! Nem hiszem ugyan, hogy ezt észrevehették volna rajtam, de aki addig a fenekem gömbjeit masszírozta, átváltott simogatásra és azokat szétválasztva rózsalyukamat izgatta. Eleinte kívülről simogatta, aztán beljebb hatolt. Csak éppenhogy. Ezt érezve hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem, mire éreztem, hogy eltűnik bennem az ujjacska. Hoppá!

– Ott ne, mert ott szűz vagyok – szóltam, de nem vette ki, hanem inkább elkezdte ki-be tologatni és forgatni. Gyengéd volt és finom érzés ez is, ami engem ösztönös pucsításra késztetett.

Tami ugyan beszélt valamelyikükkel suttogva, de nem értettem mit, mert elkezdett zúgni a fülem. Nem bántóan, csak éppen nem hallottam már a saját sóhajaimat sem.

Ekkor "kínzóm" megkettőzte erőfeszítéseit és az ujjainak számát bennem, valamint a behatolás mélységét is. Teljesen eltűnhetett popsimban és ez egy kicsit szúrt is, amit viszont ellensúlyozott az a kellemes feszítő érzés, amit puncim birtokbavétele okozott. Testemen már csak két kéz dolgozott, simogatva amit a többiek elhagytak. Cserébe a puncimba becsusszant pár ujjacska és a csiklómat is izgatta egy. Mielőtt nekem jó lehetett volna, feljebb emelte valaki a csípőmet, puncimhoz egy fej csúszott be és nyalni kezdett. Eközben az ujjazás is újult erővel és intenzitással indult be mindenütt. Na, de… Ez az érintés csak egy nőtől származhat a puncimban! De Tami nem tenne ilyet velem. Plusz épp most tömte tele a srác és még  mindig csordogál a nedve belőlem!

Az érzés ettől nem lett rosszabb, tehát nem is gondolkodtam tovább ilyesmiken, hanem élveztem amit kaptam. No ha nekik ez így jó, én ugyan nem rontom el az örömüket!

Lassan ismét orgazmus közeli állapotba kerültem, ám ekkor valami másra cserélődött az ujj a hátsómban.

„Ez most komoly?!" – futott át rajtam, de mondani semmit se mondtam, csak sóhajtoztam tovább, mert ami utat tört magának lassan merülve el bennem, teljesen új érzéseket, új dimenziókat nyitott meg. Félig olyan érzés volt, mintha a hüvelyem belülről simogatta volna valaki, ám ez mégis más volt.  Főleg amikor Tami ujjai találkoztak azzal a farkincával bennem belülről… Na, olyankor sikoltottam is, de nem a fájdalomtól, hanem mert annyira csodás volt.

A srác farka nem volt se túl vastag, se túl hosszú, de egészen biztosan nem végtelen, mert egyszer csak teljesen eltűnt bennem. Ezt a fenekemhez érő csípője érzete tudatosította bennem, hiszen bekötött szemmel másképp nem érzékelhettem. Jobb is, hogy nem láttam, mert lehet különben kimondtam volna azt a varázsszót és leállítom az akciót. Úgy hiszem, gyáva lettem volna kendőzetlenül végig csinálni ezt.

A srác mikor tövig ért, párszor megjáratta a farkát bennem, talán csak próbaképpen, majd miután semmi ellenkezést nem tapasztalt, magához vonta felsőtestem a melleimnél markolva engem és lassan hanyatt dőlt velem. Célhoz érve engedett a szorításán, bár a melleimmel tovább játszadozott. Tami ujja persze kicsúszott, de annak a helyére is került gyorsan egy farok.

Ekkor jöttem rá, hogy szendvicset készítettek a fiúkák és én lettem a hambi-husi közöttük. Mit mondjak?! Ez az érzés se volt ellenemre! Sőt! Felmerült bennem, hogy ezentúl csak így szeretkezek, még ha két pasit is kell „eltartanom”. Na, de gondolkodni igazán nem hagytak időt, mert innentől kezdve felgyorsultak. Nem az események. Hanem a tempójuk. Hamarosan én ismét sikonghattam, ők meg – hogy ezért-e vagy másért azt nem láthattam, de – sietve követtek engem a csúcsra. Na, most aztán dugig lettem töltve. Emiatt picit szégyelltem is magam, mert úgy hiszem eléggé összekentem a takarót alattunk, pedig nagyon kellemes, puha tapintású volt. Belül meg a spermájuk „patakjai" simogattak. Elégedettnek érezhettem magamat.
Lehiggadva aztán megbocsátottam magamnak ezt a „szemetelést”, hisz ők akarták így és nem is egyedül én hagytam ott a névjegyem.

Akciót követően lekerült a szemkötő rólam és mindketten megkóstolták a számat is köszönetképpen. Finom volt mindkettőjük csókja is. Irigykedhettem volna a barátnőikre, ám most nekünk jutott az a srácok butasága miatt, amiről ők így lemaradtak. Nos, nem voltam kárörvendő, bár talán egy picit mégis. Bár a csajok nem tudhatták, miből hagyták ki őket. Lehet pénz nélkül is bevállalták volna mindkettejüket, pusztán az élvezetért. Persze nekünk így volt jobb, ezért nem gondoltam ezt tovább.

Áradoztak, hogy mennyire jó vagyok és szűk, meg minden és nem hitték el, hogy soha ilyenben nem volt részem, mert annyira profi voltam. Ezeket mondjuk dicséretnek szánták, bennem mégis elég vegyes érzéseket keltettek és ahogy láttam Tamarában is. Az ő arcán valami irigységgel határos büszkeség látszott. Vagy csak én láttam úgy?!

A pénz átadása egy ital kíséretében történt meg és közben kicsit el is beszélgettünk. Megadták a számukat és mondták, hogy legközelebb is minket kérnek, ha újra ünnepelni akarnak valamit.

Miután eljöttünk Tami újra előhozta, hogy nem kellett volna a valódi nevünket használni, mire  én:
– Tudják az igazi nevedet ott, ahonnan meg lehet rendelni téged?
– Természetesen nem.
– Na látod? Akkor ezek a srácok hiába kérnek majd ismét téged. Engem meg nem is tartanak nyilván azon a listán – nevettem rá.
– De nekem megvan a számuk, ha gyakorolni támadna kedvem és Pali nem érne rá – folytattam a gondolatsort és nagyon elkapott a nevetés.

Tamara eleinte zavartan nézett rám, majd velem együtt nevetett.

Később megkérdeztem tőle, hogy milyen az ízem és hogy mit sugdolóztak, miközben engem ujjaztak? Persze azt is tudni akartam, hogy melyik srác volt bennem hátul és ki dugta meg a puncimat először.

Tamarát akkora zavarban még soha nem láttam azelőtt, pedig tudtam róla, hogy volt már lánnyal előttem. Talán nem is tette volna azt úgy velem, ha nincs bekötve a szemem.
De a válaszokat azért csak megkaptam tőle.

 

 

Szólj hozzá