2023. jún 10.

Pornó színésznő akarok lenni 3.

írta: Nilla30921008
Pornó színésznő akarok lenni 3.

Persze Barbi nemcsak azért akart tovább tanulni, mert kellett a pénz. Jó, azért is, de ma szeretett volna más valakit érezni a testén. Magában is ha lehet. És miért ne lehetne?! A barátai nagyon rendesek és szexik is. Talán egy szinttel feljebb kéne lépni velük és…

A lányok bevonultak a fürdőszobába. Nevetve léptek be a zuhany alá, majd becsukták maguk mögött az ajtót. A gőz örvénylett körülöttük, kísérteties ujjaival súrolta végig a bőrüket.

Barbi behunyta a szemét, ahogy beállt a víz alá. Megdörzsölte az arcát, aztán megfordult, hogy a hátát is érje a permet.
Barbi lélegzete elakadt, ahogy Tami a fejét hátra döntve, ujjait átfuttatta a haján. 
A víz elárasztotta testét, ahogy végig folyt vállain és telt keblein, megkeményítve rózsás mellbimbóit. Hosszú haja sötétebb feketévé vált, s kiegyenesedve ragyogó függönyként öntötte formába a nő karcsú testét. Egy vékony tincs csúszott le mellkasán, így ölelve körbe kéjtől duzzadt mellét és ingerlően folytatta útját lefelé a köldökéig.

Amikor Tami még egyszer felemelte rá a pillantását, Barbi már kinyitotta a szemét és őt figyelte.
– Annyira gyönyörű vagy – mondta Tami.

Barbi elmosolyodott. Sötét szempilláin vízcseppek ültek. 

— Még soha nem zuhanyoztam együtt egyetlen nővel sem – ismerte be.
— Igazán? Eddig mit gondolsz róla?

Barbi ajkai lassú mosolyba kúsztak.
– Szeretem.

Tami elégedett mosollyal az arcán megfogta Barbi melleit. Lehajtotta a fejét, és egy heves csókban ejtette foglyul Barbi ajkait. Amikor az ujjai rátaláltak a megkeményedett mellbimbókra, megpöccintette, megcsípte, és körbejárta azokat, mire Barbiból a vágy egy olyan rekedt hangja szakadt fel, ami eltért mindentől, amit eddig hallott megszökni magából.

Tami megfogta barátnője kezét és vissza ment vele a szobába.

Saját ágyára leterített egy vízhatlan fürdőlepedőt, majd szelíden lenyomta rá Barbit. Lefektette és masszázs-olajat csurgatva mindkettejükre, két kezét Barbi oldala mellé téve, teljes testtel csúszkálni kezdett barátnője izgató testén. Lassan mozgott. Előbb melleit mozgatta érzékien Barbi lábujjától annak melléig. Majd tovább, de nem várta meg, míg a lány megízlelhette volna bimbóit. Lefelé mozgatta testét, de ekkor már hasával is hozzá simult Barbihoz. Ezt megismételte párszor, majd két combja közé fogva Barbi jobb combját azon kezdett csúszkálni fel-le, miközben combjával dörgölte Barbi punciját is. Eközben végig tartotta a szemkontaktust barátnőjével.

Barbi pillantása a szomszédos ágyra esett, ahol Pali kényelmesen elhelyezkedve élvezte a műsort. A srác azt se tudta hova nézzen. Volt ugyan része a lányok testének látványában. Sok esetben előtte öltöztek át. Általában azonban neki háttal, vagy a strandon, uszodában… Tudta, hogy mindkét lánynak fantasztikusan szép teste van, de egyik alkalommal se lehetett ennyire izgató a látvány. Fel is állt a farka a nadrágban! A hely szűkössége és amiatt, mert nem akarta megzavarni az édes látványt, csak nadrágon keresztül nyomkodta, simogatta magát.

A lányok légzése egyre kapkodóbbá vált. Tami mellei folyamatosan súrolták Barbi testét, nyakától a melle vonaláig. Barbi bőre mindenhol kipirult és már nem bírta tovább türtőztetni magát. Kezével lehúzta Tami fejét egy csókra, eközben oldalra fordította magukat, miáltal ollóba kerültek lábaik és innentől már ő is erőteljesen mozgatta csípőjét.

A két lány vonaglása őrjítő vágyat ébresztett Paliban. Annyira megigézte az élvezet határára sodródott lányok látványa, hogy muszáj volt kiszabadítania fogságából férfiasságát és miközben szemét nem vette le róluk továbbra sem, érzékien, lassan húzogatta fitymáját a faszán. Ez a tevékenysége egyáltalán nem volt tudatos. Annyira ösztönös volt, hogy majdnem el is élvezett a lányokkal egyidőben. Az utolsó előtti pillanatban tudott csak megálljt parancsolni magának.

Tami és Barbi kéjük beteljesedését követően egybefonódva pihegtek még egy ideig. Egymást simogatva, apró puszikkal köszönték meg a másiknak az élményt.

– Tetszett ez a tananyag? Ilyesmire gondoltál?  – kacsintott Palira Tamara.

– Ó igen. Nagyon meggyőzőek voltatok. – válaszolt Pali, még mindig szerszámát markolva. Ez a tevékenység nem kerülte el Tamara figyelmét és ágyáról felállva felé mozdult. Barbi ezt érzékelve szinte kirobbant az ágyból. Szempillantás alatt Pali előtt termett, majd térdre ereszkedett és súgva kérdezte:

– Na, most akkor ez az enyém lehet? Jutalomfalat?!

Vágyakozva szemezett az egyszeművel, keze megindult felé, de Pali és Tami keze szinte egyszerre markoltak rá a csuklójára.

– Nézd a kis mohót! Még ráng a teste az előző orgazmustól, de már miken jár az esze?! – nevetett Tamara.
– Imádok tanulni – felelt szemlesütve Barbi.
– Akkor most állítsd parkírra magad lécci és megmutatom, hogy kell jól szopni egy faszt úgy, hogy csak akkor menjen el, amikor én akarom! – szólt Tami, azzal saját kezébe vette az irányítást. Gyengéden, de határozottan odébb tolta Barbit egy picit és semmire nem várva, azonnal rámarkolt Pali faszának tövére. Elszorítva a srác életnedvének útját, szájába vette a farkát és fejével ütemesen bólogatni kezdett rajta. Pár bólintás után kiengedte szájából és nyelvével kényeztette tovább.

Pali úgy érezte mentem szétrobban a farka, bár nagyon élvezte, hogy a lányok szinte összevesztek rajta. Magában kicsit meg is mosolyogtatta a dolog, bár ezt nem a személyes varázsának tudta be. Tisztában volt azzal, hogy a lányok most bármelyik élő férfit így fogadták volna.  Persze csak részben volt igaza, hiszen mindkét lánynak eddig is tetszett lelkileg is, meg férfiként is dögösnek tartották. Ha nem így látják, nem is fogadták volna el barátnak. Azonban mindannyian érezték, hogy ez a kapcsolat innentől új szintre lépett.

Szólj hozzá