2023. máj 21.

Egy barátnőm álma

írta: Nilla30921008
Egy barátnőm álma

Ketten lakunk egy kollégiumi szobában egy barátnőmmel. A szoba nem nagy, épphogy csak elfér benne pár bútordarab. Egy emeletes ágy, egy fotel… Éppen emiatt van szerencsénk, mert csak ketten lakunk  benne.

Egyik este barátnőm részegen érkezik, egy pasit vonszolva az ágyába. 

Én persze ezt csak később tudom meg, mert eleinte nem hangoskodnak, csak arra ébredek, hogy mozog az emeletes ágy alsó része. Lekukucskálok, mert éppen olyan, mint amikor a múltkor is ott dugatta magát a kis ribi. „Aztaa… Hát most is. És mekkora az a farok?! Milyen szépen mozog ki–be a barátnőm pinájába!”
Egy ideig lesem őket, de valami miatt a srác észrevesz és rám néz. Lehet, hogy hangosabban lihegtem a nyakába?

 

Vajon észrevette egyáltalán, hogy ébren vagyok? Talán sikerül alvást színlelnem. Talán el is alszok most, hogy már tudom, nincs veszély.

Sajnos azonban amint lehunyom a szemem, akkor is azt látom, ahogy az a farok el–eltűnik a punciban, majd újra előbukkan. Kis idő múlva nem bírom tovább és újra kukkolni kezdem őket. Barátnőm már hason – vagy inkább kutyában – fekszik, a srác hátulról dugja, lassú elnyújtott lökésekkel. Így még jobban látszik, mekkora van neki! Kezem becsúszik a bugyimba, simogatom magam.

Egy idő után érzem az arcomon a srác leheletét. Még mindig dugja a barátnőm, de már engem csókol. Nem rossz érzés ez így masztizás közben.
Lepillantok, barátnőm bealudt. Talán a pia, talán a srác készítette ki… Azt gondoltam vége a műsornak, a srác öltözik és elmegy. Ehelyett felnyúl az ágyra és leemel róla. Elég izmosnak kell lennie ehhez, bár annyira nem vagyok nehéz, de az 50 kilóm se lehet semmi onnan fentről csak úgy levenni. Nem okoz neki gondot és minden teketória nélkül ráemel magára. Ráhúz szabályosan arra a faszára, amit előbb csak fentről leshettem, most viszont már magamban érezhetem mennyire nagy. Így sokkal jobban tetszik a mérete, ahogy kitölt.
A szám sincs elfeledve. „Jó téged csókolni.” – nyögi és folytatja ameddig nem sikitok bele a szájába. Akkor abbahagyja a csókot és kezével fogja be a számat. Hamarosan követ az orgazmusba. Kicsit még kényeztet és leül a fotelba.

– Nem baj ha kicsit pihenek? – kérdi én megrázom válaszul a fejem amit a hangulatvilágításban is látni lehet és kiszaladok zuhanyozni.

Mikor beérek még mindig ott ücsörög. „Nahát, ennek megint felállt volna?” – csodálkoznék rá, de nem sok időt hagy. Engem dönt a fotelba és a nyakamba tolja a lábam, majd kóstolgat. Lassan kezdi és a végén a csiklómmal fejezi be, de mielőtt elélveznék újra rátenyerel a számra és megmeríti a faszát a puncimba. Pár percig dug így, majd megfordít és a fotel támlájára terít, a fenekem pucsít és ő a fotelt megdöntve kefél tovább.

Szólj hozzá