2024. aug 05.

Boldog szülinapot apu!

írta: Nilla30921008
Boldog szülinapot apu!

Boldog szülinapot apu!

5.jpg

 

 

Apuval egy ideje együtt élünk. Anyu Amerikába költözött egy néger faszihoz, aztán már ki tudja hányadiknál tart.

Apu azóta lelkibeteg, pedig a barátnőim szerint nagyon dögös és azt hiszik, hogy én velem vigasztalódik, mert már vagy 2 éve nem talál magára.

– Ti lefeküdnétek vele? – kérdezem puszta kíváncsiságból, mire bólogatnak, mint az autóban a kutyusunk, amikor százzal hajtunk.

– Pfuj! – mondom elsőre, de ad egy jó ötletet. Hárman vannak és mindegyik nagykorú már. Hozzá elég csinosak. Jó barátnők, de emiatt a gondolatuk miatt meg kell fizetniük. – Tudjátok mit? Nem hiszek nektek – mondom, mert ezzel azt akarom elérni, hogy belemenjenek a játékomba. Ha meg nem, akkor máris megvan az elégtételem, mert ugye hazudni nem szép dolog.
– Mit nem? – kérdezik gyanútlanul.
– Hogy lefeküdnétek apuval.
– De ő felénk se néz. Neki csak te kellesz – gúnyolódik Rita.
– Szerinted is így van Anita? – kérdem másik barátnőmet.
– Aha, biztos.
– Na és szerinted is lefekszek apuval Csilla?
– Nem tudom, de én biztosan nem hagynám ki, ha engem akarna.
– Ok, hát éppen ezt nem hiszem el nektek!
– Ugyan, úgysem akarna egyikünket sem.
– Hétvégén gyertek el, akkor lesz a szülinapja, ok? Ti lesztek a szülinapi ajándékai. Ha nem jöttök el, akkor nekem lesz igazam és hazugok vagytok.
– De mégis hogy gondolod? Nem fogjuk őt megkérni, ő meg tuti nem kér meg minket – ellenkezik Rita.
– Azt csak bízzátok rám. Szexi fehérneműben gyertek, vagy akár anélkül. Egyéb ruci nem számít, úgyse lesz rajtatok sokáig.
– Neked teljesen elment az eszed! – mondja Csilla.
– Miért? Nektek tetszik apu én meg segíteni akarok neki. Anyu óta nem volt nővel. Velem főleg nem gondol olyanra. Ha három vonzó nővel szexelhetne, csak eszébe jutna, hogy mivel csinált engem és hogyan. Ha megcsináljátok neki a kedvet újra akár boldog is lehetne. Na? Mindenki csak nyerhetne. Ráadásul meggyőződhetnétek róla a saját szemetekkel, hogy ő nem engem akar. Vagyis nem szexelne velem. Attól nem kell félnetek, hogy bántana bármelyikteket is, mert ha olyan brutális lett volna, akkor már az sem élne aki engem szült.

Szándékosan nem anyut mondtam most, mert az a dög még az egyetemi tanulmányaimhoz sem akart hozzájárulni, pedig tudom, hogy az a sok néger fasz bőven ellátja őt pénzzel. Azt mondta, hogy arra nem kötelezi a törvény, csak akkor, ha… És feltételeket szabott. Még hogy én meglátogassam őt odakint? Talán kurvát akar belőlem is csinálni? Hát akkor inkább nem kell a pénze meg ő sem.

– Na nyuszik vagytok? – gúnyolódtam velük, mert még mindig nem mondtak igent.
– Nem, csak…
– Ugyan mi veszíteni valótok lehetne? Senki sem tudja meg, de mindenki jól jár. De tudjátok mit? Ajánlok egy játékot. Egy fogadást. Amelyikteknek nem lesz közben orgazmusa annak egy havi fizetésemmel jövök majd és egy bármilyen kívánságát köteles leszek teljesíteni.
– Bármilyet? – kérdezték felcsillanó szemmel egyszerre.
– Persze.
– Akkor rendben.

 

Hétvégén viszont megjelenik nálunk Attila is, a pasim és bár csak akkor tudja meg, hogy apunak szülinapja van, nagyon rendes, mert rögtön leugrik pár üveg pezsiért és borért, mert az utóbbi kell a finom vacsorához, amit főztem.

Az első üveg pezsgő elfogyott és a vacsit is finomnak találták a férfiak és egyre inkább a nőkre terelődik a szó. Én tv-zek persze és oda se figyelek. Azért fél füllel mégis és azt hallom amikor apu azt mondja Attinak elég volt a bánkódásból és az önsajnálatból, tovább fog lépni és a jövő héten felad majd egy partnerkeresőbe egy hirdetést.

– Hiányzik a punci vagy Erikának akarsz anyukát? – idétlenkedik Atti.

– Erinek már nem kell anyuka. De remélem barátnők lesznek majd, vagy legalábbis jól kijönnek majd egymással. De persze hogy hiányzik egy pina – suttogja, bár én azért meghallom. – Már eléggé tele van a faszom és ezt veheted szó szerint is.
– Apu, lehet lesz mára neked egy meglepetésem. Szeretnéd?
– Attól függ – visszakozik egyből, mert gyanúsnak találja, hogy épp ekkor közlöm vele a jó hírt.
– Na, te nem bízol bennem? Én nem vagyok anyu! – sértődök meg látványosan.
– Jajj, édesem. Tudod, hogy nem úgy gondoltam.
– Na, akkor bízol bennem, ugye? Attila úgyse engedné, hogy huncutkodjak – mosolygok rá, Attira meg kacsintok.
– Mi jut eszedbe te lány? De persze, bízok én benned kicsim, csak…
– Akkor ok – örülök meg és már küldöm is az sms-t a lányoknak: „jöhettek!”

Tudom, hogy kell nekik még 5 perc mire ideérnek, úgy beszéltük meg ugyanis, hogy addig nem csengetnek, ameddig nem jelzek. Addig valahol a közelben lesznek.
Koccintunk addig apuékkal és rátérek a meglepire.
– Azt mondtad bízol bennem, ugye? Csak ez akkora nagy meglepetés lesz, hogy addig nem láthatod ameddig nem szólok. Hadd kössem be a szemed.
– Jól van te titokzatos. 

Bekötöm apu szemét. Atti csodálkozik, de miután bekötöm apu szemét megjelenik a három barátnőm. Nem kellett csengetniük, Csilla dobott sms-t, hogy megérkeztek. Beengedtem őket. Rita hozott magával egy bársonybéléses bilincset amit apu csuklójára kattintottam a kulcsot Ritánál hagytam. Vele előre megbeszéltem, hogy addig nem nyithatja ki, ameddig apun az ellenkezés jele látszik. Ha fél óra alatt sem tudják letörni az ellenkezését, akkor ők vesztettek és jönnek nekem eggyel. Végülis nekem is kell legyen némi tétje a játéknak, ugye?

Ezek után magukra hagyjuk a lányokat apuval, Attival mi elvonulunk a szomszéd szobába.

– Mi nem maradunk? – kérdi kajánkodva Atti, bár nem tudom eldönteni, hogy csak az ingyen műsort akarja látni, vagy megkívánta valamelyik barátnőmet.
– Nem vagyok kíváncsi rá, hogy szexel az apám – közlöm vele és magammal vonszolom. Mielőtt távozunk apu fülébe súgom: – Hallottam amikor azt mondtad elég volt az önsajnálatból Három nőt kapsz edzésképpen, meg szülinapi ajándékként. De fogadtam velük egyhavi fizetésedbe, amit az kap, amelyiket nem tudsz kielégíteni. Mindegy hogyan, de nem hagyhatsz szégyenben előttük. Nyugi nem kurva egyik sem, csak a barátnőim. Boldog szülinapot apu! 

Miután külön vonultunk én nem foglalkoztam velük. Vagyis igyekeztem nem odafigyelni, de Atti már az üvegezett ajtónál elkapott és csókolt. Tudja, hogy nem tudok neki ellenállni és ahogy az üvegezett ajtónak nekinyomott, azonnal nyalni kezdett.

– Tedd szét jobban a lábad édes. Nem látok rendesen – kérte és én első hallásra nem gondoltam semmi rosszra. Teljesítettem a kérését és csak később vettem észre, hogy nem csak velem foglalkozik, hanem elhúzta az üvegezett ajtó függönyét egy picit és a combom mellett leskelődött.
– Te szemét – nyögtem, mert éppen a csiklómat szopta. – Nem illik kukkolni!
– De olyan aranyosak! Ha látnád milyen jól áll Csilla szájában a fasz…

Atti tehát oda is figyelt, de engem sem hagyott cserben. Közben két nyalás között folyamatosan közvetített: – Rita csókolózik apuddal.

– Nem is tudtam, hogy Anitának ilyen jó mellei vannak. Most adta apud szájába.

Ekkor feljebb emelkedett és a mellem vette kezelésbe, de ujjazott bőszen. Én végre elértem a farkát és jeleztem, hogy nekem most az kellene már, de nagyon. Egyenlőre azonban még csak a számnál tartott, de nagyon felizgatta a kinti látvány, mert csakhamar megemelte a bal lábamat és félig felöltözve dugott egyből nagy ütemben, de azért volt annyi ereje és lélekjelenléte, hogy folytassa a kinti események közvetítését, mint egy sportműsort. Csak nem mindig egy csapatnak szurkolt, hanem felváltva.

– Na, most engedték ki a bilincsből. Ne félj, előtte már mindegyik benedvesítette a faszát a szájával. Most már a punciknál tartanak. Ritának is szép puncija van, tudtad?

Kisvártatva már Csilla nyelvjátékát dicsérte és hatalmasat lökött rajtam, amikor felkiáltott: – Anita szájába élvezett! Azta! Mind lenyelte… Vagyis… Majdnem mindet.

Kicsit féltem, hogy kitöri az ajtó üvegét.
– Lassíts légy szíves, mert kitörik az üveg.
– Te jó ég! Rita ráült szemből a faszra! Nem is tudtam, hogy szőrös a pinája.
– Te ne a barátnőim puncijával foglalkozz, hanem velem – sértődtem meg, mert látszólag volt csak velem, valójában a három barátnőmmel baszott gondolatban.
– De ha annyira izgató a látvány! Nézd csak meg – mondta és villámgyorsan megfordított, arccal az üvegnek nyomott és már bennem is volt megint. Reméltem, hogy így majd nem lát semmit, de tévedtem, mert lenyomta a hátam és miközben terpeszben behajoltam átlátott felettem.
– Kicsim, húzd el jobban a függönyt mert nem látok így jól – lihegte, miközben akkorákat lökött, hogy majdnem kitörtem az üveget. Talán ki is törtem volna, ha nem kapaszkodok erősen az ajtófélfába.
– Nem merem elengedni az ajtót – vallottam be. – Félek, hogy kitörik az üveg.
– Akkor legalább mondd el mit csinálnak, folytatta a döngölést.
– Arra várhatsz – nyögtem, mire akkorát lökött rajtam, hogy megcsörrent az ajtóban az üveg. Ez kicsit észre téríthette, mert visszavett az erősségből, bár a tempót továbbra is ugyanúgy diktálta. Kilesve azt láthattam, hogy apu már hanyatt fekszik a szőnyegen, fölötte guggol Csilla és Anita a fejénél térdel, talán csókolja a száját, egy kéz a mellét markolássza. Szóval nem is látszott igazán a barátnőimtől. De az nem egy láb ott Anita mellett? Te jó ég! Apu Rita punciját nyalja? Az ütem elég nagynak látszott innen, akárcsak nálunk bennem és borítékolható volt, hogy nemsokára legalább egyikük elélvez. Ebben a pillanatban Rita Anitához hajolt és a pillanat hevében megcsókolta őt. Tudtam, hogy egyikük sem leszbi. Ez valamiféle hálapuszi lehet – gondoltam, bár nem tudhattam miért kapta Anita. A következő pillanatban Csilla megvonaglott és ha nem tartja két erős kéz hanyatt vágja magát a szőnyegen.

Na, egy megvolt, bár talán Rita is elment apu arcán.
Egy pillanatra láthattam, hogy ebben tévedtem, mert Ritának még nem lehetett elég, továbbra is sikálta partnere száját. Mivel nem láttam apu arcát kezdtem élvezni a látványt, mert olyannak tűnt, mintha nem is ő lett volna ott. A faszát is csak pár pillanatra láttam, ami elég lucskos volt körben de elég nagy is. Arra a pár pillanatra amíg Anita lelökte róla Csillát és maga foglalta el a helyét rajta. Szegény srác. Ezt a tempót nem lehet sokáig bírni – gondoltam és igazam lett, mert ekkor egy nagy hörgést hallhattam, valószínűleg telespriccelte Anita pináját a férfi.

Tovább nem tudtam az eseményeket követni, mert engem is elért a gyönyör. Annyit még fél szemmel láttam egy pillanatra, hogy Anita nem hagyta kárba veszni a drága nedűt, mert Csillával hadakozva felváltva szopta a faszt.
Atti is éppen abban a pillanatban élvezett belém és megroggyant lábakkal estem össze. Kedvesem nem hagyott magamra és végre elértünk az ágyig. Sajnos az ágy az ajtóval szemben van. Attila megint úgy fordított, hogy háttal legyek annak és szopatott.

Hm, neki most nem elég ennyi? Általában nem szokott neki egynél több kelleni, csak ha kifejezetten kértem tőle a folytatást.

Mostanra már minden ruhánktól megszabadultunk és lelkesen keményítettem őt meg újfent. Felpillantva a szemébe azt láttam, hogy most nem engem néz mint általában, hanem szeme a fejem fölött elréved az ajtó irányába. Meg akartam fordulni, hogy lássam, mit nézhet annyira, hiszen a függönytől nem láthatna ki. Csakhogy Atti nem hagyta. Fél kézzel a hajamat markolta másikkal a fejem tartotta az államnál fogva és bőszen baszta a szám. Annyira, hogy majdnem megfulladtam. Belecsíptem a combjába jó erősen, hogy érezze, hogy így nem jó nekem.

– Ja, bocs – eszmélt fel erre. – De annyira izgató a látvány. De már nincs kedvem közvetíteni. Tudod mit? Nézd te is!
Ezzel megfordított keresztben az ágyon, hogy a fejem lelógjon róla és féloldalt az ajtó felé fordította, ő meg elém állt és már nyomta is be a számba. Így is le tudta nyomni a torkomon valamennyire és tudta, hogy ha nem túl erőszakos akkor ezt szeretem. Csakhogy amint az ajtó felé néztem észrevettem, hogy a függöny teljesen elhúzva. Nem is elhúzva, hiszen lent lefeg.

Ez letépte a függönyt, hogy kiláthasson rajta?! Nahát!

Az még talán nem is lett volna gond, hiszen szerintem apuék már végeztek. Hogy ő merre járt azt nem tudtam, mert csak három szempár bámult be az ajtón. Éppen azt láthatták, amit én éreztem és kicsit kétséggel fogadtam. Részben büszke voltam, részben szégyelltem.

Nincs mit szégyellned, mert te is láttad őket. Na meg ők a barátnőid és amúgyis, most ők kukkolnak téged – gondoltam és mindent beleadva szoptam. Ennek meg is lett az eredménye, hamarosan Atti telelőtte a számat.
Nahát! Hogy ennek hogy maradhatott még ennyi, mikor nemrég a puncimba élvezett de oda is elég sokat!?
Mikor elélvezett a drágám, nekem ki kellett menni pisilni, ő elterült az ágyon.
Szerintem elég lesz neki mára ennyi.
A lányok eltűntek az ajtóból, talán apu hozott nekik a jól végzett munka eredményeképpen pezsit.

 Mikor visszaértem nagyon meglepődtem. Anita a legszendébb mindünk közül ott térdelt Atti ágyról lelógó lába között és bőszen keményítette neki. Ok, azon már túl voltak és épp mikor beléptem Anita felállt és felnyársalta magát Attila faszára. A drágám pedig nem is tiltakozott.
– Te hagyod? – támadtam rá a srácra. – Na és te Anita? Szállsz le azonnnal!? Az nem a tiéd. Neked ott van apu.
– Bocs, mindjárt – lihegte Anita. – De már csak egy kicsi kell. Ugye nem akarsz egyhavi bért veszíteni?

Attila csak lihegett és hörgött mikor egyszerre élvezett el Anitával.

– Kurva! – húztam egy nagyot Anita seggére kifelé mentében. Attilának lezavartam két csattanósat mérgemben, majd felöltöztem és kimentem.

 – Á. Hát itt vagytok?! – köszöntöttem Csillát, Ritát és aput. Apun alsónadrág volt a barátnőimen semmi. Látszott rajtuk, hogy tisztálkodtak, Anita talán most ül a wc-n vagy zuhanyzik.
A szemét, lenyúlta a pasimat. De Atti is szemét. Hogy hagyhatta? Nekem nem is kell ilyen hűtlen férfi.
– Na, apu! Hogy tetszett az ajándék? – mosolyogtam rá, bár nagyon sírni lett volna kedvem.
– Köszi kicsim – felelte zavarban. – Álmomban nem gondoltam volna. Köszönöm.

Utólag megtudtam, hogy mindegyik barátnőm megadta neki a számát, ha netán repetára vágyna. Persze csak akkor ha nem lett volna elégedett az ajándékkal.

– Na és ti? Jó volt? Elég volt?
– Háát… Apud nagyon kitett magáért. Nyertél. Jövünk neked eggyel – mosolygott rám Rita.
– De én azért még elbírnék egy ismétlést – kuncogott Csilla kacéran bámulva apura.
– Nagy megtiszteltetés ez nekem, hogy ilyen fiatal nők akarnak engem, de be kell vallanom, kissé berozsdásodott már a kardom és pillanatnyilag elég ennyi. Talán máskor – hárította el a kedveskedést apum.
– Tudod mit? Ha nem volt ennyi elég, kaphatsz még. Legyen neked is ma szülinapod. Ott van a szobámban egy hűtlen, szemét pasi. Élvezkedhetsz rajta. Vibrátor helyett még jó – mondtam keserű szájízzel, mert minden befejezés egy kis halál. Márpedig én vele befejeztem. Nekem nem kell olyan ember, aki senkinek sem tud ellenállni.

– Ez komoly? De ő a te pasid – mondott ellent nekem Csilla.
– Csak expasi. Viheted, használhatod, ha kell. Anitának sem tudott ellenállni, neked főleg nem tud majd. Lécci legalább két menetet verj rá! Hadd fájjon neki holnap.
– Öhm… Mehetek én is? – érdeklődött Rita.
– Szolgáld csak ki magad. Neked is boldog szülinapot!
– De nekem nem ma van! Nem fogsz neheztelni érte, ha?
– Nem, nem! Sőt ha Anita előkerül őt is megkérem, bassza meg még egyszer. Remélem egy hétig fájni fog a töke!

Azzal apu vállára hajtottam a fejem és kisírtam magam.

 A lányok nem tudom hányadszor préselték ki Attilát, amikor csengettek. Én lerogytam a fotelba, apu ment ajtót nyitni de előbb feltett egy sötétítő függönyt a szobám ajtajára.
Nem érdekelt engem akkor semmi és senki. Nagyon sajnáltam magam. Nem Anitára haragudtam. Őt meg tudtam érteni. Nagyon feltüzelte apu, bár picit rá is haragudtam, mert tudtam, hogy legalább egy orgazmust azért kapott az ő közreműködésével is. 

Na és kik érkeztek meg? Apu barátja és a fia, akiről már régóta álmodoztam pasimentes napokon.
Üdvözlések és jókívánságok után koccintottunk közben Vendel, álmaim lovagja kacsintott. Rám! Válaszul rámosolyogtam és megrebegtettem a szempillámat.
A pezsgő után a konyhában ültünk le egy-egy szelet sütire, mert születésnap torta nélkül nem igazi ünnep. Azért a konyhában, mert Vendeléknek feltűnt a szobámból érkező zaj, de apu megnyugtatta őket, hogy csak a pornhub megy.

– Érhetetlen – magyarázta nekik. – Beragadt a tv gombja és valamiért éppen azon a csatornán. Pedig nálunk senki sem néz olyant.
– Az nem a te szobád? – kérdezett Vendel rám nézve. Egy pillanatra elszégyelltem magam, de látva az arcán az elnéző mosolyt és a vágyat már tova is tűnt a szégyenérzetem. Helyette egyfajta bosszúvágy szexuális vággyal keveredve tört fel bennem.
– Aha, de, igen. Az én szobám. Azért is érthetetlen az nekem hiszen nekem nincs szükségem olyanra.
– Amilyen szép vagy ezt el is hiszem – jelentette ki teljes meggyőződéssel.

Amint a tortát megettük és leöblítettük egy-egy pohár pezsgővel, rákérdeztem apura.
– Tudom, hogy a te szülinapod van, de úgy megkívántam egy kis Baileyst. Nem ugornátok le a boltba Bandi bácsival és vennétek nekem egyet?
– Én nem bánnám, mert szükségem lenne egy kis levegőre – segített ki apu. – Nem haragudnál meg Bandi? Lenne kedved sétálni egyet velem? Elbeszélgethetnénk a régi szép időkről.
– Ok. Aztán jól viselkedj Vendel. Ne halljak rád panaszt – kacsintott Bandi bácsi a fiára cinkosan, mert rájött miről is lenne szó és nem rontotta volna ő el a fia szórakozását.
– Nem lesz semmi baj. Vigyázok majd rá – ígértem, majd rákacsintva hozzá tettem: – A személyes védelmem alatt áll.

Apuék távoztával benéztem a szobámba, mert gyanúsan nagy csend volt.
Talán csak nem elmentek a lányok? Na és Atti? El se búcsúztak?

Egy pillantást vetettem csak be és láthattam, hogy Attila mélyen alszik. Intettem barátnőimnek, akik már felöltözve elnyugodtak, hogy takarják le, mert a hullákat le szokás. Reméltem azonban hogy nem hal bele, bár ha ennyire szétbaszták, szerintem egy hétig hányingert kap minden nőnemű lény láttán. Csilláék szófogadóan letakarták és kijöttek velem. Bemutattam őket Vendelnek, bár Rita már ismerte.

– Újabb ajcsi? – kérdezte csillogó szemmel Anita.
– Eszedbe ne jusson! Elrontaná a hasad – fenyegettem őt meg, mire vették a lapot és elbúcsúztak.

 

Kettesben maradva Vendellel megkínáltam egy pohár pezsgővel és koccintás után megpusziltam.
– Ezt miért kaptam? – kérdezte meglepődve.
– Azért, mert azt mondtad szép vagyok. Csak apuék előtt nem akartam. Most köszöntem meg. Vagy azt csak úgy mondtad? – mosolyogtam rá, mire ő elkapott és úgy megcsókolt, hogy szemernyi kétségem sem maradhatott afelől, mennyire tart szépnek. Persze nem álltunk meg ennyinél. Természetesen később, ha bárki szóvá tenné, biztosan a pezsgőre fogom majd. Pedig dehogy! Az igazság az, hogy Attilának akartam műsorral szolgálni. Azért, hogy lássa, kellek én másnak is. Nem mellesleg Vendelt megkapni amúgyis rég tervbe volt véve, csak eddig valahogy sosem adódott alkalom erre.

Vendel mikor már félig meztelenek lettünk belém hatolt. Úgy irányítottam, hogy véletlenül a szobám ajtajának essek. Kis ideig ott lökdösött én meg jócskán rájátszottam és nagyokat löktem a fenekemmel az ajtón, meg vissza. Az ajtó nem is sokáig bírta, igaz mielőtt kitört volna az üveg rásegítettem a kezemmel és teljesen véletlen lenyomtam a kilincset így beestünk a szobámba. Vendel sem bánta meglátva az ágyamat azonnal rádobott. Egyenesen Attila hasáról pattantam vissza Vendel karjába. Lekerült a lepedő exemről, aki még erre sem ébredt föl.

– Hát ez meg kicsoda? – lepődött meg legújabb lovagom.
– Ő barátnőim ajándéka volt, csak picit elhasználódott.
– Na, akkor ne legyen már útban – szólt és simán lelökte az ágyról, hogy csak nyekkent. Nem tudtam őt sajnálni.

Eléggé belejöttünk és már a harmadik menetnél tartottunk, mire Attila feltámadt halottaiból. Felülve az ágy mellett zavart szemeket meresztett ránk, bár szótlan maradt. Én meg egyre vadabb lettem, mert a műsort direkt neki szántam igaz, már régen elég lett volna a jóból, de akkor is kitartottam. Egyedül Vendelt sajnáltam, mert amint egyszer elélvezett már rá is buktam és keményre szoptam, majd rögtön betuszkoltam. Mondhatjátok, hogy attól féltem, hogy megszökik, mert tényleg így gondoltam. Vendel viszont bírta a gondoskodásomat és eszébe sem jutott szökni. Sőt amikor tehette átvette az irányítást és nem törődve azzal, hogy már a második adagját kaptam meg tőle, még úgy kinyalt, hogy majdnem elfelejtettem, hogy nekem ez most nem miatta fontos, hanem csak bosszúból. Ez azért nem akadályozott meg abban, hogy nyögjek vagy éppen sikítsak, amikor addig jutottunk. Vendel sem tartotta vissza magát és hangosan ordítva eresztette belém magát minden alkalommal én meg még rá is játszottam erre is, hátha felébred már az a szamár.

Miután felébredt Atti még fél órás műsort adtunk neki és csak azért hagytuk abba, mert hallottuk apu hangját.
– Kicsim meghoztuk amit kértél.
Ha tudta volna, hogy ami nekem kellett azt már rég megkaptam. Ez is fehér és finom folyadék és legalább annyira sűrű is.

 Pár órát még szórakoztunk – persze felöltözve és illedelmesen mosolyogva az idősebbek viccein – mielőtt elindultak haza.

Észrevettem, hogy Vendel titokban lementi a számát a mobilomba. Búcsúzáskor én csúsztattam a kezébe egy cetlit, hogy ha akarja majd elmenti a számomat a telefonjába. Ugyanis ő nem volt olyan óvatlan mint én és lekódolta a sajátját.

Hogy mi lesz majd velünk? Ki tudja? Ha akar valamit még Vendel tőlem, majd felhív. Ha nem, akkor sincs mit megbánnom, mert az az arckifejezés, amivel Attila végigülte a műsorunkat Vendellel, minden pénzt megért. Vendel mikor észrevette, hogy nézőközönségünk akadt, rám nézett, de mikor én megvontam a vállam jelezve, hogy nem érdekel, büszkén farkalt tovább és mutatta neki, hogyan is kell egy nőt igazán jól megbaszni úgy, hogy azért közben is nőnek érezhesse magát. Akkor is csókolt és simogatott amikor éppen bennem volt és én ezt rettenetesen élveztem. Hálából mutattam neki egy orgazmust, ami mű volt, de pár perc múlva már nem kellett színlelnem.
Nos, fogalmam sincs én akarom-e igazán Vendelt. Ameddig nem dugott meg, addig álmodoztam róla. Nem állítom, hogy nem éreztem semmit és nagyon jó volt vele, és nagyon kedves meg minden, de most az egyszer hagyom, hadd döntsön egy férfi helyettem.

Az élet megy tovább és apu példájából tanultam annyit, hogy ha sokáig sajnáljuk magunkat és bánkódunk a múlton, azzal csak a másik győzelmét ismerjük el felettünk és csak magunknak ártunk.

Közben cseng a mobilom. Úgy látom Vendel hív.

 

Szólj hozzá

négyes szex erotika szopás fantasy dugás gangbang párcsere