2023. már 07.

Kirándulás

írta: Nilla30921008
Kirándulás

17 éves vagyok, fekete rövid hajam, barna szemem, kis melleim, nem túl hosszú, de izmos lábaim vannak. 

Hétvégi kirándulást terveztünk a hegyekbe a családdal. Apu, anyu, én és unokabátyám mentünk volna, de apuéknak közbejött valami, így csak vasárnap reggel tudnak hozzánk csatlakozni.

 Unokabátyám 22 éves, rövid szőkésbarna körszakállal ami a haja hosszával megegyező. Tőlem majdnem egy fejjel magasabb, vékony derék, izmos felső test és karok, dögös fenék, formás, nagy farok jellemzi.

Mondták apuék, hogy mivel neki van jogsija, így szülei autójával megyünk előre ketten. Ő majd vigyáz rám. Régóta tetszik és párszor masztiztam is már rá. Ezt persze soha nem ismerném el neki!
 
Már az autóban felizgatott a gondolat, hogy szombat egész nap és éjszaka együtt lehetek a sráccal. Utazásunk elején beszélgetni próbáltam mindenféléről, de ő morcos hangulatban volt, így minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Utunk felét egy óra alatt tettük meg, megálltunk egy büfénél, reggeli, kávé majd elintéztük a dolgunk, fizettünk és mentünk tovább.
 Ha már úgysem akar velem dumálni, akkor nem is ülök mellé. Beveszem magam a hátsó ülésre, a vezető ülés mögé, a lábaim magasra teszem, hogy ne láthassa mit csinálok majd a visszapillantóból figyelve néha az arcát, simogatom magam. Felizgat a látványa, a közelsége. Számba veszek egy rágót, ezzel tudom elleplezni véleményem szerint, ha esetleg hangosabban sóhajtoznék. Majd azt mondom, csak a rágózást hallja, ha szóvá teszi. Félig-meddig eljutok a csúcs közelébe, amikor eszembe jut, hogy közvetlen mögötte ülve olyan közelségből az illatom is elárulhat. Szerencsére van nálam parfüm, meglocsolom a bugyim vele.

– A francba! Minek büdösíted be a kocsimat azzal a vacakkal? – von kérdőre dühösen.
– Nem is a te autód – öltöm rá a nyelvem –,  és különben is, ha előbb nem akartál velem dumcsizni, akkor most is fogd csak be!

Újra kezdem a simiket, látszólag nem is figyelek rá, pedig dehogynem! Azért is kell őt néznem, hogy nehogy észre vegyen. Tök égő dolog lenne, de úgy néz ki, most nem gyanít semmit. Annyira beleélem magam, hogy mikor rám tör az orgazmus, halkan sikkantok. Na, erre hátranéz, de nem tudom mit láthat, annyira elfoglalt vagyok. Reméltem, hogy semmit. Nem ad azonnal hangot elégedetlenkedésének, tehát úgy gondolom, hogy minden rendben. Továbbra is őt figyelem, de már néha a tájat is nézem.
Kis idő múlva szólal csak meg, érdeklődik tőlem.

– Valami baj van hugi? Mintha sikítottál volna...
– Hülye vagy?! Nincs semmi baj, csak ilyen rázós úton a manikűr nem mindig megy simán.


Szerintem elhiszi, bár fogalmam sincs mire gondol, mert innentől mintha sűrűbben ellenőrizne a visszapillantóból, de nem szól.
 

Odaértünk a szállásunkhoz, ami egy hangulatos kis faház volt. Úgy terveztem, hogy miután kipakoltunk, együtt fedezzük fel a környéket. Felkerestük a kemping főépületét. Szerettünk volna kivenni még egy aranyoska faházat. Oda érkezésünkkor ért az első meglepetés: nincs sok bungalójuk és nem tudnak külön szállást adni nekünk, csak azt az egyet, amit előre lefoglaltak nekünk. A legközelebbi szálloda majdnem 30 km-re volt egy kisvárosban, amihez viszont, szűk kanyargós út vezetett. Én javasoltam Norbinak, hogy maradjunk együtt, ne menjen keresni magának másik szállást. Féltettem őt! Féltem hogy esetleg baja esik vezetéskor a szűk, erdős hegyi utakon, amik ugyan vadregényesek és kellemes kirándulásra, de az utak állapota miatt autózásra már nem. Ezt idevezető utunk során megtapasztaltam. Ő viszont hajthatatlan, lemegy a városba. Gyanítom, hogy az ottani lányokat akarja körbe dugni.

Magamra maradok, körülnézek, hátha van valaki aki korombeli, de nincs szerencsém. Sétálok a közelben. Messzebbre nem merek menni egyedül, de így meg unalmas. Visszatérek hát a faházba, lezuhanyozok, aztán dumcsi barátnőimmel, de mindegyik lepasszol, mindnek van programja.
Niki vásárolt. Mutatja camon, miket vett, de sürgős próbálgatni valója közben megérkezik a sráca is, így cam ki. Lidia épp csak beköszön, camon csak a puszijuk látszik Csabival...
Csak nekem nincs pasim. Baxki!

Bekapcsolom a tv-t és az utoljára nézett csatorna vajon mi? Hát pornó-tv. Pár percig nézem, ahogy lihegnek, izzadnak, erőlködnek… De amikor egyik pasi a félig már lankadt kis pöcsét próbálja betuszkolni a festett szőke, szilikoncicájába, lekapcsolom.

Viszont az a pár perc felizgat. Végig fekszem az ágyon, úgy ahogy voltam fürdőzés után és miközben fantáziálok – megint csak Norbiról – , bealszom.

Az álom úgy kezdődik, hogy hazajön, vitázunk aztán átkarol hátulról, hogy belém fojtsa a szót, de érzem, hogy felizgult ő is. Rám!

 

Beleliheg a fülembe, majd megfordít és mélyen megcsókol. Rögtön nedves lesz a bugyim. Bár lehet előbb is az volt már, amikor megéreztem a keménységét. Csókolózás közben kezelésbe veszi kis melleimet is és fülembe suttogja:

- Ugye ez jobb, mint az autóban egyedül magadnak?

Hoppá! Ezen most égnem kéne! Lebuktam! Ehelyett még az a gondolat is rátesz egy kicsit a nedvesedésemre, hogy most már tudom, hogy észrevette autós játszadozásomat.

Mikor félig meztelenre vetkőztet, én is élvezkedni akarok.

 

 Úgy érzem neki sincs ellenére, amikor letérdelve elé, hosszában végignyalom őt. Farka fickósan ugrándozik az orrom előtt, nincs is szükség a kezemre. Azzal inkább közben a farmerjától szabadítom meg most, ha nem is örökre. Szopom, szívom, majd két marokra fogom, de még így is marad mindig a számban is belőle. Nagyon fincsi! Így már nem is bánom, hogy a pizzát elfelejtette. Figyelek rá is közben, nem hagyom elélvezni. Nem így akarom a befejezést.

Amint sikerül lehúznom róla teljesen mindent, magam is gyorsan ledobom a maradékot és megint én leszek az, aki felülre kerül. Ki is élvezem a fölényemet, mert mélyen magamba fogadom őt.

 

 Pár rugózás után átállok vagyis inkább ülök, mert puncim másmilyen szögben kívánja őt.

 

Amikor kis idő elteltével meggondolja magát és visszafordít, hagyom, hisz nem lehetek önző, ha már ilyen aranyosan dug.

Ettől a ponttól viszont már ő irányít – nem bánom én ezt se! Minden jó nekem amit csinál, amit adhat.

Megfordít a farkán és csókolja a szám, miközben alulról se hagyja abba a kényeztetést. Imádom ezt, mert néha muszáj megvonnom magam tőle – elfogy a levegőm – olyankor ő a melleimet szopogathatja a szám kényeztetése  helyett. Már majdnem jó mindkettőnknek, de úgy gondolja elnyújtja még egy kicsit élvezetünket, emiatt kutya pózba fordít. Mélyen belém löki és előbb ő nyomul ki-be, majd átengedi nekem a folytatást. Egyszer ki is csúszik, de gyorsan visszajuttatom az őt megillető helyre. Pillanatra beugrik a kép, amit a filmen láttam nemrég és boldoggá tesz a különbség érzékelése. Itt szó sincs félmerev farkincáról és holmi betuszkolásról percekig… Egy fél pillanat alatt a helyére kerülnek a dolgok.

Úgy látszik azonban, hogy neki kényelmesebb a hagyományos póz. Ismét váltunk hát, gyengéden ösztökél miközben én odasuttogom neki csak úgy – miheztartás végett – "Élvezz belém, vettem be gyógyszert!"

Nem tudom megértette e, mert nem reagál csak dug. Nekem hamarosan jó lesz, elengedem magam.

 

 

Neki is sikerül elmennie bennem, amikor – úgy hiszem – a valóságban is megérkezik. Kis ideig még mocorog bennem, nekem adva mindenét, ami kellemesen simogat ott bent.

 Aztán felriadok, mert tényleg megjött. Az ablakokon már félhomály dereng.

Benyit az ajtón és mogorván köszön.

Rákérdezek: – Hol a pizzám?
– Nem hoztam. Tudod, szállás után néztem volna, de sehol egy kibaszott szoba. Mindenre én se tudok figyelni! Azt el is felejtettem.
– De gondolom a lányokat jól láttad… Közelről. Volt amelyik tetszett?
– Ugyan! Nincsenek is lányok. Eskü ebből a városból minden fiatal elmenekült.
– Akkor nyugodtan maradhattál volna. Illett volna hozzád a társaság – kötözködök vele, miközben felállok, hogy bemenjek a fürdőbe.

Utánam kap, látszólag mérgesen, de ahogy hátulról magához szorít, érzem a gerjedelmét a fenekemen...

Szólj hozzá

család szex erotika fantasy dugás family