2022. már 14.

Egy bemondó stúdiós napja

írta: Nilla30921008
Egy bemondó stúdiós napja

 

 

Egy alkalommal a stúdióban ahol dolgoztam, bejött egy régi barátom (expasim) reklámot feladni, miközben épp konferáltam be a következő számot. Gyorsan bemondtam a szokásos szöveget, hogy akkor halljuk a számot és siettem exem fogadására. Dögös volt még mindig. Leadta a reklámot, kifizette, majd beszélgettünk, kivel mi történt az utóbbi időben. Észrevehette rajtam, hogy nagyon  be voltam indulva és a helyiségben amúgysem volt sok berendezés, közel voltunk egymáshoz testileg. A beszélgetés végére már nagyon közel. Megcsókolt. Nem ellenkeztem. Lassan vetkőztetett, simogatott én meg el voltam ájulva az újabb élmény ígéretére. Régebben nem a szex volt az oka, amiért szakítottunk. Mindig hatalmasakat szeretkeztünk, minden testhelyzetben és nagyon sok helyen. Most itt a munkahelyemen a stúdióban se volt másképp.

Épp a bemondó asztalra fektetett és hátulról nyomulva belém, döngette a fenekem, mikor halk köhintést hallottam és hátrasandítva egy másik, korombeli helyes pasit láttam. Összerándult a testem, felizgatott, hogy egy teljesen idegen férfi nézi amint épp dugnak, immár szüzanya meztelen. Exem persze nem hagyta abba, így esélyem se volt a menekülésre. Az idegen srác kis ideig szótlanul nézte a műsort, aztán elém állva felkínálta faszát egy szopásra. Abban a reményben fogadtam el a felkínálást, hogy nemrég tágítgatott, de most éhesen tátongó puncikám is kaphat egy finom falatot magába.

Nem is csalódtam és hamarosan egy fantasztikus hármas alakult ki. Exem ugyanis ekkor észlelte csak, hogy társunk is akadt és előzékenyen magához ölelve melleim, felemelt, így a puncilyukam felkínálva ismeretlen alkalmi partnerünknek. Ő sokat nem habozva elsőre belém vágta minden teketória nélkül és egyből nagy ütemre kapcsolva dugott, szinkronban exemmel. Eközben számat se hagyta ki, finom falatként majszolta, csókolta, harapdálta amiket én hálásan lihegve fogadtam.

 Később az idegen férfi is leadta a reklám megrendelését, megköszönve fáradozásaimat, amiket irányába tettem.
- Az elérhetőségeim rajta vannak az űrlapon, amennyiben bármilyen problémád lenne, kérlek keress meg. Bármikor szívesen a rendelkezésedre állok. - köszönt el szívélyes csókot adva. Imádtam a csókjait menet közben is. Alig tudtam sikoltozni tőle orgazmusaim beköszöntekor, bár azt azért hagyta. Úgy látszik mindkettőt élvezte. Én meg őket, kettejüket. 

Hazatérve férjem udvariasan tudakolta:
- Milyen napod volt ma drágám a stúdióban? Nagyon nehéz volt?
- Ááá… csak a szokásos, tudod.
- Igen, tudom szívem. Valószínűleg bekapcsolva  hagytad a mikrofont, mert a környékben már mindenki gratulált a műsorodhoz.

Szólj hozzá