2023. feb 12.

Barátom nővére

írta: Nilla30921008
Barátom nővére

 

Rosszul megy a nyolcadikban a matek. Nem értem az egészet!

Egy barátom nővére, Erika elvállalja a korrepetálást. Ő 19 és fősuliba jár.
Nagyon szép lány. Egy idő után barátokká válunk. Sok mindenről beszélgetünk a matekon kívül is. Persze olyan nincs, hogy mi.
Egy napon sírva fogad.
Megijedek.

– Mi a baj?

– Nem búcsúzott el – zokogja.

– Ki? ÉS miért baj, ha nem búcsúzott el?

– A pasim. Megdugott a szemét és elment. Otthagyta a sulit is. Átment egy másikba és nem veszi fel a telót se.

– Akkor jó. Már azt hittem, én csináltam valami rosszat.

– Jó? Hát nem érted? Neki adtam a szívem-lelkem sőt még a testem is. Mindent megadtam neki, amit akart. Miért kellett neki elmennie?

– Ok, de majd lesz más.

– Látom nem érted. Szerettem. Szeretem és mégis elment. Fel tudod ezt fogni? Egyáltalán, tudod te mi a szerelem? Áá… biztos nem.

Eközben ujjával böködi a mellkasom. Én hátrálok, aztán fenékkel az ágyára huppanok. Ő ott is folytatja. Mászik rám és bököd, és mondja:

– Fogalmad sincs, milyen az valakit ennyire szeretni. Te még azt se tudhatod egyáltalán, milyen lehet bárkit is szeretni. Fogadok, hogy fel se áll a pöcsöd.

– De… – hebegem, de nem hagyja tovább mondani. Pedig már az érintésétől vigyázzba álltam ott lent. Kicsit fájt is, mert a gatya szorít ilyenkor.

– De? DE! Biztos, hogy hazudsz! Egy ilyen kis kölöknek nem tud még állni. Na lássuk.

Azzal lecsúszik rólam és lerángatja a nadrágom. A gatyát is szinte letépi mérgében. Kibukkan a cerkám és nagyon szégyellem, mert mind a 16 centije – lemértem – most áll, őmiatta. Őt ez valamiért lehiggasztja. Leugrik az ágyról és csak áll percekig és bámulja. Nem merek felnézni. Annyira közel van, hogy meleg lehelete simogat. Ez nem hagy lelankadni. Tulajdonképpen élvezem. Ő az első lány, aki láthat így engem. Biztos, hogy rágondolva verem ki ma este, nem a szexképekre a telefonomból. Kell róla csinálnom képet, bár így is a szemem előtt lesz mindig. Eddig is tetszett és gyönyörűnek tartottam, de egy olyan szép nő mint ő, tuti szóba se állna egy ilyen kisfiúval. Még azt se hitte el, hogy felállhat.

A szemem sarkából látom, hogy nyúlna is érte, meg nem is. Egy pillanatra megérinti. Éppen csak, de majdnem robbanok. Végül elfordulva suttogja:

– Ne haragudj. Hagyjuk mára a korrepetálást. Ok? Nem akartalak bántani.

Most komolyan vigasztal engem? Olyan jóóó volt amikor előbb hozzámért. Azzal vigasztalhatna, ha újra megtenné. Vagy tehetne mást is…

– Nem bántottál meg. Ha nem félnék tőle, hogy megbántalak…

– Igen? Akkor mi?

– Hát… Csak azt akartam mondani… Nagyon jó volt, amikor hozzáértél.

Visszafordul és a szemembe néz. Lehet, hogy nem mer lejjebb nézni, vagy nem is tudom. Még mindig ki van pakolva az árum.

Lassan közelebb lép és rámarkol. Folyamatosan figyeli a szemem. Remélem megcsókol. Bár ettől félek is. Ügyetlen lehetek a szemében. Eddig csak egy lánnyal csináltam, az is kinevetett. Szóval, jó is lenne, meg nem is.

Amit lent csinál a faszommal az viszont nagyon tuti! Lassan veri. Igyekszem visszatartani, mert annyira jó érzés, és az is, hogy közben a szemembe néz.
Lassan elkap a félsz. Meg fog utálni? Korrepetálni akar majd ezután is? Nem, nem matekból. Érdekli a fenét a matek. De most, ha arra gondolok, akkor nem jön azonnal. Mégiscsak jó valamire a matek! Megvan! Arra fogok gondolni és akkor sokáig fogom érezni a kezét. Csodálatosan puha és meleg. Ilyen lehet, ha bent vagyok egy punciba? Matek! Matek!

Ó a francba. Álmodom! A csaj vagy megunta vagy nem tudom, de rábukott a farkamra. És szopja!
Olyan forró! Annyira jó… Előbb azt gondoltam nem lehet jobb semmi, mint amikor kezével veri, de ez… Ez…

–Ááááá… – és megsimogatom a haját és telelövöm a száját.

– Bocsi, nem akartam. Most összekentelek… Ne haragudj… – hebegek megint.

Miért csak ennek a lánynak a közelében vagyok zavarban? Több nála szebb lány is van a suliban akivel tudok normálisan beszélni. Sőt, van amelyikkel lekezelően is, ha arra van szükség, de vele nem. Miközben ezen gondolkodom pár pillanatra ő feláll és azt mondja:

– Bunkó! Nem tudtad, ugye? Mielőtt elmész szólni kell! Nem minden nő szereti, ha a szájába spriccel egy fasz. Te fasz! De ezért most bünti jár. Kóstold meg magad, milyen vagy!

Azzal rácuppan a számra és tolja át a nyálát… Hoppá! Ez lehet nem is csak nyál?! Mintha sűrűbb lenne és csípősebb.
Aztán nem érzek más ízt, csak az övét. Ő viszont nagyon finom. Még ilyen erőszakosan is. Mert az! Megerőszakol a nyelvével. De nem hagyom magam! Baszki!!! Ez így még jobb! A francba! Már ettől felállt a faszom újra. De nem kéne abbahagyni, mert ez nagyon finom. Megint simogatom a haját, ami azzal jár, hogy nem vonhatja el a fejét. Pedig akarja… Eleinte. Aztán amikor bátortalanul, lassan mozgatom a szám a száján, már nem. Pár percig így csinálom. Muszáj megint a matekra gondolnom. :D

Felbátorodom és én is kezdem úgy csinálni, mint ő az előbb. Ezt most meg miért nem akarja? Elhúzódik. Visszarántanám, de nem merem. Ahogy tápászkodik fel rólam, a keze véletlenül a farkamra téved. Rám mosolyog és kacsint, cuppant.

– Te, ez most miért ilyen? Egy pasimnak se állt még spricc után 5 percen belül. Nahát! De ugye tudod, hogy egészségtelen dolog ha sokáig így marad?! Még szerencse, hogy itt vagyok én, aki korepetálhat.


Most már nem vacakol a kézi munkával. Térdre csúszik elém és egyből bekapja.

Kis idő múlva kiáltok:

– Jövök… Hallod???? … Elélvezeeeek…

Érdekes. Nem vette ki a szájából, pedig előbb azt mondta… Mindegy. Király volt ez az érzés így.

De talán megint meg akar majd büntetni? Nem bánnám. Kicsit sem!

Szólj hozzá

erotika szopás spriccelés