2023. ápr 03.

Bármit megtennék a barátomért

írta: Nilla30921008
Bármit megtennék a barátomért

barmit_megtennek_blog.jpg

Eredeti történet forrása: Do Anything for Friends truebutchanged által

 Forrás linkje: https://www.sexstories.com/story/42530/
 Igaz történet, anális, biszexuális, zsarolás, szopás, uralom/behódolás, női uralom, első alkalom, megaláztatás, vérfertőzés, orális szex, nemi erőszak, vonakodás, románc, iskola, tinédzser, tini férfi/tini nő, hármasban, szüzesség
  Helyszín: USA


Ez a történet többnyire igaz, bár bevallom, hogy túljátszottam és egy kicsit ki is színeztem. A nevek és a helyszín természetesen nem valódiak, de remélem, mindenki élvezni fogja.
 a szerző, truebutchanged megjegyzése.


Mióta ismerte Tim Lindseyt? Hosszú évek óta a legjobb barátok voltak; annyi időt töltött az otthonában, hogy gyakorlatilag a család részének számított.

Ez volt az utolsó évük a gimnáziumban. Tim a matekórán ült, amikor érezte, hogy a telefonja rezeg a zsebében. A tanár meglehetősen engedékeny volt az órai SMS-ezéssel kapcsolatban, ezért elővette a telefonját, épp hogy csak a könyve mögé rejtve. El tudta olvasni a bejövő szöveges üzenetet.

– Szakított velem…
 
Lindsey volt, aki az utolsó barátjáról írt. Tim mindig is nagyon furcsának találta Lindsey választását a pasikban. Soha nem keresett vonzó, vagy akár intelligens srácokat. Ő maga gyönyörű volt, vállig érő hajjal, a vöröstől a szőkén át a sötétbarnáig változtatta a színét attól függően, hogy milyen hangulatban volt abban az évben. Kissé sápadt arcbőrű volt, de ez jól állt neki. 170 cm magas teste tökéletes alakú volt, a csodálatos melleitől, a lapos, karcsú derekáig, egészen a tökéletesre faragott, remek fenekéig.

Vagy tényleg ő volt a legszerényebb ember a földön, vagy nem tudta, milyen jól is néz ki valójában, mert az exei enyhén szólva sem voltak megfelelőek. Darwin szégyellené e nő párzási döntéseit.
 
Csak ő nem „párosodott". Ritka kivétel volt az X generáció morális döntései alól, mivel soha nem feküdt le senkivel. Soha nem ivott, nem dohányzott, nem csinált semmit. Lehet, hogy a mormon neveltetése volt, vagy talán az életmódbeli döntései miatt, de bármi is volt az oka, mindig betartotta.

Tim nem éppen az a fajta ember volt, akiről azt gondolnád, hogy a mormonok legjobb barátja. Azok elveit legalábbis semmiben nem osztotta. Mindig szívesen bulizott a barátaival, nem volt gondja az ivással, a dohányzással, vagy aki hagyta, azt akár meg is baszta. Egyáltalán nem volt férfias, de az iskolában sok lány volt és jó megjelenése, valamint méretes tagja általában elegendő volt az „üzlet megkötéséhez”, ha valami női figyelemre volt szüksége.
 
 Lindsey különleges helyet foglalt el a szívében. Büszke volt rá az életében hozott döntései miatt, és nem szerette volna tönkre tenni ezt a kapcsolatot egy hülye középiskolai vonzódás miatt. Mindketten testvérként gondoltak egymásra és – bár rendkívül vonzódott hozzá, sőt, alkalmanként el is hívta –, semmiért nem kockáztatta volna a kapcsolatukat.

Most, a matekórán ülve, válaszolt a lány SMS-ére.
– Sajnálom, Lindsey... Tudom, hogy egy faszkalap.
Tucatszor átesett ezen, mivel Lindsey több pasival járt már. Tudta, hogy egy kis "lázadó" káromkodás, egy-két film és egy új, későbbi pasi után rendbe jön.
– Tudom... csak nagyon mérges vagyok. Ma reggel sms-ben közölte és ma már látom, hogy Nicole-lal mászkál! Bassza meg. (Fuck you!)
„Ó, az F-szó.  Lindsey igazán dühös ma!"
– De tényleg, sajnálom... Akarod, hogy átmenjek ma este egy-két filmre? Szeretnél társaságot?
Már tudta, hogy a válasz igen lesz. Ilyenkor szokásosan négy-öt napig eljárt a lányhoz iskola után. Csak a nappaliban vagy a hálószobájában pihentek és egész éjszakán át lazultak. Általában hajnali 2 körül hazaindult, és egyszerűen tovább SMS-eztek a semmiről, amíg egyikük be nem aludt. Ez igazán szórakoztató kapcsolat volt vele.

– Persze. Ma ebédnél felkeresem a Redboxot, és ott találkozunk? Grace-nek ma teniszedzése van, szóval egyedül leszek.
 
Grace Lindsey húga volt. 16 évesen ugyanazt a szent erkölcsöt vallotta, mint a nővére, ha lehet még nagyobb meggyőződéssel. Mindig szidta a nővérét, amiért kávét ivott, vagy ami még rosszabb, a rettegett energiaitalokat. Egyikük se volt egy kurva, Tim valójában élvezte a társaságukat, de sokszor észrevette, hogy a nővérek gyorsan rámutattak, ha a másik valamiben szerinte nem volt tökéletes.
 
Mindkét lány remekül nézett ki, mivel Grace is halálosan szexi volt. Még csak 160 cm volt, világosszőke haja lefelé omlott a háta közepén. Kicsi, mégis hetyke mellei voltak, karcsú dereka volt, és a sima hasán még a köldöke is szexin nézett  ki. A feneke valamivel laposabb volt, mint a nővéréé, de nem sokkal. Ha Timnek dugás szempontjából kellene választania a két nővér között, valószínűleg Grace-t részesítené előnyben. Nem tudta, hogy mi miatt gondolta így. Talán azért, mert nem érezte vele azt a mélyreható testvéries kapcsolatot, mint a nővérével. Vagy talán csak arra szerette volna rávenni azt az édes, ártatlan szőke lányt, hogy a farkát válassza az erkölcse helyett. Akárhogy is, tudta, hogy semmi sem fog történni, hiszen teljesen tönkre tenné a kapcsolatát Lindsey-vel.
 
Ezzel befejezték virtuális beszélgetésüket és folytatták a napjukat. Végül megszólalt a nap utolsó csengője. Tim végigsétált a folyosón, beszélgetett a barátaival. Nem tervezett velük foglalkozni, mivel még csak szerda volt, barátja, Tyler mégis ragaszkodott a bulihoz.
– Haver, miért nem vársz a hétvégéig, hogy mindannyian maradhassunk éjszakára?! – kérdezte Tim.
– Uh... tesó. Holnap későn kezdő nap van. Maradhatsz, ameddig csak akarsz - válaszolta Tyler, megdöbbenve, hogy a haverja nem emlékezett erre.

A késői kezdés mindenhol áldásos volt a középiskolásoknak, hiszen a délelőtti órák a megszokott 8 óra helyett 10:30-kor kezdődtek. Ez havonta csak egyszer fordult elő.
 
– A francba! Igazad van! Beszélek Lindsey-vel, és meglátjuk, beugorhatunk-e. Kell neki egy kis „Timmy-Time" - viccelődött.

Ezzel a fiúk megkeresték az autóikat, és külön utakon mentek. Lindsey nagyon közel lakott az iskolához, csak egy rövid autóútra fel a dombra. Tim odaállt a házhoz, és már ott találta a lány autóját. Bement a házba, hogy a konyhában találja anyjával és apjával.

– Tim!!!!! – üdvözölte Lindsey a szokásos, nem túl hangos, de mégis sikoltozó modorában, és megölelte. Szülei is üdvözölték őt, bár sokkal nyugodtabban, és a pár visszavonult a szobájába.

– Végül kihagytam a 6. órát. Nem igazán akartam ma mellette ülni. Így hát fogtam a "Transformers II"-t és a "Végső úticélt", és hazajöttem.
 
– Pisilnem kell – jelentette be Tim nyugodtan, miközben bemasírozott a Lindsey szobájához kapcsolódó fürdőszobába. A kétszemélyes dupla ágyon ő és a húga osztoztak alváskor. Lindsey a szemét forgatta, Tim pár perc múlva visszatért.

Lindsey elindította a Transformerst, ezután a pár az ágyán ülve nézte a filmet. Mindketten össze-vissza beszéltek a filmben látható furcsaságokról, sunyi megjegyzéseket tettek a színészekkel kapcsolatban. Néha, amikor valamiben nem értettek egyet – és látszólag sok ilyen dolog volt – akkor egy párnát dobtak a másikhoz. A filmnek már majdnem vége volt, amikor kopogást hallottak, majd Lindsey anyja dugta be a fejét az ajtófélfán.
– Leviszem apát a repülőtérre. Néhány órán belül érek csak vissza.
– Rendben – felelték kórusban a tinik.

– Semmi rosszat ne halljak, amíg távol vagyunk! – dörmögte később a lánynak az apja.
Lindsey játékosan megbokszolta az apját, hiszen jól tudta, hogy semmi sem fog történni.
 – Mindent megteszek, hogy ellenálljak neki, apa – gúnyolódott, közben felállt, adott egy puszit és búcsút intett mindkettőjüknek.

Utána vissza telepedett az ágyra, miközben Tim folytatta a filmet.

– Várj! Most nekem kell pisilnem! – jelentette ki tréfásan Lindsey, miközben berohant a fürdőszobába. Tim nevetett azon, hogy a lány utánozta saját pimasz stílusát.

Néhány perccel később visszatért, másik ruhában, mint amilyenben eddig volt.
– Átöltöztem. Túl meleg van itt.
– Észrevettem – gúnyolta Tim, kijelentve a nyilvánvalót. Egy cseppet sem bánta az öltözékváltást. Fekete felső volt rajta, kék rövidnadrággal együtt. A ruha megmutatta gyönyörű lábait, és gömbölyded mellei szépen kitöltötték a szűk felsőt.
 
Lindsey soha nem viselt kevesebbet, mint a püspök által jóváhagyott öltözéket a házán kívül, de úgy gondolta, Tim mellett teljesen biztonságosan hűvös marad a hőségben.

Tim nem bánta a „szemcukrot”, miközben mosolygott, majd ismét megnyomta a lejátszást.

Alig fél órával később elkezdtek gördülni a reklámok. Lindsey Timre nézett, remélve, hogy az majd felkel, és beteszi a következő filmet, de úgy találta, hogy alszik. A nő magában kuncogott, a férfi fölé hajolt, és finoman megrázta, hogy felébressze.
Tim még mindig csukott szemmel megragadta Lindseyt a tarkóján, magához húzta, és csókot nyomott az ajkára.
Lindsey teljesen ledöbbent, meg sem mozdult, még csak fel sem ötlött az agyában, hogy ez a valóság. A feje lassan visszatért a fókuszba, érezte, ahogy Tim nyelve elválasztja ajkait. Még mindig nem volt teljesen összhangban kognitív funkcióival, így engedte megtörténni a dolgokat, sőt, visszacsókolta őt, miközben barátja álmodott.

Mikor az agya visszanyerte az irányítást, elhúzódott Timtől, és rákiáltott, hogy ébredjen fel. Tim szemei kinyíltak, ahogy ülő helyzetbe pattant.

– Mi?! Mi a baj?
– Te... hm... semmi. Csak meg akartalak ijeszteni – játszotta el Lindsey. Nem akart drámázni. Mégis, a csók érzése nem hagyta nyugodni.
 
Gyorsan elfordította a tekintetét, felállt, hogy elindítsa a Végső Úticélt. Azután visszafeküdt az ágyra, ezúttal barátja mellé. A lány rápakolta végtagjait a srácra, Tim ösztönösen átkarolta őt. Aranyos párnak tűntek ketten, ha csak rövid ideig is, mert hamarosan mindketten izegtek–mozogtak. Tim a film miatt. Lindsey agya viszont folyton a csókon járt. Próbálta feldolgozni az érzelmeit. Végül elhatározta magát.

Ha Tim álmában is csókolta őt meg, ez azt bizonyítja, hogy a fiú tudat alatt erre vágyott. Ez a gondolat őszintén szólva kicsit meglepte. A fiú olyan régóta közeli barátja volt, hogy nehéz volt elképzelni, hogy többet akarjon tőle. Ennek eddig semmi jelét nem adta. Ő maga se gondolt Timre eddig másként, mint barátra.
 
Talán az a tény, hogy őt éppen kidobták, keltette fel Tim figyelmét és együttérzését. Az ő esetében meg talán az a tény, hogy nagyobb biztonságban érezte magát vele, mint bármelyik másik sráccal. Mégsem az számított, amit gondolt, a hormonjai arra ösztönözték most, hogy tegyen valamit.

Végül meggyőzte magát, hogy tesz egy próbát, megtörheti–e a jeget; néhány irányított kérdést tesz fel Timnek, hogy meglássa, hogy akar-e tőle valamit. Ha úgy látszik nem érdekli, akkor elfelejti az egészet. Ha a férfi mégis az érdeklődés jeleit mutatná, talán meggyőzi majd mindkettőjüket, hogy folytassák.

Óvatosan kezdett neki az információgyűjtésnek.
– Tim, mikor voltál utoljára együtt egy lánnyal?
– Uh... úgy érted, hogy szex? Vagy bármi fizikai? Vagy csak úgy, hogy egy randevúzás?
– Öhm... Bármi, ami fizikailag annak hangzik. Mikor volt az utolsó jó csókod? – bökte ki Lindsey  incselkedve.
– Nos, én és Tayler eléggé bevadultunk múlt szombat este és egészen biztos vagyok benne, hogy csináltunk pár dolgot. Ez számít? Mégis miért kérdezed?
– Ó, semmi… Ok. Csak kíváncsi vagyok. Annyira sokáig tartott számomra... Megőrjít, hogy nem tudok csak úgy kijönni egy sráccal, és egyszerűen csak élvezni a csókolózást vele anélkül, hogy azt akarná, hogy többet tegyek annál. Bármit megtennék most egy srácért, aki az én tempómban haladna... – csuklott el csábítóan a hangja.
 
Tim összezavarodott. Soha nem titkolta az életét Lindsey előtt, de úgy vette észre, hogy Lindsey–t sosem érdekelték a lányok, akikkel együtt volt. Inkább úgy látszott, mintha megvetne minden lányt, aki érdeklődést mutatott iránta. Az iskolatársaik és sokan mások a városban, akik az ő számára szexik voltak… Lindsey másképp értékelte őket.

Mielőtt azonban tovább gondolhatta volna, a lány így folytatta:
– Még mindig nem hiszem el, hogy kidobtak... Ez…  nagyon megviselt... Csak tenni akarok valamit... Nem! Most még azt is megtenném!
Tim levette a karját, hogy Lindsey arcába nézzen és értetlenül nézett rá.
– Miről beszélsz?
Lindsey ártatlanul nézett vissza rá, és lassan válaszolt:
– Nem tudom... Csak csinálnék valamit! –  elmosolyodott, majd Tim fölé hajolt és megcsókolta.
Úgy indult, mint egy szikra az ajkukon, de e sok kérdés után Tim már többre is készen állt. Lindsey a férfi köré fonta a karját, közelebb húzta, erősebben csókolt, azután elégedetten felsóhajtott.
Majd gyorsan Tim fenekére tette a kezét és pajkosan megszorította.
– Mi történt az „én tempómmal”? – érdeklődött Tim.
– Ma gyors a tempóm. Jobb, ha kihasználod ezt és lépést tartasz velem! – évődött a lány.

Tim elméje a megfogalmazása körül járt. A "használd ki" újra és újra lejátszódott a fejében, miközben nem érzett mást, csak a bűntudatot, ahogy felerősödik a gyomrában.
– Én... ezt nem tudom megtenni, Linds... Ez nem helyes.
– DE! Ezt akarom! Komolyan! – könyörgött Lindsey mosolyogva.
Lenyomta Timet a hátára, és odabújt hozzá.
 – Mégis – ellenkezett Timmy, próbálva visszanyerni a helyzetet –, azt hiszem, holnap megbánod...
– Nem, ha velem maradsz – fejezte be édesen Lindsey, mielőtt csábítóan a nadrágja után nyúlt és megragadta a farkát.
– Húúú. Lindsey, nem teheted ezt, hacsak nem vagy biztos benne.
– Ez megmutatja, hogy biztos vagyok e benne? – azzal lehúzta a farmer cipzárját.
Elővette, majd játszott vele. Addig simogatta kezével a farkát, amíg egyenesen felfelé nem mutatott, aztán mintha százszor tette volna, bekapta a szájába. Amennyire tudta benyelte.

Tim "testvér/húg" elméje most teljesen leállt. Ezek a fogalmak azonnal feledésbe merültek Lindsey–vel kapcsolatban, mikor a fasza eltűnt a lány forró, édes érzést adó szájában.
Itt volt egy szexi lány ajkával körbefogva a farkát és ő egyre fickósabb lett. Eldöntötte, hogy annyira élvezni fogja ezt, mint bármelyik másik lánnyal. Valójában sokkal jobban! Lindsey csak csendben bólogatott a fejével fel és le… Volt mikor csak a tagja legvégét kapta be, és munka közben a szár körül húzogatta a kezét. Elmosolyodott a férfi örömén, és azon kapta magát, hogy saját lázadása őt is izgatja. Természetesen még soha nem csinált ilyet, csak néhány videót nézett meg (valójában épp Timmel). Mit fog tenni ezután, hogy elégedett legyen? Vagy talán képes lenne mással végezni vele, nemcsak a nyelvével? Ezt szem előtt tartva, nyelvével pörgetni kezdte a farkát, gyorsan átszaladt rajta egyik oldalról a másikra, miközben folytatta fejlengető mozdulatait.

– Lindsey! Mit csinálsz?! Hol van anya és apa?!
 Lindsey és Tim is felpattant. Grace volt, aki hazajött a gyakorlatról. Tim szíve összeszorult. Teljesen megfeledkezett a világ többi részéről, és most hülyén érezte magát, hogy nem emlékezett arra, hogy Grace ekkoriban fog hazaérni.
– Nem csinálunk semmit – próbálta kijátszani Lindsey, miközben saját testével védte Tim megkeményedett farkának a látványát húga elől.
– Csak nézünk egy filmet és ölelgettem egy kicsit. Ma szakítottak velem, úgyhogy szükségem volt egy kis vigasztalásra.
– Lindsey, láttam, mit csinálsz. Szoptad őt, igaz? – kérdezte a húga csalódott szülői tekintettel – Anya és apa tudják, hogy mekkora ribanc lett belőled? Vagy nekem kell elmondanom nekik?
– Ne kezdj ki velem, Grace! – kiáltotta Lindsey felállva és a húga mellkasára bökött az ujjával.
– Ha szopást adsz egy srácnak, attól még nem leszel ribanc. Mint amikor flörtölsz a rajztanároddal, hogy A-t kapj! – vágott vissza a lány.
– Ilyen soha nem történt meg és ezt te is tudod! Most felhívom anyát és apát, hogy elmondjam nekik, mit tettél!
 Grace megfordult, hogy kimenjen a szobából, zsebében a telefonja után kutatva.

Aminek Tim ezután tanúja lett, azt egymillió év múltán sem látta volna előre.
Lindsey nekirontott a húgának, megragadta a vállát és az ikerágyra dobta. Timtől – akit ez teljesen ledöbbentett –, épp csak egy lábnyira. Ezután megküzdött Grace-szel, aki sikoltozva kiabált a nővérével. Lindsey gyorsan kétvállra fektette, majd a húga csuklóját a feje fölé tartotta.
 Ezután folyamatosan pofozta a húgát és közben kiabált vele.
– Ne MERD elmondani anyának és apának! Soha többé nem láthatom Timet! Ezen kívül várd meg, amíg meglátják, TE mire vagy képes!

Ezután elkezdte letépni Grace ruháit, és pofozta a húgát, amikor akár csak ezredmásodpercekre is szabaddá tudta tenni a kezét.
Grace sírt és üvöltött a nővérével, hogy engedje el. Válaszul ő is ütésekkel próbálkozott, amennyire tőle tellett, de pillanatok múlva vissza is kapta azokat. A pólója, valamint az alatta hordott felsőrész, amit szerénységből mindig is viselt, már jócskán a feje fölött volt. Lindsey gyorsan átdobta őket a szobán és újra pofon vágta a húgát, amikor annak sikerült kiszabadítani a kezét.
 
Legyőzve húgát, Lindsey megfordította a szőke kislányt, aki így most Timmel szemben térdelt. Tim telefonja mellette volt, bár zavartan tekintett le az események ezen fordulata miatt.

– Kapcsold be a videokamerát! – parancsolta Lindsey. Ennek Tim gyorsan eleget is tett, bár csak Lindsey tervének a körvonalait látta.

Most, hogy csak a melltartójában volt, Grace mellei nagyobbnak tűntek. Milyen jellemző rá, hogy lelapítja a melleit egy felsővel! Tim most úgy sejtette, hogy van egy kis C-csészéje.

Lindsey egyik kezével a húga csuklóját a háta mögött tartotta, a másikkal pedig kipattintotta a melltartóját, és hagyta, hogy az az ágyra essen. Grace most zokogott, mert nagyon szégyellte, hogy életében először meztelenül láthatta őt egy fiú. Könyörgött Lindseynek, hogy engedje el.
 
– Ugyan miért? Azért, hogy elmondhasd anyának és apának, milyen szörnyű ember vagyok?! Nem! Addig nem mész el, amíg nem leszek biztosítva, hogy hallgatsz a látottakról! Most szopd meg azt a faszt, te szuka!

Lindsey belenyomta Grace tarkóját Timbe, aki még mindig nem tudta elhinni, mi történik. Elővette a kamerás telefonját és videót készített az egész eseményről. Grace ajka összezárva érintkezett a farkával, amitől egy kicsit megrándult az izgalomtól. Tudta, hogy borzalmasan perverznek látszik, de nagyon élvezte ezt.

Lindsey tovább nyomta a húga tarkóját, másik kezével befogva annak orrát, ezzel arra kényszerítve, hogy Tim farkának a hegyét a szájába vegye. Beletelt néhány másodpercbe, amíg Grace felfogta a helyzetet, de gyorsan rájött, hogy ha ráharap a fogaival, meg tudja állítani a bejövő tagot.
 
Tim összerándult a fájdalomtól, ahogy Grace a fogait csikorgatta.
– Jaj! Bassza meg! Grace, ez fáj!
– Te kurva! Ne MERJ fájdalmat okozni neki! – szidta Lindsey és három kemény ütést mért Grace tenisz gyakorlónadrágjára, amely vékony spandex volt, így semmit sem csökkentett az ütések erejéből.

– ÓÓÓÓ! – üvöltötte Grace, miközben kinyitotta a száját, hogy hangot adjon fájdalmának. Ekkor azt tapasztalta, hogy az a szörnyű, nagy fasz teljesen eltűnik a szájában. Lindsey ismét nyomást gyakorolt a húga tarkójára, arra kényszerítve a lányt, hogy többször is a farkára engedje a fejét, fel-alá billegve rajta. Néhány további ciklus után újra össze tudta szorítani a fogait. Grace fenekét ekkor ismét szúró fájdalom érte. Nem tudta elfojtani a sikoltását, emiatt a szája ismét tele lett. Hamarosan lelohadt a harci kedve. Abbahagyta a fasz harapdálását és hagyta használni a száját abban a reményben, hogy támadói hamarosan belefáradnak. Ami egy idő után be is következett. Lindsey meglátta Tim arcán a gyönyör első szikráit és úgy gondolta, muszáj ezt abbahagyni. Mást, és többet tervezett ártatlan kishúga meggyőzését, valamint az ő védelmét illetően.

E pillanatnyi szünetben Grace továbbra is könyörgött és esdekelt, hogy legyen vége ennek a rémálomnak.
– Kérlek Lindsey, nem mondom el anyának és apának. Nem mondom el senkinek, ígérem!
– Igaz, nem fogod. Mert ha megteszed, az egész városban mindenki látni fogja ezt a videót arról, hogy mennyire szeretsz szopni. Érted? Most ülj fel és vedd le a spandexet, vagy készítünk néhány félmeztelen képet kivágva a videóból, és holnap közzé tesszük az iskolában.
 
Grace–t letaglózta helyzetének szörnyűsége. Tim zseni volt, ami a számítógépeket illeti, és jól tudta, hogy az egész videót meg tudja szerkeszteni, hogy ő úgy nézzen ki, mint egy ribanc. Arról nem beszélve, hogy bár Grace ártatlan volt az egész ügyben, mégse hinne neki senki, és még ha hinne is, ő maga nem tudna együtt élni azzal, hogy bárki más így látja.
Az ijedt lány felült, nem gondolkodva lassan lecsúsztatta a nadrágját. Lindsey láthatóan úgy gondolta, hogy túl sokáig tart, mert letépte Grace fiús rövidnadrágját, ezzel egy meglepően sima, borotvált halmot tárt fel.

Lindsey iszonyú haragja bátorságot öntött belé, emiatt nem okozott gondot pillanatok alatt meztelenre vetkőznie  saját magának sem. Ezzel nem akart mást csak Tim kedvében járni. Az elméje megszállott gondolatokkal lett tele. Minél boldogabbá tehetné őt, annál boldogabb lenne maga is, nem igaz?
Ő is simára volt borotválva, Tim pedig a mennyországban érezte magát, ahogy nézte a két csodás fiatal lányt. Megfordította őket, hogy egy ideig megcsodálhassa a feneküket, mielőtt tovább lépnének.
Tim nem gondolkodott. Csak annyit tudott, hogy tetszett neki a látvány. Volt két szexi gyönyörű lány, méghozzá testvérek és kizárólag az ő szolgálatára. Csodálatos szájukkal készen álltak, hogy az ő farkát kényeztessék. Ráadásul egyikükről eddig is fantáziált olykor, ám Grace életben sokkal szebb volt, mint képzelte. A kamera készen áll az indításhoz! Hogy lehetne ez még jobb?!

Lindsey újra magához ragadta az irányítást. Lehajolt, megcsókolta Tim farkát, megnyalta a bőr alját, ahogy azt a videókon látta. Grace csak az ajtóra nézett, vágyva arra, hogy ennek vége legyen.
– Menj csak el Grace, és nézd meg, mi történik azon a videón, amit TE látsz majd magadról – figyelmeztette Lindsey –, vagy lehetsz egy jó kis ribanc és csatlakozhatsz hozzám.
 
Grace tétován hajolni kezdett a 20 centinyi emberhús felé. Teljesen felkavarodott a gyomra, de tudta, hogy nincs más lehetősége. Kidugta a nyelvét, ám Tim megmarkolta a tarkóját, és közelebb húzta, a nyelve ismét érintkezésbe került vele.

– Ezt majd gyakorolnunk kell, Grace – ugratta Tim, miközben készségesebb hozzáállásra kényszerítette őt.
Megnyalta a szárát, és a nővére nyelve üdvözölte az övét, ahogy ő is tette a dolgát a másik odalon.

– Nos, azt hiszem már elég nedves ahhoz, hogy egy igazi kis kurvát csináljak valakiből, nem? – kérdezte Lindsey játékosan Timtől.
Grace hitetlenkedett.
– Nem! Nem veheted el a szüzességem! Ez nemi erőszak! Nem fogom megtenni! Nem!
– Nyugi – mondta nevetve Lindsey – Nem rád értettem. Azt hiszem, ha valaki megérdemli a szüzességemet, az az a srác, aki minden kapcsolatom előtt és után is mellettem állt.

Tim esze odabent azt súgta neki, hogy nem engedheti meg a lánynak ezt. Később megbánná és neheztelne rá, ha hagyná, hogy folytassa.
De szinte hallotta, hogy a farka meg azt kiabálja, hogy "Ha ezt tönkreteszed nekünk, soha nem bocsátok meg neked!!!"
Hogyan vitatkozhatna a lány logikájával? Hogyan vitatkozhatna a saját szíve vágyával? Lindsey boldoggá akarta tenni őt és most, ha szétbassza az agyát, mindkettőjüket NAGYON boldoggá tehetné.
Finoman a hátára fektette hát a lányt, rámutatott a saját farkára, majd még egyszer, utoljára megkérdezte.
– Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
– Kicsim, nem akarok mást, mint hogy teljesen a tiéd legyek! Csináld!
Ennyi megerősítés kellett csak. Minden belső zűrzavar elhalt benne. Most már mindenképpen meg akarta baszni. Ezzel finoman, de határozottan előrenyomult a puncijába. Nem állt meg, amikor megtapintotta a szűzhártyát. Lindsey fájdalmasan felkiáltott és megremegett a szűzhártya átszakadásakor.

Grace rémülten, mégis furcsa kíváncsisággal a szemében ülve maradt a helyén. Szerette volna ugyan közelebbről szemügyre venni a nővérébe belépő hímvesszőt, de félt, hogy az efféle kíváncsiságát rosszul értelmezik és hamarosan pet lesz belőle.

Tim lassan ki-be pumpált Lindsey-ben, akinek az arca még mindig eltorzult. Lindsey úgy döntött, hogy átjátssza a fájdalmat Tim javára és elkezdte a csípőjét ritmusban emelgetni. Ezután megparancsolta Grace-nek, hogy álljon Tim elé, és hagyja, hogy megnyalja a punciját.
 
Grace megdöbbent. Persze érthető zsarolás volt az, hogy le kell szopni Timet, mert jó érzés lehetett a fiúnak, de hogy képzelheti Lindsey, hogy élvezné bárki azt, hogy őt megnyalhassa ott? Tim biztosan nem élvezné és nyilvánvalóan nem is szeretné, ha bármi ilyesmit ráerőltetnének. Ennek ellenére nem akarta felzaklatni az őrült Lindseyt, lehetőséget adva neki, hogy beváltsa zsarolását. Grace gyorsan felkelt, és zavartan odatartotta punciját Tim arca elé.
 
Grace bensője összerándult, mikor érezte, hogy Tim nyelve finoman érintkezik puncija külső ajkaival. Érezte, ahogy a férfi megmarkolja a fenekét, közelebb húzva magához, lehetővé téve, hogy a nyelvét erőteljesen beledugja. Gyűlölte ennek az egésznek a gondolatát, de nem tudta nem szeretni azt az érzést, amit Tim nyelve okozott neki. Ő ezt nem akarta! Nem is volt felizgulva. Csak rákényszerítették erre. Ám teste még így is élvezte az orális szex nyújtotta gyönyör érzetét. „Mi történik velem?" – kérdezte önmagát.

Lindsey sikoltozni kezdett, hogy élvezni fog, amit Grace furcsának talált, mivel mindig is azt hallotta, hogy a lányok tovább bírják, mint a fiúk.
Tim a mennyországban volt. Lindsey nyújtózkodó puncija lüktetett a farka körül, ahogy elérte az orgazmusa. Grace megrándult Tim nyelvének érintésétől, miközben érezte, hogy a srác lenyalja minden kifolyó nedvét, ami a lányból egyre jobban áradt. Ragaszkodhatott ugyan az értékes erkölcseihez, de ezt még azoknál is jobban imádta.
 
Tim letagadhatott mindent, amit akart. Feledhette Lindsey iránt érzett testvéri ragaszkodását és a Grace elleni erőszakot. A farka figyelmeztetés nélkül elkezdte szórni a terhét, mélyen Lindsey puncijába, miközben tovább pumpálta be és ki. Lindsey csak kuncogott. Imádta ezt az érzést és tudta, hogy ha bármi történne, a legjobb barátja mindig ott marad mellette.

Az esze éppen most ért vissza a közeli kómás orgazmusból, de már készen állt arra, hogy még jobban kielégüljön Timmel. Valahol azt olvasta, hogy a srácok élvezhetik, ha az ujjukat a fenekükbe dugják, hogy jobban felizguljanak. Körbenyúlt, megtalálta a barna lyukat és megpróbált nyomást gyakorolni rá. Megdöbbentette egy éles ütés a mellén, amitől sikoltania kellett. Tim megszidta, követelve, hogy soha többé ne próbálkozzon ilyesmivel. 
Lindsey meglepődött, mert azt tapasztalta, hogy jó érzés, ha egy kicsit megpofozzák a mellét. De mivel nem akarta, hogy a férfi igazán haragudjon rá, beleegyezett, hogy nem próbálkozik újra ilyesmivel és most óvatosan átkarolta a lábával a derekát. Élvezte ahogy Tim farka újra megkeményedik benne, lehetővé téve, hogy erősebben megbassza.

Grace-t összezavarták a körülötte zajló események. Jó pár perc telt el azóta, hogy Tim nyalni kezdte és most vette csak észre, hogy a férfi még ráadásul meg is bassza az ujjával. Vajon mióta csinálta ezt? Nem volt tudatában, ahogy az agya be- és elsodródott a fókuszból. A teste azt súgta neki, hogy lazítson, és élvezze az érzéseket, amelyeket a férfi ad neki. Hallotta a nővére sikoltozását, miközben a második orgazmus megrázta a testét. 
Ekkor érezte, ahogy Tim nyelve és ujjai eltávolodnak és megdöbbenve tapasztalta, hogy csalódottnak érzi magát.
Ez a csalódás azonban hamarosan félelemmé változott, amikor a hátára fektették és Tim farka köszönt a bejáratánál, készen a behatolásra.
– NEM!!!! Megígértem magamnak, hogy a férjemen kívül senki más…
 Grace elhallgatott, látva, hogy Lindsey arca a tiszta haragtól lángra lobban.
– Befogod te szuka... Nem mondhatsz nemet az én Timemnek!
– Most pedig, Linds, legalább választási lehetőséget adjunk neki, hogy megtartsa a szüzességét – tartotta kiselőadását Tim, nagy reményt adva ezzel Grace-nek.
– Nos, Grace, szeretnéd, ha megdugnám a puncidat? – Grace már csóválta a fejét, és már majdnem azt sikította, hogy nem…
– Vagy inkább a popsidat dugjam meg?
 
Grace szíve nagyobbat dobbant, mint valaha egész eddigi életében. Csapdában érezte magát. A pokolba is, csapdába esett! Mérlegelte a lehetőségeit, figyelembe véve az anális behatolás fájdalmát, amelyről már hallott. De a szüzességét már régen megígérte magában, leendő férjének. És a nővére az új látszólagos megszállottságával NEM fogja ezt elvenni tőle!
– A fenekembe teheted – mondta Grace tárgyilagosan és igyekezett nem megadni Lindsey–nek azt az elégtételt, hogy ismét elsírja magát.
– Nem, Grace! Könyörögnöd kell, hogy megbasszam. Hitesd el velem, hogy azt akarod, hogy ez a fasz bújjon be a seggedbe. Vagy – másik lehetőségként –, hitesd el, hogy NEM a puncidban akarod.
 
Grace megalázva érezte magát, amikor engedett a követeléseinek.
– Kérlek Tim, tedd a fenekembe. Valóban szükségem van arra a... nagy... farkadra... a... fenekemben...
Elég kínosra sikerült. Tim a fejét rázta, bizonyítva ezzel, hogy nem nyűgözte le őt a kérésével. Megmozgatta a farkát a bejáratnál és résnyire nyomta magát a nedves szeméremajkak közé.
Ez a fenyegetettség kellett csak, amiben a lány szűzhártyája részesült és Grace úgy énekelt, mintha egy kórusban lenne.
– Kérlek Tim, tedd be azt a faszt a fenekembe! KELL, hogy mélyen belém tedd!! – kiabálta, és Lindsey mindezt videóra rögzítette.

Tim ekkor gyorsan engedelmeskedett. Nem törődve a fájdalommal, amit okozott  a lánynak, mélyen a fenekébe döngölte a farkát. Grace érezte, hogy mind a húsz centiméter mélyen beletemetkezik a végbelébe, majd Tim gyorsan kihúzza, hogy aztán másodpercenként többször is bele tömje.
 
Grace kiüvöltötte a tüdejét. Agya még fel sem tudta fogni, mekkora fájdalmat él át. A farok most már elég gyorsan eltűnt benne.
Pár másodperccel később a teste megrázkódott és folyamatosan remegett… Miközben hatalmas orgazmus érte. Zavartan felkiáltott:
– ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
A sikoltozása csak egy perccel később szűnt meg, amikor végre abbahagyta a teste a görcsölést az élvezettől.
Még tovább tartott, hogy levegőhöz jusson, miközben csak feküdt és kezdett magához térni.
– Én... azt hiszem, ezt élveztem... Elélveztem… Mi a baj velem? – suttogta hangosan kimondva gondolatait. Tim elmosolyodott, amikor hallotta, hogy a lány elismeri örömét.
 
Grace, aki most már teljesen legyőzetett, úgy döntött, itt az ideje.
– Kérlek… Én... azt akarom, hogy a szüzességemet is elvedd… – ismerte be, és tudta, hogy szánalmasan hangzik.
– Szívesen… – készségeskedett Tim, majd hozzátette a feltételét:
– De valahogy így kell mondanod a kamera felé: "Kérlek Tim, nagyon nagy szükségem van a farkadra itt bennem. Kérlek, basssz meg!"

Grace kicsivel korábban meghalt volna az erkölcseiért. De most, itt fekve, a feneke még mindig égett, a feje még mindig kábult az orgazmustól, amit érzett... Tényleg nem törődhetett velük. Teljes mértékben eleget tett a fiú  követeléseinek. Még mosolygott is, amikor megkérte:
– Kérlek Tim! Kell belém a faszod most. A puncimba. Kérlek! Nem basznál meg végre?

 Grace mindent megtett hát, hogy idézze őt.
– Jól van! – válaszolta Tim – De csak akkor, ha nyalod a nővéred punciját, amíg én csinálom!
 
Grace kissé undorodott ettől, de tudta, hogy valószínűleg hamarosan úgyis beleegyezne. Számított rá, hogy Lindsey ezt is ki akarja majd vele próbálni, így csak vállat vont. Lindsey gyorsan visszaadta a telefont Timnek, aztán a kishúga arcán elhelyezkedett és Grace szájához csiszolta kopasz punciját.

Tim biztos lehetett benne, hogy tiszta videófelvételeket készít Grace-ről, amint egy másik lány punciját nyalja. Még ha soha senki nem tudná, hogy a saját nővére a másik lány, akkor is tönkretenné a jó hírét, ha valaha is nyilvánosságra hozná a páros aktusát. Ezután letette a kamerás telefont, ügyelve arra, hogy olyan szögben állítsa be, ahol a jelenet legtöbb részét rögzítheti.
 
Továbbra is markolta Grace melleit, miközben belekényszerítette magát, és egy mozdulattal belelökte az egész farkát. Anélkül, hogy megállt volna, megvárva hogy Grace felsikoltson, vagy visszanyerje önuralmát, kihúzta magát, hogy aztán csípőből még több erővel térjen vissza. Grace egyszerre nyöszörgött és sikoltozott, miközben továbbra is próbálta nyelvével a nővére szeméremajkait nyalni.

Tim tudta, hogy készen áll arra, hogy újra kifújja a terhét. Érezte, hogy a golyói feszülni kezdenek. Ismét felemelte a kamerát és egyenesen Grace-re irányította, miközben feltette a következő kérdést az interjúban.
– Hová akarod a magomat kis pet?

Grace úgy gondolta, ha rossz választ adna, Tim babalevével teli anyaméhben fog végezni, hasonlóan a potenciálisan megtermékenyített nővéréhez. Ezért úgy döntött, hogy a lehető legjobban együtt működik.
 
– Az egészet az arcomra akarom, Tim! Mindkettőnk arcára! – jelentette be a kamerának, játékosan megragadta nővérét ezáltal mindkettőjüket térdre állította. Timnek nem volt kedve vitatkozni Grace kérésével és az utolsó pillanatban a lányok irányába mutatta a farkát. Egyik hullám a másik után lökődött ki a szerszámából és mindkettejük arcán landolt. Lindsey ismét átvette az irányítást, megragadta a farkát, és bekapta a szájába. Megfejte Tim farkát és az ajkával az utolsó cseppeket is kiszívta belőle. Ezután ismét megküzdött a húgával, leszorította, hosszan és mélyen megcsókolta, miközben megosztotta vele Tim nedvét.

Tim, akit alaposan elszórakoztattak a látottak, úgy döntött, hogy egy-egy játékos pacsi a lányok fenekére jó előjáték lesz a következő körhöz.
 
Ahogy visszament Grace mellbimbóját nyalogatni, elölről kezdve az élményüket, Lindsey csengőhangja megszólalt. Kicsit elakadt a lélegzete, amikor válaszolt: "Helló… Szia anya… Ma este egy szállodában szállsz meg… Igen, meg tudom mondani. A vártnál tovább tartott… A járata annyit késett? Nos, nem, biztos vagyok benne, hogy én és Grace jól megvagyunk együtt… Grace és én… Igen, jól vagyunk… Igen, már készül a vacsora, bár eddig is ettünk pár falatot. Ne aggódj, nem halunk éhen, ha nem vagy itt… Aha, finom volt, még Grace–nek is ízlett… Rendben, holnap este találkozunk… Én is szeretlek! Viszlát!"

– Csak én gondolom így, vagy ez TÉNYLEG nagyszerű hírnek hangzott? – kérdezte Tim rendkívül boldogan, hogy több időt tölthet együtt az újonnan felfedezett szexőrült nimfáival.
– A szüleid amúgy nem várnak haza korábban? Iskolanap van... mondta Lindsey döbbenten.
– Nem, holnap későn kezdő nap lesz! Maradhatnék egész éjszaka és nem szólnának érte! – felelte Timmy, és nagyon boldog volt, hogy aznap délután beszélt erről Tylerrel.
– Úristen, igazad van! – kiáltotta Grace – Szóval... itt maradhatsz éjszakára? Én... tényleg nem akarom, hogy elmenj...
– Rendben. Addig maradok, amíg csak akarod! Mondd el mit és hogyan szeretnél és vacsora után én és Lindsey mutathatunk még néhány dolgot, amit biztosan élvezni fogsz – mondta Tim kacsintva.
 
Grace olyan furcsán érezte magát. Molesztálták... A pokolba is, megerőszakolták. És mégis... furcsán érezte magát Timmel kapcsolatban. Vágyott rá. Mintha szüksége lett volna arra, hogy a fiú elégedett legyen vele. Rájött, hogy ez ugyanaz az érzés, mint ami a nővérének lehet. Mindkét lány tudta, hogy bármit megtennének Timért, és az a tény, hogy ezt elfogadták, azt jelentette, hogy teljes hatalma van felettük, anélkül, hogy ő tudna róla.

A trió megfogadta Tim tanácsát, és úgy döntött, hogy egy jót vacsoráznak, mielőtt folytatnák az ünnepséget. Hiszen még bőven maradt idejük......

Szólj hozzá