2022. már 21.

Régi piszkozat

írta: Nilla30921008
Régi piszkozat

Titti álma

Ez a történet egy kitalált történet. A valósággal való egyezés bármilyen formája szimplán véletlen lehet. Mivel azonban a véletlenekben nem hiszek, ezért ez a történet egyedi még akkor is ha kitalált. :)
Történt egyszer, hogy egy chates ismi megemlítette, hogy egy haverja maga alatt van, de nagyon. Rólam előzetesben annyit kell tudni, hogy 28 leszek van egy férjem és fél éves kislányunk. Szeretjük egymást. Mégis mikor írták hogy egy másik ember szenved, rám jött a segíthetnék. Mivel szerelmes vagyok a férjembe, eszembe se jutott semmi rosszalkodás vagy más. Egyszerűen csak arra gondoltam, hogy ha chaten dumcsizunk a sráccal és rávezetem, hogy a rosszul létének az oka a társaság társ hiánya, az segíteni fog rajta. Így is történt. Felvettük a kapcsolatot és eleinte csak úgy általában, később pedig mindenféle dolog szóba került köztünk. Attól nem féltem h bármit megtudhat rólam amit nem akarok, mert csak fb-n és csak arról a fiókomról írtam mindig neki ahol játszani szoktam. Természetesen ott nem az igazi nevem szerepelt, de a többi adat ok volt. Úgyhogy mielőtt bárki hazugsággal vádolna, igaziból nem lenne benne igaza. Vagyis inkább nem teljesen. Volt ugyanis rendes fb-m is, ahol csak olyan ismerősök voltak akikkel az életben is ismerjük egymást vagyis személyes barátok, barátnők, volt oszitársak, szüleim... Annak is külön oka van, hogy ez így alakult és talán később szóba is kerül majd, de ez a történet nem erről szól most elsődlegesen
Szóval rendszeressé váltak a részemről segítő jelleggel tartott beszélgetéseink amiről párom is tudott. Nem voltak titkaink egymás előtt akkor még. A srác tényleg nagyon maga alatt volt, nem is nyomult egyáltalán, sőt. A hangvétele olyan volt amit szerintem a férfiak inkább egymás között szoktak használni. Aztán később udvariasabb lett, elmaradt a sok baxki meg hasonlók. És úgy kb. 2-3 hét múlva kért csak meg arra hogy beszéljünk viden. Semmi rossztól nem tartottam és inkább a terápia sikerének tudtam be hogy érdeklődik valaki iránt még ha az nem is épp olyan valaki volt aki neki való, azaz nem én lettem volna. Továbbra is udvarias volt, bár mindjárt az első vides képek után volt egy nagy hűha és sok apróbb nagyobb bók, ami viszont nem volt továbbra se nyomulós és hát kinek ne esne jól ha szimpinek vagy csinosnak tartják.
Mikor egyszer éppen azzal a még mindig félig meddig letargikus állapotban levő sráccal beszéltem akiről szó volt, nevezzük Bencének. Épp beállított a legjobb barátnőm. Persze előtte nem zavartattam magam és amúgy se akartam volna félbe hagyni a társalgást mert úgy éreztem hogy fordulóponthoz értünk és meg tudom győzni Bencét, hogy a világban őrá is vár még valaki akit talán és remélem majd ő is egy csodának fog tartani. Ezáltal meg is oldódna az ami benne kialakult eddigre, mármint hogy én lennék neki az igazi. Az utolsó percben tehát barinőm is ott volt mellettem és bár nem szólt közbe végig látott hallott mindent. Mikor vége lett meglepő kérdést tett fel nekem :
- Miért hülyíted?
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, csak ennyi tellett tőlem:
- Én?
- Aha, nem tudom észrevetted e, de a srác beléd van zúgva.
- Pedig én az elejétől mondtam neki hogy én nem lehetek a párja mert nekem családom van és jól megvagyunk így.
- Az lehet, de attól még rajta nagyon is látszik hogy szeret.
- Vagy csak te látod úgy, mert te is magányos vagy.
- Én? Áááááhhh dehogy. Tudod hogy ha akarnám bárki lehetne a pasim.
Húzni akartam kicsit úgyhogy azt mondtam:
- Ugyan...
- Nem hiszed?
- Hiszem ha látom. De ha neked is ilyen tréning kell csak szólj.
- Ok. Akkor bebizonyítom neked, jó?
- Hát ha azt akarod...

 Akkor még nem tulajdonítottam neki jelentőséget, sőt, ki is ment a fejemből nagyjából az élet többi gondja baja miatt. Mert ugye nincs olyan akinek ne lenne valami baja és mindenkinek a sajátja a legnagyobb. Van akinek az, hogy mi legyen a reggeli, van akinek az, hogy mire költse a milliárdjait...

 Mindenesetre megkérdeztem Bencét hogy megadhatom e Timinek az fb-jét. Azt mondta, persze. Én meg reméltem hogy összejönnek majd, mert mindkettőt kedveltem. Láttam hogy egymás ismerősei lesznek fb-n, de tovább nem kérdezősködtem náluk, nehogy félreértse valamelyikük.

 

Az élet ment tovább. Aztán egy alkalommal a párom bűntudatos képpel közölte hogy beszélnünk kell és nem, nem várhat a dolog.
Meglepődtem, de csak annyit mondtam, hogy ha így érzi akkor hajrá.
Ő pedig megfogta a kezem csókolgatta a hajam és elmondta mennyire szeret. Kezdtem beizgulni, gondoltam ez is amolyan kis bevezető, előjáték ha úgy tetszik. Aztán csak annyit mondott:
- Bocsáss meg szerelmem, nem tudom hova tettem az eszem.
Kérdőn néztem rá, mire ő elővett egy sticket és bedugta a tv-be. A tv azonnal játszani kezdte a rajta levő videót, én meg majdnem elájultam amikor megláttam. Nem a téma volt a meglepő, máskor is láttam már pornót, hanem a szereplők. Szerelmem volt rajta Timivel. A film elején éppen rajta. Aztán cseréltek és barátnőm volt felül, közben voltak nyali falis részletek is. Lemerevedtem annyira hogy még a távirányítóért se tudtam nyúlni, így hát lepergett előttem úgy kb. fél órában a lényeg.
Miközben folytak a könnyeim és annyira görcsbe állt minden tagom, hogy szó szerint mozdulni se tudtam, csak remegtem kívül-belül.
Ekkor futott át rajtam, hogy ezt egyszer már Timi is elmondta, vagy inkább csak utalt rá, bár én nem vettem komolyan. Mire ő megvonta a vállát és közölte, hogy részéről vége, mert bebizonyította önmagának és nekem is hogy bárkit megkaphat. Viszont hogy ki az illető, azt nem volt hajlandó elárulni. Azt mondta az már egy másik teszt. Nem tisztán értettem, de hagytam, mert láttam rajta, hogy többet úgyse fog mondani.
Aznap párom csak bevitt a hálóba és lefektetett. Este volt amúgy is, de oda készítette az ágy mellé a vacsit meg egy üveg vizet. Ő maga kiment és a kanapén aludt. Már amennyit tudott szegény szerelmem, mert kislányunk nem mindig hagyta. Mikor Barbi felébredt, ő ment hozzá azonnal. Bennem meg dúlt a vihar ameddig el nem aludtam vagy el nem ájultam.
Mondanom se kell, hogy Timivel a kapcsolatot fagyosra állítottam. Fb megírtam neki a magamét és rögtön le is tiltottam. Ugye milyen gyerekes?! De akkor ez volt a jellemző a hangulatomra.
Bencének is írtam, hogy picit parkolóra állok. Hogy mi a gond, azt neki nem írtam. Az se nagyon érdekelt hogy elfogadja e vagy sem. Végtére is. Nem volt más választása...
Annyit azért megtudtam, hogy a vidből csak az az egy volt és netre se került fel sehova még véletlenül sem. Azt viszont én jól eldugtam. Hogy miért? Vagy hogy miért nem töröltem? Azt se tudom ma sem. Azt tudtam, hogy nem akarom elveszíteni a férjem. Szerettem és úgy láttam őt is bántja a dolog, ezért azt is tudtam, hogy kell adnunk egymásnak egy esélyt. Várjunk csak. Egymásnak? A fenét, hiszen nem én csaltam meg. Igaz, elmondta és csak egyszeri eset volt... De ha csak úgy szimplán megbocsátok, akkor később talán megismétlődik majd. Ha nem Timivel az se vigasztal. Mert mondanom se kell, hogy barátnőm. miután az elektronikus utakat elvágtam amennyire lehetett mégse hagyta szó nélkül és írt postán egy levelet meg ugyanazt elküldte apuval is, hátha a postai kuka lesz. Az is lett. Apu viszont megkért h olvassam el legalább mert egy barátság amilyen a miénk - ő nem mondta múlt időben - szerinte megérdemel minimum ennyit. Olvastam hát, de hogy meg is értettem azt nem állítanám. Magamban eldöntöttem, hogy erre nincs bocsánat számára.
Szóval azon tépelődtem, hogy mit kéne tennem. Persze csak miután a sértettség alább hagyott. Ő naponta nem is tudom hányszor kért bocsánatot. Azt már másnap reggel tisztáztuk, hogy csak arcra pusz engedélyezett ezek után mindkettőnknek és azt is csak ha a kislányunk vagy a rokonok miatt muszáj. Úgy mikor kb. századszorra elismételte, hogy mennyire bánja és nem tudja mi ütött bele meg hogy soha többet ilyet... Megkérdeztem, hogy:
- Miért nem? Nem volt jó vele?
Persze nem hazudhatott, hiszen éppen ő mutatta meg a videt, amin egyáltalán nem tűnt bánatosnak és nem is szenvedett. Elismerte, hogy jó volt, de mielőtt megismertük egymást mással is volt ő és nekem se ő volt az első pasi az életemben. Tudta viszont azt is, hogy ez más. Rákérdeztem hát, hogy fordított helyzetben ő megbocsátana e?! Ez is egy érdekes kérdés volt, mert ha nem, akkor hogy várná el tőlem hogy én meg igen. Szerintem ezt ő is átgondolhatta, mert csak nagy sokára volt egy halk:
- Igen.
Erre én:
- Hát jó. Majd meglátjuk.
Igen furcsán nézett rám, de nem szólt. Nekem meg csak jóval később esett le, hogy amit én a megbocsátásra mondtam, azt lehetett másképp is érteni, talán ezért volt az a furi pillantás részéről. Gondolom nem akart ötletet adni nekem azzal, hogy megkérdezi, talán csak nem akarok e én is mással lefeküdni?! Nekem viszont ez szöget ütött a fejembe. Nem is annyira a szemet szemért dolog miatt és egyáltalán nem kívántam senkivel sem szeretkezni. Csupán szexelni valakivel érzelmek nélkül, az meg régebben se tetszett. De. Azt viszont akartam, hogy ő is érezze amit én, amikor szembesültem tettükkel. Arra gondoltam, hogy ha rájön, hogy én is megtehetem ugyanazt vele, akkor talán nem tesz ilyet a későbbiekben. Viszont HA megteszem, akkor ezt úgy kellene, hogy közvetlen tudomása legyen róla, vagyis ő is ott kell legyen az esemény alatt. Hülye ötlet volt. De csak nem hagyott nyugodni. Másnap vacsoránál röviden és gyorsan , nehogy meggondoljam magam, elővezettem neki ezt. Azzal kezdtem, hogy megbocsátok, de csak egy feltétellel, ha ő is végignézi egyszer amint én szeretkezem mással. Merthogy amit Timivel csináltak az se volt szimpla dugás. Barátnőm mindent megadott neki ami szerintem a repertoárjában fellelhető volt: cuppanós smacik, nyali fali oda vissza, elöl hátul és a vége, amire sose gondoltam volna. Kinyalta férjem kotonját mosolyogva és utána azonnal nyelves csók. Pfffuuujjjj... Talán csak az anált hagyták ki. Mondjuk azt én se csináltam soha, bár azt az ucsót sem. Igaz hogy izgatta a fantáziám milyen lehet mikor ketten is vannak bennem, de mikor lett volna rá lehetőségem valahogy mindig nemet mondtam. Egyszer egyik pasimat épp ilyesmi miatt koptattam le. Na meg mert el akart adni. Pénzért, a barátjának. És most tessék. Én magam készülök olyanra. De talán ez mégse ugyanaz, mert nem Ő akart eladni és nem is pénz volt a motiváció. És még mindig nem is tudom, hogy végig tudnám e csinálni, hogy akarom e egyáltalán. Persze. Akartam. Akarnom kellett, mert másképp a kapcsolatunknak előbb utóbb vége. Ugyanakkor meg nem is, mert egy tök idegen pasival szeretkezni. Abszurdum. Vagy mégse? Hiszen a pornó videókon is jól érzik magukat többnyire a szereplők. Látszólag vagy igaziból? Talán némelyik színlel a pénzért, de sokuknál látszott, hogy az nem színlelés. Inkább a pasik voltak a szenvedő alanyok a jelekből ítélve. Például, hogy majdnem lankadt farkakat akarnak beerőltetni oda ahova éppen a kőkemény is lehet nehezen csúszna be. A lányoknál meg... Háát... nem is tudom mennyire lehet azt élvezni szárazon. Tudom vannak jó síkosítók, de ha egy nőnek a természetes síkosítója nem indul be ott bajok vannak szerintem.
Mindenesetre én eddig saját magam sose tudtam rászánni ilyesmire. Bár most muszáj lesz. Ebben biztos voltam. Csak a többiben nem. Mert mi van ha AZ után meg a páromnak nem fogok kelleni. Ha ez miatt azt fogja gondolni, hogy nem is szeretem őt? Vagy vagy vagy... De nincs mit tenni. Kimondtam hát neki. Azaz ultimátumként nyújtottam át az ötletet, bár hagytam neki választást: ha nem egyezik bele, akkor mehet. A reakciója pedig majdnem olyan volt mint vártam: enyhe sápadtság, mozdulatlanság percekig nagy levegővétellel befejezve. A kérdés viszont váratlanul ért.
- Ki az?
Nem értettem.
- Mi az hogy ki?
- Hát ki az a férfi akivel látnom kellene téged szerinted?
Hm. Erre nem is gondoltam eddig. Majdnem biztos voltam a nemleges válaszában. Megint ő:
- Csak van valakid ezek szerint.
- Nem. Nincs senkim.
Ezt azonnal rávágtam. Aztán egy szusszanásnyi szünet után:
- Erre eddig nem is gondoltam. De tudod mit? A személyről döntsünk együtt. Te megmondod kit javasolsz én meg majd mondom, hogy ok e vagy sem.
Azt a döbbenetet!! Vagy tíz percig meg se tudott szólalni, miközben a szivárvány színeit próbálgatta a fehértől a pipacsvörösig. Már azon voltam, hogy mentőt hívok vagy legalább egy üveg vizet rálocsolok, ekkor megszólalt:
- Te komolyan azt akarod, hogy én válasszak neked szeretőt és végignézem, hogy vele kufircolsz?
- Miért? Az jobban vette ki magát, hogy én végig nézhettem amint te a volt legjobb barinőmmel szeretkezel? Itt a hangsúly azon, hogy VOLT. Tehát nemcsak hogy az önbizalmamra és a szerelmünkre hánytál sziklát, hanem tőle is elbúcsúzhattam. Plusz, nem kufircolni akarok, hanem szeretkezni mint ti tettétek. És ha te meg tudsz állni annál az egy esetnél, hát be akarom bizonyítani, hogy én is meg tudok majd. Csak épp fogalmam sincs ki lenne ilyenre alkalmas.
- Nemcsak hogy ki lenne alkalmas, de vállalná e bárki egyáltalán így?!
- Nyugi. Ha fényképes hirdetést adnék fel, tuti három sarokkal arrébb lenne a jelentkezők sorának a vége.
- Nem a kinézeted miatt szívem. Gyönyörű vagy. De ezt tudod te is.
Nem mondtam neki ellent, pedig majdnem rákérdeztem, hogy akkor miért tette? És miért épp Timivel?
Ő volt az egyetlen akire sose lettem volna féltékeny. Nem is csak azért mert bíztam benne, hanem mert mindketten csinosnak mondott nők vagyunk. Viszont én szőkésbarna színű hajjal, kerek arc, fitos orr, kékeszöld szemmel ő pedig vörös hajkoronával gyönyörű égszínkék szemekkel. Még az a pár szeplő amit csak néha takart el az is inkább csak növelte a szexepiljét. Alakunk nagyjából ugyanolyan. Szóval nem taposta földbe az önbizalmamat, de volt amit azért irigyeltem tőle, ezért az eset után az önbecsülésem picit mégis megingott. Persze erről férjemnek nem kellett tudnia. Így hát nem szóltam rá semmit. Ő pedig folytatta:
- De gondold át légy szíves. Ki vállalná a kockázatát, hogy ha pl közben beléd bolondul...
- Ti vállaltátok Timivel.
- Igazad van. Hülye voltam, amiért most is bocsánatot kérek, de ez abszurd. Gondold át...
- Már átgondoltam. Sokszor. - nem is igaz, de neki ezt kellett hinnie.
Láttam rajta, hogy nem tud napirendre térni a kérésem felett, de már ellenkezni se tudott.

 

Másnap reggel teló. Ránéztem. Timi volt. Kinyomtam, hiszen nem barátnőm többé. Nincs dolgunk egymással.
2 perc se telt el és újra ő. Eszembe jutott pár régebbi kellemes emlék vele kapcsolatban és kíváncsi is voltam, mit is akarhat azok után. Felvettem és a mondandója meglepett. Nem kicsit.
- Szia. jól meggondoltad? nehari, tudom h én vok az ucsó aki ilyet mondhat most szerinted, de azért engem érdekelsz és az is ami van vagy lesz veled. Vagy ami lehet ha rosszul sül el valami. A múltkoriról írtam hogy csak bizonyítéknak szántam. Na jó. Tudom, kicsit túllőttem a célon te meg túl ragoztad. Szegény pasid azóta rám se mer nézni, de ez nem is baj. Szerintem neki azóta is bűntudata van. Nem akarom hogy neked is az legyen később. Szóval ha rám hallgatsz nem csinálsz hülyeséget.
- Na és miért épp te rád hallgatnék? És egyáltalán, ha rád se néz... Tuti csukott szemmel újságolta neked a legfrissebb híreket.
Nem. Ő nem szólt semmit. Nem onnan tudom. Tegnap elugrottam hozzátok és mikor odaértem nyitva volt az ablak. Nem akartam hallgatózni, de amit te mondtál azt véletlenül hallottam és mivel tudtam h komoly dumcsiba vagytok inkább kihagytam a látogatást. Azóta is azon törtem a fejem hogy szóljak e neked hogy az butaság, de tudod milyen vagyok, csak nem bírtam ki.
- Oksi. Elmondtad. Most viszont hagyj békén és remélem nem fogom senkitől visszahallani ezt. Szia.
Azzal letettem. Tudom, bunkó voltam, de annyira nem bántam.
Pár perc múlva sms:
azért ez rosszul esett hogy ennyire pletyisnek gondolsz.
Nem mintha nem szolgáltál volna rá - gondoltam. De valamiért csak bántott a lelkiismeret ezért felhívtam és bocsit kértem. Ő azt mondta semmi gond, de mindjárt kapott is az alkalmon és meghívatta magát. Azt már mondta, hogy tegnap is volt itt, hát gondoltam valami oka csak lett volna rá és miért is ne?! Egyedül voltam úgyis, kislányunk kiadva anyuéknak „bérbe“, munkám elvégezve - házi is.
Miután Timi újra bocsánatot kért és túl voltunk a cappucinón és hozzá az 1-1 szelet dobostortán és más dumcsin is, úgy éreztem ismét van barátnőm. Hogy visszatért hozzám. Már nem nehezteltem rá. Örültem neki és úgy látszott ő is örül, hogy így alakult. Mikor búcsúzni akart egyszerre akartunk adni egymásnak puszit, de úgy alakult, hogy arcra puszi helyett szájra puszi lett, mert mindketten ugyanabba az irányba fordítottuk a fejünk. Nem volt hosszú és különösebben érzéki sem, csak egy rövidke. Nem is tulajdonítottam volna neki jelentőséget de Timi ekkor váratlanul nekiállt bőgni. Hagytam, hogy a vállamra borulva sírja ki magát és simiztem közben a haját. Belélegeztem az illatát. Érdekes. Eddig sose jutott eszembe ilyenkor semmi, de most. Nem volt kellemetlen az érzés csak furcsa. Úgy éreztem meg kell őt csókolnom, de nem olyan apró szájra-pusz módon, hanem igaziból. A gondolatot tett követte. Megemeltem picit az állát és először az arcáról csókoltam le a könnyeket amin nagyon meglepődött, de nem szólt érte így a következő csókom már a száját érte. Nem ellenkezett ekkor se. Ha megteszi, biztos abbahagyom és elnézést kérek, de a reakciója inkább bátorító volt mint elutasító, mert elkezdte simizni a hátam. Érdekes érzés volt egy másik lány száját az enyémen érezni és nyelvemmel az övét simogatni, ízlelni. Simogattuk közben ruhán keresztül egymás testét szinte mindenhol,lágyan érzékien. Nem tudom mennyi ideig tartott. Biztos hogy nem sokáig. Legalábbis én még elviseltem volna sokkal tovább is és ahogy láttam Timi kipirult arcát, szerintem ő is.
De abba hagytuk azonnal, amint lépéseket hallottunk. Férjem érkezett és úgy látszott nem vett észre semmit az ölelkezésünkből, mert csak rám nézett. Timinek egy halk „szia“ volt csak de a tekintete épp csak annyira volt rajta, hogy regisztrálhassa a tudata, hogy ki is van itt rajtam kívül.
- Akkor majd csöri rám Titti, ok? Sziasztok.
- Ok. Majd hívlak. Szia.
Miután Timi elment, Jocitól megkérdeztem:
- Na gondolkodtál rajta?
- Nincs min gondolkodnom. Mondta ő.
- Pedig még mindig jobban járunk ha te választasz mint ha az utcáról hívok be valakit.
- Szóval még mindig nem tettél le róla. Nem kérdezte, állította.
- Nem. Mondtam én. Nem tehetem te is tudod. Elmondtam miért.
- Hát jó. Ha neked ez kell… akkor kigondolok valamit. Remélem nem sürgős a dolog.
Tudtam, hogy a baráti körében van pár jóképű, jó testű srác, de ha nekem kellene választani közülük, fogalmam sincs ki lehetne az.
Közben persze az élet ment tovább. A gyerekszobában felváltva aludtunk. Olyankor másikunk a hálóban volt. Kislányunk mondanom se kell, nagyon élvezte ezt a helyzetet, nekünk meg egyre kínosabb lett minden nappal. Eltelt egy hét és én mindennap érdeklődtem, közömbösen, hogy talált e valakit. Ő meg mindig ugyanazt mondta szintén közömbösnek tűnő hangon, hogy még nem. Szerintem titokban abban reménykedett, hogy úgyis elfelejtem vagy meggondolom magam. Timivel azóta csak telefonon beszéltünk, Bence talált magának valakit és elmaradt a terápiának szánt beszélgetés vele.
Aztán egyszer mikor Tomi épp nálunk volt, úgy hogy én őt nem vettem észre, rákérdeztem újra Jocira. Szólt a zene, ő nem válaszolt, gondoltam nem hallja, ezért újra, hangosabban és pontosabban fogalmazva kérdeztem meg. Persze torokköszörülés félét hallottam tőle előbb, de nem vettem figyelembe. Mire szólhatott volna, hogy nem vagyunk egyedül, Tomi hangját hallottam:
- Ez most ugye csak ugratás volt mert itt vagyok?!
Első pillanatban rávágtam, hogy nem, de szinte ugyanakkor úgy is éreztem hogy süllyedek. Le kellett ülnöm annyira elszédültem. Ők mindketten hangosan nevettek pár pillanat múlva. Rajtam. Férjem együttélésünk első és egyetlen évében barátaival összejőve talán havonta 1-2 sört ha ivott, de a Timivel történt eset után napi szintűvé vált ez. Nem figyeltem, de szerintem most is túl voltak már mindketten ezen. Tomi is helyes pasi, bár eddig soha nem néztem rá úgy, viszont most bosszantott hogy rajtam nevetnek. Gondoltam vissza vágok valamivel.
- Drágám, tudom hogy rád bíztam a választást, de ha már te nem tudsz dönteni, mi lenne ha Tomit kérnénk meg?
Erre persze abba maradt a nevetés és döbbent csend lett egy pillanatra. Tominak egyből sürgős dolga akadt volna, de azt már nem. Ha már úgyis kipattant a titkunk… És azért is mert ő is nevetett rajtam, hát csak maradjon szépen. Elálltam a bejárati ajtót és Jocira néztem kérdőn? Te kérdezed meg tőle vagy én ajánlkozzam fel neki? Ezt üzentem a tekintetemmel. Mindkét eset kínos lett volna mindhármunknak de ekkor már nem akartam tovább halogatni no meg az is, hogy úgy éreztem kinevettek. Joci azt morogta, hogy elmennek sétálni és majd közben szóba hozza. Nem hagytam annyiban:
- Én is szeretném hallani a választ akármi is legyen az, elvégre rólam is szó lesz benne mindenképp, mert én az okot is hallani akarom, akár igen akár nem.
Így én. Ugye milyen rendes jó kislány voltam?! Hagytam neki is választási lehetőséget. Azt tudtam, hogy Tominak perpill nincs barátnője tehát ilyen kifogás nem lehet.
Végre Joci alig hallhatóan és elég hosszan, bevallva a félrelépését is Tominak rákérdezett. Én meg gyorsan hozzá tettem, hogy ha a válasz igen, akkor Joci is ott lesz, ha pedig nem, akkor mondja meg nyugodtan hogy ilyen bányarém mint én nem kellene neki.
Persze leesett az álla, de azt nyomban megállapította ő is, hogy utóbbiról szó se lehet okként, mert szerinte is gyönyörű és szexi vagyok.
- És ha nem lennél a legjobb barátom felesége… Itt szünetet tartott vagy én vágtam közbe, nem tudom:
- Akkor se ha ő kér meg rá mert a házassága és a jövőbeni élete is ezen múlik? Nézd úgy, hogy neki segítesz.
Tomi kérdőn nézett barátjára aki bólintani tudott csak, de a pasik néha ennyiből is értik egymást úgy tűnik.
- És mikorra tervezitek az eseményt?
- Minél előbb annál jobb.
- Csak nem félsz hogy meggondolod magad?
- Én ugyan tutira nem fogom. És nincs mitől tartanom hiszen ott lesz a testőröm is. - Feleltem Tominak nevetve.
Lehet hogy a pia, vagy talán a lehetőség miatt de végülis ráállt.
- Persze csak ha azután is barátok maradunk.- Nézett páromra.
- Ok.- Válaszolta szerelmem alig hallható hangon.
Megbeszéltük, hogy még azon a szombaton vendégül látjuk őt egy tóparti appartmannban, aminél a fő szempont hogy mindentől elég távol van és nem láthat be senki. Mellesleg apué úgyhogy véletlen se fog megzavarni minket senki.
- Ja és a diszkréciót remélem kérnünk se kell. Erről azonnal biztosított. Búcsúzáskor még ennyit szólt:
- Ha meggondolnád közben magad megelégszem egy pár sörrel meg egy kis hülyüléssel is, anélkül hogy megsértődnék. - mondta nevetve.
Aranyosnak tartottam, hogy a döntést az utolsó előtti pillanatban is rám bízza.

 

Péntek este utaztunk párommal előtte mindent elrendezve persze. Tomit ugyan csak szombat estére hívtuk, de apu szerint ott minden üres: hűtő, konyha, úgyhogy jól tesszük ha betankolunk amennyit gondolunk ha egész hétvégére maradni akarunk. Szerencsére nem kérdeztek semmit.
Mi meg úgy tettünk ahogy tanácsolták. Minden szükségessel elláttuk magunkat és vártunk.
Estefelé aztán meglepődve tapasztaltuk, hogy egy szem vendégünk helyett ketten ültek az autóban. Na, gondoltam magamban, ebből a dologból se lesz semmi most. Ezzel persze alaposan elszámítottam magam, mert Tomi egyből kijelentette viccesre véve a figurát, hogy:
- Én is hoztam magammal egy testőrt. Mindenre felkészültetek? Jah és még mindig meggondolhatod magad Titti drága.
Elképedtem.
- Hiszen megígérted hogy nem szólsz senkinek.
Igaz, de ő nem senki, hanem Márk, egy közös ismerős.
Megerősítésért hogy ismeri-e tényleg, Jocira néztem és ő bólintott. Tomiék viszont ezt a bólintást annak vették, hogy maradhat, így hát én se ellenkeztem. Ráadásul egyáltalán nem volt semmi fenyegető a megjelenésében, bár őt még eddig nem láttam párom baráti köréből. Férfias megjelenése és bizalomgerjesztő nézése valamint kellemes modora és illata volt.
Tomi meg is erősítette, hogy:
- Semmi olyasmi nem fog történni drága amivel bármelyikünk is árthatna neked. Erről kezeskedem.
Miután a teraszon megkínáltam mindenkit itallal és némi harapnivalóval bementünk a kellemesen hűvös nappaliba. Kint se volt nagyon meleg ezért nem is voltunk nagyon felöltözve. Rajtam egy pántos virágmintás egyberészes ruha volt, alatta csak bugyi és melltartó amik színben harmonizáltak a ruha mintájával is. Tomin fekete vékony anyagú szabadidő alsó és póló, Márkon lila melegítő alsó és vajszínű póló volt. A férjem volt az egyetlen akin teljes öltözet sötétzöld színű szabadidő ruha volt. Tomi hogy oldja a feszültséget beszélgetni kezdett, közben átkarolt, fél szemmel páromra sandítva. Joci néha pillantott csak ránk, de többnyire kerülte a tekintetünket is. Tomi megkérdezte, hogy én hogyan is gondolom, de én csak annyit tudtam válaszolni, hogy nincs ebben semmi gyakorlatom. Erre ő:
Akkor csak bízd rám magad nyugodtan édes.
És ezzel megcsókolt. Lágyan, puhán kezdte, ajkaival épphogy csak súrolva az enyémet ami meglepett, de jól is esett. Valahogy másra számítottam egy ilyen erőteljes férfitól. Pár percig csak kóstolgatott és várt. Észbe kaptam, hogy ez inkább kérdés lehet, hogy meggondoltam e magam. Hát nem! Ezt jeleztem is neki azzal, hogy visszacsókoltam. Az enyém nem sikerült olyan érzékire, mert eléggé ideges voltam még mindig. Csókom után felbátorodott és miközben folytatta a szám kényeztetését kezeivel is felfedező útra indult. Nem volt nehéz dolga mert a ruha nem egy testhez simuló fajta volt így a lenge anyag alatt könnyedén elérhette a melleim és a hátam. A combom egyáltalán nem volt rejtve, így azt is kezelésbe vette. Nem volt durva mégis valahogy sikerült azt az érzetet keltenie bennem mintha a keze egyszerre ért el volna mindenhol. Párommal és exeimmel is volt már részem hasonlóban és ez az élmény is meghozta a várt eredményt nálam - kezdtem ellazulni. Miközben a nappali széles kanapéján csókolóztunk Tomival, észrevettem, hogy társaságot kaptunk. Márk is csatlakozott. Ő is nekiállt simizni a combom és a hátam, olyan helyeken, ahol Tomi keze épp nem járt. Nem mondom hogy nem volt kellemes, de úgy gondoltam, hogy csak visszaadom páromnak amivel tartozom. Az érzést, hogy lássa amint egy másik férfival szeretkezem. És hát, nem Márk volt a kiválasztott, ezért elhúzódva Tomitól rászóltam Márkra, hogy ez nem volt benne az alkuban és tessék csak szépen visszaülni férjem mellé a másik fotelba ha maradni akar. Szabadkozott, hogy nem tehet róla, de annyira gyönyörű vagyok, hogy nem tudott ellenállni. De szépen visszaült azért ahogy kértem. Ott viszont olyat tett ami igencsak magára vonta a figyelmem - elővette a farkát és simogatta, húzogatta. Éppen a férjem mellett aki láthatta volna de szerintem nem is figyelt oda. Igencsak vörösödött a feje és igyekezett mindenhova máshova nézni mint ránk Tomival. Azt azért észrevettem, hogy néha oda-oda pillant ránk, de csak 1-1 pillantás és el is kapta a tekintetét. Ez némi elégtétel volt, de csak éppen hogy. Távolról se fedte le azt az érzést amit Ő nekem okozott Timivel, pedig én csak a videójukat láttam.
Miután ismét kettesben maradtunk Tomival a kanapén ismét csókcsatába kezdtünk, ekkor azonban én is felfedező útra indítottam a kezeimet. Kíváncsi voltam mit kaphatok ha nem állítom le. Mikor rá tértem a nadrágján levő dudorra - ami elég szép darabnak tűnt nadrágon keresztül is - ő is aktivizálta a jobbját és bugyin keresztül izgatta a legérzékenyebb pontomtól amit elért a pinusomból mindenhol. A legtöbbet a csiklómon időzött de bejárta ajkaimat is a keze és egy idő után már teljes tenyérrel simizett. Kezdtem beindulni, bár ekkor még le tudtam volna állni, de már nem jutott eszembe, hogy tulajdonképpen mi is volt a célom eredetileg. Szaporábban vettem a levegőt gondolom ezért is Tomi abbahagyta a szám kényeztetését és mindkét kezével már a ruha alatt matatott. Én hátradőltem és átadtam magam az érzéseimnek. Közben odapillantottam Márkra aki továbbra is a farkát húzogatta. Szép egyenes 20-25 cm hosszú és vastagsága is volt vagy 4 cm. Nincsenek nagy melleim és a szoptatás ideje alatt se volt nagyobb mint egy jókora alma, de a bimbóim a folyamatos ingerek hatására majdnem átlyukasztották a ruhám vékony anyagát. Márk szeme oda szegeződött és néha még az ajkát is megnyalta.Mikor észrevette, hogy őt nézem feljebb hozta a tekintetét és szemezett velem. Néha mosolygott és elég éhesnek látszott a tekintete. De nem őt akartam ezért inkább Tomira fordítottam a figyelmemet és ha már ő eljutott a bugyim alá is, gondoltam én is bátrabb lehetek és kielégíthetem a kíváncsiságomat. Benyúltam a nadrágjába és elővettem, körbe fogtam és simogattam. Az övé is kb olyan 20 cm volt de nem volt túl vastag, talán ha 2-3 cm lehetett. Lefelé ívelt méghozzá olyanformán mint egy török handzsár. A keménysége is elérte már nagyjából annak a szintjét. A markommal éppen átértem így érezhettem a lüktetését ami megint csak rátett izgalmamra egy picit. Szerettem volna ha a melleimre nagyobb figyelmet fordít Tomi, hát a fejemen át lehúztam magamról a rucit. A bugyit szándékosan magamon hagytam még, bár alul már csupa lucsok volt a pinusom. Tomi megértette mit szeretnék és elég nagy hévvel kezdte gyúrogatni szopogatni a melleim. Ami nekem egyre nagyobb sóhajokat okozott sőt néha 1-2 nyögés is kitört belőlem. Már nem tudtam figyelni a többiekre, csak Tomi volt és én. Tudatom szélén azért még ott volt a két másik legény is. Csak éppen nem érdekeltek.
Aztán Tomi lejjebb csúszott a lábaim elé és lehúzta a bugyimat. Távolról mintha egy elfojtott morgást hallottam volna - talán Joci volt. Tomi elkezdett nyalni és már nem volt messze az orgazmusom amikor egyszerre leállt. Majdnem bele őrültem. Fátyolos szemmel néztem rá. Elém tartotta a farkát és várta hogy kényeztessem a számmal. Szeretek játszadozni a szép férfi testekkel és különösen a farkincákat imádom. Szopogattam nyalogattam mindaddig ameddig hagyta. Amikor elfordította alfelét tőlem megfogott és hassal ráfektetett a kanapé karfájára. Lábaim szétfeszítve újra elkezdett nyalni és most már ujjazott is. Ekkor Márk ismét odaült hozzánk, fejem az ölébe vonta és ha nem is erőszakosan, de jelezte, hogy szeretné ha őt is szopnám. Lábaim pár pillanatra összeszorítottam, Tomi megállt, én meg ismét elparancsoltam Márkot a közelünkből. Nem tudtam elég mérges hangot adni pedig szerettem volna, de megint csak szót fogadott. Megsimogatta az arcom, a vállam, a mellem és vissza ült a “kijelölt” helyére. Párom vagy nem vette észre ezt az incidenst vagy nem érdekelte, mindenesetre nem szólt egy szót sem. Közben Tomi újrakezdte az ujjazást, de előbb vissza fektetett a kanapéra, odabújt hozzám és smárolva folytatta altestem simizését, ujjazását. Ujjai néha el-eltévedtek ánuszomhoz is. Olyankor mindig enyhén megnyomta, de nem dugta be az ujját. Nem fájt és egyáltalán nem volt kellemetlen, bár ha akartam volna se tudtam volna szóvá tenni mert akkora energiával csókolt. Eközben kőkemény farka is hozzá nyomódott a combomhoz. Kis idő múlva abbahagyta az ujjazást - épp mielőtt ismét orgazmus közeli állapotba kerültem volna - és ujjai helyett most a farka vette át a helyet a lábam között. Botja felváltva érintette sikamlós ajkaimat, és ánuszomat és azt össze is kente nedveimmel. Amikor odaért mindig aprót lökött rajta, de ez se volt se fájdalmas se kellemetlen. Szokatlan érzés volt de egyre inkább tetszett. Így amikor magára húzott és dákója elmerült bennem miközben ujjával behatolt a segglyukamba és ott körözött óvatosan, simogatva a gátat is már egyáltalán nem bántam. Közben folyamatosan és energikusan csókolt bal kézzel nyakamat simogatta és a melleim, vállam… Csodálatos volt. Kezdtem ismét érezni, hogy nemsokára elmegyek és egy pillanatra átfutott rajtam, hogy szinte sajnálom, mert hiszen utána be kell fejeznünk. Aztán épp mielőtt kitört volna az elmúlt hetek önmegtartóztatása közben a testemben felgyülemlett érzés, bal kézzel a fejem fogva odaszorította a szájához a száját. Alig kaptam levegőt, de még elfordítani se tudtam tőle a szám. Ebben a pillanatban éreztem, hogy valami meleg éri a fenekem, de hátra nézni nem tudtam. Aztán megéreztem hogy a fenekembe is nyomakodik valami. Próbáltam előre mozdulni, de hátulról két kéz szorította és tartotta egy helyben a csípőmet. Szólni és mozdulni se tudtam. Tomi közben megállt bennem, nem mozgott csak a csókjai nem szűntek meg most sem. Pár pillanatra feszítő-szúró fájdalmat éreztem altestemben, de ekkor mindkét bennem levő fasz hirtelen felgyorsulva kezdett pumpálni. Tomi ekkor engedte el a fejem és el tudtam húzni tőle a szám. A szemébe néztem, mosolygott és azt súgta:
- Meglátod élvezni fogod.
Alig mondta ki, már éreztem is hüvelyem összehúzódásait és akkora orgazmusom lett, mint addigi életemben soha. A fiúk nem álltak le és mindkét lyukam alaposan kitömték miközben én egyik orgazmusból a másikba estem. Számolni se tudtam mígnem egyszercsak úgy éreztem, hogy testem súlytalanná válik és lebegek. Azt hiszem pár pillanatra elájulhattam, mert azt vettem észre, hogy a srácok mozgása megszűnt. Bennem maradtak mindketten, de Tomi és Márk is leállt. Mondanom se kell, hogy Márk volt aki minden tiltásom ellenére nem bírt magával és végül mégse fogadott szót, nem maradt tétlenül ülve a fotelben. Szóval mikor felocsúdtam, Joci arcába néztem, mert közben ő is odajött és aggódva nézett a szemembe. Arcomat simogatta, paskolgatta. Mikor észrevette, hogy minden rendben velem azért még megkérdezte:
- Semmi bajod szerelmem? Hogy érzed magad?
- Soha jobban szívem. - válaszoltam én, 2 fasszal a testemben. Nagyon furcsa helyzet volt és hirtelen rengeteg érzés kerített hatalmába: izgalom, elégedettség, bűntudat… Nem is tudom minden akkori érzésem leírni. A testem viszont még mindig tűzben égett és még többet akart. A tudatom egy pillanatra azt mondta elég, de a testem ezt nagyon gyorsan felülírta. Hüvelyem és lábaim még mindig rángtak picit és a srácok konstatálva, hogy velem minden ok, újra elkezdtek mozogni bennem. Lassan, elnyújtott lökésekkel kezdtek és fokozatosan gyorsítottak. Joci ekkor felegyenesedett és meglepődve vettem észre, hogy szerelmem dákója is merev. El akart húzódni, de fenekénél fogva magamhoz húztam és szopni kezdtem. Nem ellenkezett. Számban a jól ismert fasszal és mindkét lyukamban 1-1 addig ismeretlennel folytattuk a játékot. Nem sok idő kellett, hogy először Tomi és Márk majd szinte velük egyszerre Joci is kitört. Annyi spermát kaptam, hogy sehol nem tudta befogadni a testem. Mindenütt csöpögött, folyt kifelé a nedű. Ahogy ezt éreztem a testem új életre kelve ismét egy hatalmas orgazmus kerített hatalmába. Ezúttal nem volt olyan nagy, mint pár perccel azelőtt, de még így is rekordokat döntögetett volna ha mérni lehetne egy skálán.
Joci elhúzódott és a többiek is kicsusszantak belőlem. Tomi és Márk maradtak mellettem, Joci kiment a konyhába és hamarosan pár sörrel meg egy nagy pohár narancsszörppel tért vissza. Utóbbi nekem sok jéggel. Ismert a drágám, tudta hogy mit szeretek. Márk keze a combomon Tomi pedig átkarolta a nyakam és a melleim simizte lassan.
- Hát ez nem semmi ajándék volt. - szólt Márk.
- Ajándék? - kérdeztem meglepődve - Ti megbeszéltétek ezt?
-Nem, szó sincs róla - mondta Tomi. - Márk csak azért mondja, mert neki még sose volt anális élménye.
- Így van, de nem csak ezért. Ilyen gyönyörű nővel se voltam még soha.
Zavarba jöttem, pedig már rég volt utoljára, hogy bármivel is zavarba hozhatott volna valaki.
- De azért haragszom ám rátok. - mondtam durcás képet vágva. - Ez egyáltalán nem így volt megbeszélve. Testőr mi? - néztem Márkra aki vigyorogva felelt:
- Talán megbántad?
- Nem volt jó? -kérdezte Tomi.
- De igen, jó volt csak...
- Na, akkor minden rendben van. - vágott szavamba Tomi. - Megígértem az elején, hogy semmi olyat nem teszek, amivel ártanék neked. És másnak se engedtem olyat. - kacsintott rám.
Erre nem tudtam mit válaszolni, bár ő ismerte az előzményeket és az okot amiért elkezdtem ezt a “bosszút”. Mert most már beláttam, hogy csak páromat akartam megbüntetni, a többi inkább csak ennek igazolása volt. Persze ezt sose fogom senkinek elismerni. Srácoknak tuti nem.
-Egy null a te javadra drágám. - mondta Joci mosolyogva.
- Te is tudod, hogy nem erről volt szó édesem. Én ezt egyáltalán nem így terveztem. - ellenkeztem én.
- Az lehet, hogy nem ez volt a terv, de attól a tény még tény marad: te vezetsz. - mosolygott tovább.
Ráöltöttem a nyelvemet miközben rámarkoltam a mellettem ülő 2 faszra és jó erősen meghúzgáltam azokat. Erre persze Tomi és Márk rám vetette magát és lecsikiztek a kanapéról. Aztán Márk segített fel kérdőn ránézett Jocira, aki bólintott mire Márk azonnal a számra tapadt. Nem csinálta rosszul, élveztem minden nyelvjátékot vele. Közben éreztem, hogy hátam mögött is hozzám simul egy izmos test és elég gyorsan meg is merevedett. Csókolgatta a nyakam és a mindenhol simogatott ahol hozzám fért. Nem láthattam ki az, de az ismerős érintésekből rájöttem, hogy férjem simult a testemhez. Miközben a csókolózást se hagytuk abba, Márk felemelt picit és belém hatolt. Ezzel majdnem egy időben hátulról is bekéredzkedett a párom. Fejem hátrahajtottam és élveztem az érintésüket, lüktetésüket: bennem.
Az est hátralevő részében még több pózban és a pasik egymást váltva dugtak, hol egyesével, hol párban. Annyira nem ellenkeztem, annyira kívántam őket, hogy még azt se bántam volna ha teherbe ejtenek. És az orgazmusok csak jöttek…
Mígnem egyszer csak szinte egyik pillanatról a másikra, úgy éreztem, nem bírok többet. Kész. Kikészült a testem. Reggeli készítés ürügyén kitámolyogtam a konyhába. A férfiak mindhárman utánam jöttek és nem hagyták, hogy bármit is tegyek.
- Majd mi készítünk finom rágcsát. - mondta Tomi és Márk buzgón bólogatott hozzá.
- Te csak menj fürödj le szépségem. - így Márk.
Nem ellenkeztem. Jocival bevonultunk a fürdőbe. Ő forró vizet eresztve - ahogy szeretem - a tus alá tolt és mindenhol alaposan megmosdatott. Mint egy kisbabát. Élveztem nagyon! Hajamat mosta volna, mikor rákérdeztem:
-Nem haragszol rám?
-Persze, hogy nem szerelmem. Imádlak jobban mint valaha. - mondta mosolyogva.
Ezen elgondolkodtam, majd kissé félve, de rákérdeztem:
-Csak azért mert én azt hittem majd féltékeny vagy mérges leszel.
-Eleinte az is voltam, hidd el. Mikor láttam Tomit, hogy mennyire élvezi a veled való csókcsatát majdnem oda rohantam, hogy elrángassam a közeledből. De eszembe jutott a megállapodásunk és visszafogtam magam. Másodszor meg akkor kellett nagyon kapaszkodnom amikor beléd hatolt és láttam te is mennyire élvezed. Igazi szeretkezés volt, bár ezt is akartad.
- És amikor Márk odajött? Akkor miért nem állítottad le? Tudtad, hogy análisan még szűz voltam.
-Igen, tudtam. De addigra… Hát eleinte annyira fájt, hogy majdnem beleőrültem és - mint már mondtam - nagyon kellett uralkodnom magamon, hogy kárt ne tegyek bennetek. Ha nem a barátaim lettek volna, nem hiszem, hogy vissza tudom fogni magam. Aztán nem tudom mikor, de egyszer minden megváltozott. Tudtam, hogy téged látlak és Tomit, de valahogy olyan volt mintha pornót néznék és inkább felizgatott, mint idegesített. Mikor Márk odament hozzád, láttam és nem is akartam leállítani. Bocs, de akkor nem jutott eszembe az anál-szüzességed. Mondom, mintha csak pornót néztem volna . Kíváncsi voltam minden kis részletre, ezért onnantól fel is vettem videóra. Nem gondolkodtam, csak ösztönösen tettem, ami eszembe jutott. Egészen addig, ameddig az nem jött, hogy majdnem kifordultál közülük. Épp szemben voltam veletek és láttam, amint kifordulnak a szemeid és ekkor nagyon megijedtem. Én szóltam Márkéknak, hogy stop. Meg is álltak abban a pillanatban. Aztán megint ok lett minden és a többit már tudod.
-Ami utána történt az se zavart?
-Nem, mert úgy voltam vele, ha egyszer már megkaptak akkor mindegy. Na meg látszott rajtad, hogy te is akarod, élvezed. Nem vagyok én irigy se önző. - mondta nevetve. - De ettől még mindig úgy veszem, hogy 1:0 a javadra.
_ Csak egy? - kérdeztem én is nevetve.
Erre megcsikizett és azt mondta, hogy csak egy “megcsalás” volt ami számít, mert a másikat úgyis előre beterveztem.
- Szóval akkor megint meg fogsz csalni? - érdeklődtem kissé megszeppenve. Éppen az lett volna a célom ezzel, hogy ne tegye többé.
- Majd meglátod édesem. Bár szerintem nem fogod megcsalásnak nevezni. Ha összejön minden amire gondolok.
Azt azonban már nem árulta el, hogy mire is gondolt.
-Titok amit majd a maga idejében úgyis megtudsz. - nevetett.
Reggeli után aludtunk egy jó nagyot és este mindenki hazaindult, hisz másnap mindenki megy dolgozni.

Szólj hozzá