2022. nov 24.

Élvezetes fotózás

írta: Nilla30921008
Élvezetes fotózás

 

Élvezetes fotózás

 nyitokep_optimized.jpg

Kellett egy kis pénz. Körülnéztem a neten és találtam egy hirdetést. Meztelen fotózásra keresnek lányokat. Dobtam egy mail–t. Pár képet mellékelve érdeklődtem, mi a munka, mennyi a pénz, mik az elvárások.

A válaszban szereplő összeg, óradíj felkeltette az érdeklődésem, ám a gyanakvásomat is. Ennyit nem fizetnek egy szimpla meztelen fotózásért. Mi ebben a csel? Ki akartam deríteni. Az elvárások sem nagyok, jó alak, szép arc, hibátlan bőr. Hm.

Alakról nem is írnak. Biztosan azért, mert azt gondolják, hogy aki ilyenre jelentkezik, mind fotogén, manöken alkat. Az elejével nem is lenne baj, elég sok fiú tart csinosnak az iskolámban. Manöken alkat viszont nem vagyok. A melleim átlagosak, se túl kicsi, se túl nagy, szóval nem nagy szám. A combom viszont kicsit vastagabb mint kellene. Pedig nemrég voltam túl egy fogyókúrán, ami viszont a combok vastagságán nemigen látszott, inkább a fenekemből sikerült leadnom pár centit. Az se ártott, mert elég nagynak tartottam. Fekete félhosszú hajam frufruval keretezi szabályos formájú arcomat. Az se túl nagy szám, átlagos. Szerintem. A legbüszkébb a lábfejemre lehetnék, mert az utolsó pasim szerint az nagyon szép. Lehet csak azért tetszett neki, mert láb fétise van. A puncim is eszembe jutott most, mert egy meztelen fotózás során biztosan az is látható lesz. Azzal se vagyok elégedett. Nem mintha nem jutnék általa gyönyörhöz és más célnak is nagyszerűen megfelel, szóval minden rendben akörül is. Csak éppen semmi extra. Nincs húsos nagyajak, és nyugalmi állapotban alig látszik többnek egy vékony vonalnál. Persze, amikor izgatom ugyanúgy tágul mint más lányoké, csak éppen alapból nem látszik, hogy ott lent nekem lenne bármi is.

 vagolap03_optimized.jpg

A mail szerint ha érdekel az ajánlat menjek a megadott címre most pénteken délután négyre. Kiöltözni nem szükséges, a munka során arra nem lesz szükség. Van benne egy mobilszám is. Felhívom. Kellemes férfihang jelentkezik, közlöm vele ki vagyok és kérdezem, mehetnék–e péntek négyre.

– Természetesen várlak. Ha akarod a pasid is maradhat és munka után hazavihet.
– Kedves vagy, de nincs pasim. Ugye nem gond?
– Nem és elnézést. Nem akartam indiszkrét lenni, csak másoknál ez szokott az első kérdés lenni egy ilyen fotózásnál. Nem mindenki van bizalommal a fotósok iránt.
– Értem. Nos, mivel tudom mire vállalkozok én bízom benned. Ugye te csinálod a képeket?
– Köszönöm és igen, de ez nálam nem úgy megy.
– Nem? Hanem hogy?
– Nagy felbontású képeket rendelnek tőlem és ennek megfelelően nagy felbontású kamerával készítek kisfilmeket. Ennek az előnye az, hogy ezeket a klipeket eltárolva későbbi megrendelések során így is eladhatóak lesznek. A klipekből aztán lehet válogatni képeket. Arra is szokott igény lenni, hogy a kész képeket együtt válasszuk ki a fotóalanyokkal, de ezt nem erőltetem természetesen. Ha bízol bennem erre nem lesz szükség, nyilván nem zárkózok el egy ilyen kérés elől bizalmad esetén sem.
– Tudod… Amikor megláttam a hirdetést és amikor írtad az óradíjat… Azon gondolkodtam, hol itt a buktató. Ne érts félre de kimondottan meztelen képekért általában nem ennyi az óradíj.
– Sajnálom, ha kevésnek tartod. Nem vagyok befutott művész még és nekem csak ennyire telik. Ha ennél többet fizetnék, akkor ráfizetéses lenne és ugye, nekem is meg kell élnem valamiből.
– Értem. Bár nem erre gondoltam, de ok, elég lesz ennyi szerintem. Találkozunk pénteken.
– Várlak. Szia.

 vagolap04_optimized.png

A megadott időben elmegy a lány és már a vetkőzés során is készül róla a videó. Ez nem zavarja, sőt, egy kicsit rá is játszik, majdnem sztriptízt ad, de igyekszik nem kurvásra venni a figurát. Ezután a srác több beállításra kéri, immár meztelen. Ennek során szinte feltérképezheti a nő testének  majdnem minden pontját. A pózok mindegyikét ugyanis nem tudja elmagyarázni, így kénytelen a lánynak besegíteni. Eközben sűrűn hozzáér, eleinte bocsánatot is kér.

Később a bocsánat kérés már elmarad, ahogy belemelegszik e mutogatásba és már akkor is megsimogatja, amikor elképzelésének megfelelően áll a lány teste. Természetesen csak a lány karját, hasát, vállát simítja, a kényesebb részeket, mell és punci kihagyja.

Tetszik a lánynak is a dolog, bár eleinte zavarja, a végén már ő maga néz a fiúra kérdő tekintettel, amikor a simogatás véletlen elmarad.

 Fél óra múlva már mindketten kipirult arccal néznek egymásra, a srác szünetet javasol, a lány elfogadja. Szünet közben a fiú üdítővel kínálja fotóalanyát és összeérnek ujjaik a fiú lágyan megsimogatja a kézfejét. Nem ellenkezik a lány, ezen felbátorodva a fiú végigsimít a karján, arcán és elragadtatva megjegyzi:
– Olyan szép vagy!
A lány lesüti szemét és halk köszit rebeg.
– Bocsánat elragadtattam magam. Ne haragudj – kéri a lányt zavarában.
– Semmi baj. Ennél nagyobb sértést sose kapjak – mosolyog a lány.

Ezután üdítőt iszogatva visszanézik a felvételt, hol gyorsítva, hol megállítva és a srác magyaráz neki. A lánynak is tetszik a srác, de nem tervez vele semmit. Bár a szünet vége felé óvatosan rákérdez, hogy nem féltékeny–e a barátnője, hogy ilyen munkát végez. A srác közli, hogy pillanatnyilag nincs barátnője.
– De ugye nem emiatt a munka miatt szakítottatok?
– Á, nem. Egyszerűen nem illettünk össze. Nagyobbak voltak az elvárásai, ha érted, mire gondolok – kacsint a srác.

A csaj erre elpirul, mert lenézve elég tekintélyes csomag a kínálat. Arra gondol, hogy ez csak szófordulat nála, de mi lenne, ha tényleg felkínálkozna a pasi? Vagyis ha bepróbálkozna. Úgy gondolja nincs mit veszítenie és hagyja majd megtörténni az eseményeket. Ha egyáltalán lesznek események.

Hamarosan kiderül, hogy lesznek. A srác ugyanis azt mondja, hogy a lánynak tényleg elég kicsi a puncija és tőle most olyan képeket kértek amin nedves punci látszik.
– Bevizezzük?
– Nem, van más módja is annak, hogy nedves légy és a különbséget amúgy is kiszúrnák. Olyan kép kell ahol látszik, hogy szexuálisan felizgult állapotban vagy.
– Na de… Csak meztelen képekről volt szó.
– Igen, és most is csak az kell. Beállítás kérdése. Játssz magaddal kérlek, mert olyan kell, ahol igazán nedves vagy. Adok hozzá vibriket. Nem kell félned, nem érek hozzád.
Na ettől aztán nem félnék. De talán… – gondolja a lány. Hangosan csak ennyit:
– Ok.

Elkezdik és a csaj szépen tekereg a srác előtt, ringatja a csípőjét, simogatja mindenét, alul, felül… Közben figyeli a tetszésindexét a srác nadrágja elején. Meggyőződve arról, hogy tetszik neki, szemkontaktust teremt vele és folytatja. Eleinte a vibrik nélkül, aztán azokat is kipróbálja. Elég szexire sikerül a bemutató, mert a csaj nagyon igyekszik elkápráztatni a fiút. Elsőként azzal magyarázza, hogy kell a pénz és így talán máskor is hívja majd őt, de aztán már el is feledkezik a pénzről, annyira megigézik a szemei.

Amikor azt próbálja, hogy a kisebbik vibri benne van a puncijába és a Hitachit a csiklójához igyekszik érinteni, utóbbi folyton elcsúszik emiatt bosszús arcot vág, sőt pofákat. A srác készségeskedik
– Akarod, hogy segítsek?
– Köszi, az jó lenne, mert ez a felső mindig elcsúszik – felel bosszúsan a lány. Persze tudja ő, hogy nem azért van…

A fiú eleinte tartja a Hitachit, egy idő után kezd remegni a keze.
– Nehéz? – kérdezi a lány tőle.
– Nem, nem. Csak… Baj lenne ha nem ezzel csinálnám?
– Nem, persze hogy nem. Te vagy a szakember, te tudod mit kell ilyenkor tenni.

A srác tudja is. A keze erős, ápolt.
Ujjaival izgatja a csiklót és sokkal gyorsabban érnek el eredményt. Ezen felbuzdulva a másik vibrit is lecserélik és a fiú boldogan ujjazza a lányt. Természetesen a G–pont izgatása a csiklódörzsivel meghozza az orgazmust és így már készülhetnek is a képek a nedves felületekről.

Most a lány kér szünetet. Semmi baj, visszanézik az egészet, közben ismét beszélgetnek.
– Milyen voltam? – kérdezi kacérkodva a csaj.
– Csodálatos.
– Nem is. Az te voltál – mosolyog rá.
– Jó, akkor gyönyörű.
– Tényleg szépnek tartasz? Nem kicsik a melleim?

A srác közelebbről is megnézi, eközben rálehel a bimbóra. A lány testén ettől jóleső borzongás fut végig. A fiú érzékeli ezt, a tenyerébe veszi a bal mellét, méregeti pár pillanatra, majd véletlenül picit belecsíp a bimbóba. Ez se marad hatástalan a lányra, zihálni kezd.

 vagolap05_optimized.jpg

 

– Ó, nincs velük semmi baj. Nagyon szépek. Nem kicsik és nekem amúgy sem tetszenek azok a görögdinnye méretűek.
– Köszi, ez megnyugtató – sóhajtja a lány, pedig nagyon is izgatónak találja, nem nyugtatónak.

Amint lesüti a szemét, az megakad a nadrágon. Mintha most még nagyobb lenne! Vajon milyen csecsebecsét rejthet?
– De a képek nem lettek elég jók. Nem a te hibád bocsi. Rossz beállítást választottam. Meg kellene ismételni.
– Rendben. Te fizeted az időm, a tiéd vagyok most – heccelődik viccelve a lány.
– Ja, persze, a pénz. Kifizetek 3 órát most és amennyivel több lesz elszámoljuk a végén, ha neked is jó így.

A csaj számolgat, eddig volt nagyjából másfél óra és ha még egyszer ennyi lesz… Na, majd kicsit elhúzza és úgy éppen elég lesz arra, amire szánta.

– Ok - egyezik bele végül.
Folytatják a fotózást, a srác beállítja a kamerát. Újra kell nedvesség, hát készítenek frisset.

 vagolap06_optimized.jpg

Nem kell már más segédeszköz. A srác ujjacskái  és tenyere épp elég. Ezzel mindketten nagyon meg voltak elégedve előbb is.

Úgy tűnik a kívánt hatást elérték.

 vagolap07.jpg

 

– Jók lesznek ezek a képek – jegyzi meg a fotós srác.
– Lehetne egy kérésem? – lihegi a lány.
– Hogyne! Mit szeretnél?
– Eléggé felizgattál ám. Lehetne, hogy megkönnyebbüljek esetleg?
– Ó! Természetesen! Csak elfáradt egy kicsit a kezem. Baj lenne, ha megint jönne a vibri?
– Mindegy, az eredmény a lényeg – nyögi a csaj.

vagolap08.jpg 

A vibri szépen rezeg és bent marad a lányban. Nagyon vigyáz rá, nem engedi ki.

A fiú nézi, csodálja… Aztán gondol egyet odatérdel a lány arcához közel és előveszi. Meglengeti az orra előtt. A lány felnéz fátyolos szemekkel.
– Hát ez?
– Gondoltam, könnyebben menne neked ha ezt is használod. Persze csak ha akarod. Tudod, az a tapasztalatom, hogy a lányok könnyebben mennek el, ha közben ezzel játszanak.

A lány pár pillanatig hezitál. Muszáj adnia a látszatra. Nem lehet a fiú szemében kurva azzal, hogy gyorsan bekapja.
Nem kapkodja hát el, előbb szépen körbenyalja, mint egy fagyit. Ízlik is neki, így hát bekapja. A keménységét is érezni akarja. Elképzeli, ahogy a vibri helyett ez csúszkál a pinájába.

 vagolap09.jpg

 

Nos így tényleg gyorsabban jön az orgazmus és jobb is. Csakhogy a fiút nem hagyhatja így itt. Nem tenné ezt vele egyébként sem, de most az idő is számít valamiképpen. Több pénzre gondolva, a srácot teljesen kiszívja.

 vagolap10.jpg

 

Vagy legalábbis megpróbálja, de nem sikerül az elgondolása.
– Bocs, nekem ez most nem megy.
– Nem baj, úgyis nedves képet akartál. Mi lenne ha még nedvesebb lennék?
– Mire gondolsz?
– Tedd be! Élvezz belém!
– Hát, megpróbálhatom.
– De csak ha nem túl nagy áldozat neked…
– Ugyan! A cél érdekében mindent. 

vagolap11.jpg

vagolap12.jpg

 A srác szavának áll és tényleg mindent megtesz ami tőle telik és az nem kevés. A lánynak még a sokadik orgazmusa után is feltűnik, hogy a fiúban mélyen teng a kötelességtudat, benne meg a srác.


vagolap13.jpg

 

Ennél mélyebben már nem is lehet. De nem is kell, mert éppen így a jóóó…
Viszont a srácnak még mindig nem elég. Nem gond, meglesz itt az öt óra is, nemcsak a három. Megdolgozik hát a pénzéért ő is.

 vagolap14.jpg

Végül a kemény munkáját siker koronázza, a srác farka átmegy puhába.

Szünet ismét és újra üdítő a kínálat. Ez most kell is nedvesség utánpótlásnak!
A lány – természetesen csak a több pénz reményében, hogy teljen az idő – felveti a srácnak, mi lenne ha pornóvideót csinálnának?

– Igen, olyanra sokkal több megrendelés volna. És jobban is fizetne, de eddig senki sem vállalta.
– Nos ha már eddig eljutottunk…  Én nagyon élvezem, ha belém teszed a nedvességedet. Szóval, ha neked is tetszem, vagyis, ha tetszik az ötletem…
– Drága vagy. Nem az ötlet tetszik, hanem inkább te. Gyönyörű vagy kívülről, belül meg csodás.
– Hát akkor nem is kell több nyafogás! – szól lány – Gyere!
– Próbáljuk ki ezt…

 vagolap15.jpg

 

– Meg ezt is…

 vagolap16.jpg

 

De lehetne ám így is…

 vagolap17.jpg

 

Ha lejjebb hajolok az tetszik?

 vagolap18.jpg

 

Ellenőrzik a nedvességet is néha.

– Á, éppen ezt akarták tőlem. Ezt biztosan zabálni fogják majd.

 vagolap19.jpg

 

– Úgy mint most te a számat?
– Talán nem tetszik? Rosszul csinálom?
– Ugyan szívem! Hát ellenkeztem?
– Ok, de most sipirc fürödni.
– Csak ha megmosod a hátam.
– Igazad van, ennyivel tartozom.
– Többel, de nem vitatkozom.
– Nyugi, a pénz sincs elfeledve. Ilyen jó képek után még jutalom is lesz tán.
– Mekkora jutalomra számíthatok?
– Nem is tudom. Ekkora elég lesz?

 vagolap20.jpg

 

– Háát… Még meggondolom. Talán most ezt is jól lemosom.

Kis idő múlva.

– Te, ez megint nagyobb lett! Ó!
– Hát nem szeretnél még nagyobb jutalmat?
– Ok, de ezt most meg is kell hálálnom. Legyen egy kis extra nedvesség a számon.

 vagolap21.jpg

 

 vagolap22.jpg

 vagolap23.jpg

– Ó de szép a nyelvecskéd. Hagy adjak egy csókot.
– Már menjek is?
– Ne. Várj! Ez nem búcsúcsók volt. Gyere nézzük meg miért mennyit kapunk.

Odamegy a kamerához, kiveszi a kártyát és elküldi a megrendelőknek amit készített. Egy üdítő elfogyasztása után megnézi a bankszámláját. A lány a srác válla fölül kukkolja az összeget és elkerekedik a szeme.
– Te figyi. Úgy néz ki másnak is tetszettünk. Ekkora összegből pár napra tellene az óradíjamra – nevetgél.
– Én nem bánnám, ha maradnál. Amúgy is lenne megrendelésem egy s másra. Például reggeli dugásra, bondage–ra…
– És ezt mind meg is teszed velem? Vagy csak ígérgeted? Te, ha átvered a fejem…
– Ó nem, átverni biztosan nem fogom. Tudod mit?! Inkább majd megbaszom – nevetgél a srác, de már szalad is.

A lány kergeti rövid ideig, majd a fiú hagyja magát. Hamarosan hemperegnek az ágyon. Ruhát nemigen kell tépni egymásról, mert eddig se volt rajtuk.
– Várj egy pillanatot. Bekapcsolom a felvevőt, hátha erre is találsz majd vevőt – szól a lány.

A kis anyagias! De a fiú nem bánja. Ilyen lányra vágyott már jó ideje, hát most megkapja. Élvezi is ameddig hagyja.

– Édesem. Én most már mindenedre vevő vagyok – szól és szerelmesen szájon csókolja.

Szólj hozzá

erotika szopás fantasy vibri dugás anál nyalás nemtommi