2023. feb 21.

Szerepjáték

írta: Nilla30921008
Szerepjáték

 Turning My Brother Into a Geek!!! NerdyAngel

 A fordításról:

 Nem vagyok műfordító, a cél az érthetőség és az, hogy a barátaimnak és nekem tetszetős legyen valamelyest.
Ha te kedves olvasó jobban tudod - és akarod is - megteheted, hogy újra fordítod. A link fent az eredetihez, a lehetőség adott. 
A vid meg csak azért, mert a sztoriban szó van erről a karakterről...


Kellemes olvasást és szép napocskát Neked! :*


Bevezetés:

Szia! A nevem Liza. Egy cosplayer. A bátyám mindig kigúnyolt a hobbim miatt, ami a cosplay. Szóval úgy döntöttem, megviccelem őt. Bár lehet, hogy kicsit többet harapok majd, mint amennyit le tudnék nyelni. Lehet!

 19 éves lány vagyok, még mindig főiskolán tanulok. A történet, amit most elmesélek, az, hogy hogyan készítettem ki a bátyámat a legbolondabb cuccba, amibe egy csaj beöltözhet a cosplay-ben! Hahaha! Bár nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztem. De hé, hát csak sikerült!

Szóval, én vagyok az a tipikus cosplay lány, aki imádja, ha valami szuper szűk vagy rendkívül szexi ruhát viselhet. Mindaddig, amíg hű vagyok a forrás karakteréhez. De nem olyan slampos, mint az a ribanc, aki pénzt szed, hogy NSFW-t csináljon a Patreonon vagy máshol.

 Tudom, hogy a bátyám, Jake nem szereti a szerepjátékos dolgokat. Bár régebben oda volt a látványért. Ma már inkább a videojátékokat szereti, meg a képregényeket. Ám miután fiatal építészként kezdett dolgozni, ezekkel is kezdett felhagyni. Mondván, hogy ez olyan gyerekes. Ez viszont engem feldühít és sértve érzem magam emiatt. De elviselem tőle, hisz a testvérem és szeretem.

Egészen addig a napig, amíg…

 

– Apu! Elmegyek a kongresszusra Mayával! – kiáltom, miközben az ajtó felé tartok.
– Rendben! Csak gyere vissza éjfél előtt! – ez volt a szokásos válasza.

Miközben elmegyek a bátyám mellett, beszólt.

– Még mindig szereted az ilyen dolgokat? Nőj már fel Lisa! 19 éves vagy, nem 9 – mondta hideg hangon, miközben a kanapén ült. Megvető pillantással néz rám, miközben a Supergirl ruhámban sétálok el előtte. Az egyik a CW show-ból. Szűk, hosszú ujjú, sötétkék ruha, sötétvörös köpennyel, a mellkasomra varrt piros S emblémával. Egy hozzáillő piros szoknyát viselek, és a combomig érő csizmát, a lábamon fekete harisnyával. Az egész teljesen úgy nézett ki, mint a show-ban.
– Szuperlány, mi? Ha folyton így öltözöl, soha nem leszel igazi lány. Csak egy elkényeztetett hercegnő –  gúnyolódott.

Az ajkamba haraptam, miközben majdnem szétdurrantam mérgemben és elszaladtam mellette, még mielőtt azt kiáltanám, hogy "Bunkó vagy!!!". Olyan hangosan csaptam be az ajtót, ahogy csak tudtam. Ahogy Maya autója felé menem, hallottam apám hangját.

– Mi volt ez  a nagy dörrenés?

Nem figyeltem rájuk többé, letöröltem a könnyeimet és beugrottam Maya kocsijába.

 

* * *

 

Mayának mindent elmondtam. Ő most a PowerGirl szerepét játssza egy szőke parókában. Igaz, a fehér mellénye lyukas, láttatva a melleit . Hozzá olyan teste van, hogy megszégyeníti az eredeti karaktert. Bár az én melleim nem olyan nagyok, mint neki, de még mindig lenyűgöz sok pasit a 38D-s mérete. Ő megnyugtatott, és ezután már jól éreztük magunkat. El is feledkezem a bátyámmal történt esetről.

 Egészen addig, amíg haza nem értem. A szemem ismét könnybe lábadt, mert még mindig fájtak a szavai. Ez csak egy hobbi! Miért ilyen gyűlölködő velem? Ha eszembe jut amit mondott, még mindig kénytelen vagyok  beharapni az ajkam.

– Tudod mit? Meg fogom változtatni a véleményét… – mondom, mert támadt egy ötletem. Maya szeme elkerekedik ezt hallva.
– Ó és hogyan?
– Ráveszem őt egy játékra és amikor ő is beszáll a cosplaybe, akkor nem lesz oka még egyszer így sértegetni! – mondtam.

Ő bólintott. Ez motivált, amikor egy érzés csillant fel bennem, ahogy törölgettem a könnyeimet.

 – Hát, kívánj szerencsét! – mondtam, miközben megcsókoltam az arcát. Megköszöntem neki mindent, mielőtt kiszálltam a kocsijából, majd visszamentem a házunkba.

 

Másnap elbeszélgettem apámmal és kitárgyaltuk az előző napunkat. Elmondta, hogy a szomszédasszony áthívta, hogy segítsen megjavítani a számítógépét. Ugratom őt, hogy vajon mi történhet közben? Ő csak elpirult és azt mondta, hogy ez a valódi világ, nem egy pornós sztori. Ezen jót nevetünk. Én adok neki pár kulcstartót ajándékba, mert tudom, hogy szereti ezeket gyűjteni. Lehet, hogy nem szereti az animéket vagy a képregényeket, de nagyon tudja értékelni a jól megtervezett kulcstartókat.

 Jelenleg a bátyám még kint van a barátaival és tudom, hogy legkorábban hajnali 3-kor jön haza. 24 éves férfi lévén apa most minden bizonnyal megengedi neki, hogy bármit megtegyen, amit akar. És ha arra vagy kíváncsi, miért marad még mindig velünk, hát azért, mert mindössze 15 percnyi autóútra van tőlünk a saját lakása, ezért úgy döntött, hogy csökkenti a saját és a mi költségeinket. Apának  havonta ad pénzt az élelmiszerekért és egyebekért. Bár apa enélkül is képes lenne eltartani minket a fizetéséből.

Szóval lehet, hogy a bátyám egy bunkó, de legalább van felelősségtudat benne.

 Úton a saját kis lakom felé, kinyitom a bátyám szobájának ajtaját. Nyitva van! Jackpot!! Lassan kinyitom az ajtót és felkapcsolom a villanyt. Lenyűgöző, hogy minden a helyén van. Takaros és egyszerű. Korábban a falon mindenütt poszterek voltak kedvenc játékairól, zenekarairól, filmjeiről, de mára a falat átfestették fehérre. Szinte üres. Csak néhány kép van az egyetemről, az iskoláról és a családunkról. Térérzetet ad. Körülnézek, hátha megtalálom a nyomait azoknak a karaktereknek vagy más efféléknek, amelyekért esetleg még rajong.

 Még a matraca alá is bekukkantok, hátha találok pornófüzeteket. Bent a fiókjában, a könyvespolcok között semmi! Már majdnem csalódottan sétálok ki, mikor észreveszek az ajtó mögött egy laptoptáskát. Kiveszem a laptopot és bekapcsolom. Nem is kell hozzá jelszó! A fenébe, tényleg vigyáznia kéne a biztonságára. Azt gondoltam azonban, hogy ez most nekem kapóra jött.

 És elkerekedik a szemem, ahogy meglátom a háttérképét. Szélesen mosolygok rajta. Jackpot!! De most már biztos, hogy tovább ások. Keresgélek az előzményeiben és a nemrégiben megnyitott mappákban. Egyre több bizonyítékát találom annak, hogy még mindig maradt benne is játékos kedv.

Majd megmutatom én neki, hogy ki a  gyerekes! Gyorsan kikapcsoltam a laptopot, visszatettem oda, ahol találtam, majd elindultam a szobámba.

Előveszem a telefonomat, és felhívom Mayát. Tudom már, hogy melyik ruháját kell kölcsön kérnem tőle.

 
Ismerem Maya szokásait. Kora reggel mindig az apjával kocog a parkban. Most megkérem, hogy hozza el útközben a jelmezt.

Amikor meghozza rákacsintok, és megköszönöm. Ekkor észreveszem, hogy az apja stíröl engem. Elpirulok, Maya meg észlelve ezt, játékosan ráüt a fenekére, mindannyiunkat megnevettetve ezzel. Tudom, hogy ezért nem hibáztathatom a férfit. Rajtam csak a túlméretezett pólóm és egy bugyi van. Ez az ing talán átlátszóbb, mint gondoltam. Maya elhajt, én meg visszamegyek a házba.

 Belenézek a papírzacskóba és igen! Erre van szükség a tervemhez.

 – De korán keltél – üdvözöl apám, ahogy lemegy a lépcsőn, eközben megigazítja a nadrágját. Szokás szerint a vasárnapot a barátaival tölti. Reggelivel kezdenek, majd golfoznak és utána teáznak. Ha szerencsénk van, nem lesz más tervük. Általában ez a „menetrendjük”.
– Csak kértem néhány cuccot Mayától - mondtam mosolyogva.
– Nem kérsz reggelit? – kérdeztem – Süthetek palacsintát, ha akarod.
– Köszönöm édes vagy, de most nem… Mennem kell… Szeretlek – mondja, miközben megcsókolja a homlokomat. Fogja a lépcsőn heverő táskáját, amit észre sem vettem eddig és az ajtó felé indul.

 A bátyámat és engem kettesben hagyott.

 * * *

 - Hé, ébresztő álomszuszék - mondtam felébresztve - Dél van. Tudom, hogy tegnap éjjel 3 körül értél haza, de nem érdekel. Én már átöltöztem és kisminkeltem magam.

Felnyög, miközben megfordul. Lassan kinyitja a szemét.

– Mit csinálsz… – kikerekedik a szeme, ahogy félkönyékre támaszkodik - Mai???

 Elpirultam. Tudtam, hogy még mindig álmos.

–– Igen, Mai vagyok… – mondtam, felvállalva azt, hogy én most ezt a karaktert alakítom. Ami Mai Shiranui. Egy lány a King of Fighter játékból. Minden idők kedvenc játéka. Hosszú fekete hajam lófarokba kötöttem, és a piros szexi kimonó stílusú ruhát viselem. Az elülső rész ugyanúgy nyílik, mint az eredeti karakteren, így láthatóvá válik kerek, tökéletesen formás mellem. Legalábbis annak nagy része. És a derekamnál záródik, a hasamra kötött fehér ruhával, övként funkcionált, összefogva a nagyon szexi ruhámat. a ruha többi része alig takarja el a lábamat, sőt még a fenekemet se, mivel könnyen felemelhető, vagy akár fel is lebben, ha megmozdulok. Elgondolkodtatott, hogy a fenébe harcolt Mai ebben?

 Csípőre tett kézzel beszélek a karakter hangját utánozva. Kicsit magasabb így a hangom, de aranyos.

– Ébresztő álomszuszék! – ismétlem, miközben lerántom róla a takaróját. Felfedve ezzel, hogy teljesen meztelenül van alatta. A látvány hatására eltátom a szám, aztán észbekapok és becsukom. 23 cm hosszú és nagyon vastag kemény reggeli merevedése van. Teljesen felállt és nagyon  keménynek látszik.

- Hé!! - Gyorsan eltakarja a farkát a kezével. Kezd igazán felébredni.

 Alaposabban néz rám.
– Lisa?? Mit csinálsz itt?? És… mi van rajtad?! – mondta kissé pánikszerűen. De látom, hogy a szemét nem tudja levenni a testemről és a ruhámról.
– Nos, tegnap azt mondtad, hogy csak egy gyerek élvezi az ilyen dolgokat. Csak bebizonyítom neked, hogy a felnőttek is élvezhetik az efféle cuccokat… – mondtam gonoszul mosolyogva. – Mit gondolsz, bátyuskám? Tudom, hogy szereted Mai-t… – mondtam kissé kötekedő hangon.

 Lassan pózba kerülök, kicsit előre dőlök, miközben a karom szorítja a mellemet. Ugyanazt a pózt csinálom, mint Mai a háttérképén. Aranyosan kacsintottam, miközben hagytam, hogy szeme felfalja karakterem testét. Elfelejtve, hogy megmutatom a testem a saját bátyámnak.
– Lisa… nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Viselkedj úgy, mint egy felnőtt – mondta, bár szeme követi testem íveit. beharapom az ajkamat.
– Igen? Akkor mondd, hogy nem szereted, amikor ezt csinálom… – fordulok feléje a popsimmal. Lecsúsztatom a vörös ruhát a vállamról, amely a fenekemet  is takarja, és kiteszem neki a gömbölyű, hetyke fenekemet, meztelenül, és a G-zsinórom vörös szálát a seggem partja közé szorítom.

 Látom, hogy leesik az álla.
– Nem tudod, igaz? – kötekszek tovább. Megdörzsölöm a tenyeremmel a seggem.
– Ó, megtaláltam a Mai gyűjteményedet a laptopodban… Úgy értem, sok más karakter is van, de van egy külön mappád a számomra? Hízelgő ez rám nézve… – kötekszek Maiként viselkedve.
– Megnézted a laptopomat??? – az arca mélyen elpirult.

El akarja fordítani a fejét, de egy másodperc múlva újra a testemet nézi.

 – Igen… Legközelebb le kell csuknod a fedelét és kell beállítanod jelszavakat is. – mondtam piszkálódva, miközben leengedtem a ruhát, és kitakartam a seggem, mielőtt felé fordulnék. Gúnyosan elmosolyodom.
– Ó, ismerem a piszkos gondolataidat. Arról, hogy mit akarsz velem csinálni… Azok a hentai képek, az összes hentai manga…
Tovább incselkedek vele, közben felmászok a fehér lepedős ágyára. A lábánál térdelek.

 És most jövök rá, hogy lassan simogatja a farkát, miközben eltakarja. Elpirulok. Az eszem azt súgja, hogy abba kell hagynom. De inkább a karakter szerepében maradok. Mosolygok.
– Mondd, Jake… mit szeretnél, hogy tegyek…? – kérdeztem incselkedve. Talán amikor bevallja, nevethetnék, és kifuthatnék a szobából? Gondolatban ezt ajánlom magamnak. Megjegyzem, hogy valahol kell egy határt húznom. Látom, hogy kipirosodik az arca. Dilemmában van engedjen a kísértésnek, vagy hagyjon békén tudván, hogy biztosan elment az eszem. És ezúttal egyet kell értenem vele.

 Aztán egy kicsit elmosolyodik.

– Ha ennyire rossz akarsz lenni Mai , akkor… azt akarom Mai, hogy … – mondta, miközben elengedte a farkát, ami rugóként rezgett – Szívd meg ezt… 
Beharapom az ajkamat. Elpirulok. Azon gondolkodom, hogy folytassam–e. De aztán előrehajolok, és a fenekemet a magasba emelem, így a fenekemet takaró ruha teljesen lecsúszik, megmutatva a kerek fenekemet, miközben ujjamat a bátyám farka köré fonom.

 – Olyan perverz vagy, ugye tudod? – kérdezem még mindig a karakter hangján. Vagy legalábbis ezt mondtam magamnak. Vigyorog.
– Évek óta ilyen perverz vagyok, ha rád gondolok… – vallja be. Aztán lassan végig simítok a farkán fel-le, mire odahajolok és megcsókolom a hegyét, majd megnyalom. Elképedve, hogy milyen érzés a kezemben és a nyelvemen, női ösztönöm többet követel. „Lisa! Mit csinálsz? Ezt most hagyd abba! Azt hiszem, már megkaptad, amit akartál!" – mondtam magamnak. De a testem elárulja a logikám. Lassan újra megcsókolom a hegyét, mielőtt a számba csúsztatom a farkát. 

Hitetlenkedve felnyög. Nem tudja eldönteni, hogy a farka a fantáziaszereplőjének a szájában, vagy a húgáéban van. De úgy tűnik, ezen a ponton nem is érdekli az. Mélyebbre nyelem a farkát, amennyire csak tudom, mielőtt elkezdem szopni. Nyelvem forog a farka körül, közben elkezdem fel-le mozgatni a fejemet, megbillentve a bátyám farkát. Mélyen elpirulok, ahogy egy kicsit felemeli az államat és szemkontaktust teremt velem.

– Nézz rám, Mai… Ó, basszus, ez olyan jó érzés…

Felnyög és megmarkolja a lófarokba kötött hajamat. Másik kezével irányítja a fejem mozgását

 Kéjes tekintetébe nézek, ahogy a fejemet gyorsabban kezdem fel-le mozgatni, nedves, csúszós, cuppanós hangokat hallatva. Közben azon csodálkozok, hogy milyen jól érzem magam a farkával a számban. Érzem, ahogy a puncim lüktet és nedvesedik a piros tangám alatt. Erősebben szívom a farkát és mélyebbre engedem, majd a saját kezébe veszi az irányítást. Lenyomja a fejem, kényszerítve, hogy jobban kapjam be őt. Kicsit öklendezek, de engedelmeskedem. Amennyire csak bírom, a torkomba engedem. Nagyon jó érzés, ahogy a farka a torkomba csúszik.  Csak egy cseppet fájdalmas.

 Mikor jobban erőlteti öklendezek és könnybe lábad a szemem, erre kihúzta a farkát a számból. Most látom, milyen nedves a nyálamtól. Elpirulok és tudom, hogy most mennem kéne. Elengedem a farkát, nem veszem észre, hogy a keze még mindig a lófarkamat fogja.
– Azt hiszem, elég lesz ennyi… Befejezheted magadnak – mondom, meghúzva egy határvonalat.
Rám néz és elmosolyodik. Azután meglehetősen durván meghúzza a lófarkamat, és újra a számba kényszeríti a farkát. Megragadja a fejem, miközben keményen megdugja a számat. Csúszós, nedves zaj hallatszik. Kikerekedik a szemem a döbbenettől, amikor érzem, hogy megerőszakolja a számat!

– Ó igen? Nem teheted ezt velem Mai! Te kezdted el, úgyhogy neked is kell befejezned – mondja, miközben felnyög.

„Ó, azt hiszem, többet markoltam, mint amennyit meg tudnék tartani!" – gondoltam.
Közben a farka folyamatosan a torkomba verődik. Elsírom magam, de teljesen tehetetlen vagyok ebben a helyzetben. Hallom a nyögéseit és érzem a nedves, verdeső farkát a számban és azt, ahogy erőteljesen bassza a számat.

– Igen... igen... igen!!!
Felnyög és tudom mi következik. Ezt tényleg ő teszi velem??? Aztán már gondolkodni sincs időm, mert érzem  ahogy a farka megdagad a számban, mielőtt felrobbanna, és telelövi azt a rengeteg spermájával.
Ő továbbra is tartja a fejemet arra kényszerítve, hogy lenyeljem azt a sok gecit. Igyekszem lenyelni, amennyit csak tudok, mire ő kihúzza a farkát és az egész arcomon szétkeni a maradékot. Lehunyom a szemem, ahogy a számban érzem édes ízét. És igen, éreztem, hogy édes a spermája. Miért? Nem tudom. De lehunyom a szemem, miközben a gecije végig fröccsen a képemen. Az ajkamba harapva ránézek kissé dühösen és kipirult arccal.

 Vigyorog.
– Mi van?
– A húgod vagyok! – mondom, miközben a takarójával letörlöm az arcomon lévő összes cumót.
Felkuncog.
– Ami engem illet, te most Mai Shiranui vagy. Az én fantasy karakterem, aki most váltja valóra egy álmom – mondja, miközben magával ránt és az ágyra szorít. A fenekem a magasban. Aztán rátámasztja a farkát a fenekemre, és csak most érzem, hogy még mindig kemény!!

– Mit csinálsz? Jake!! Hagyd ezt abba!! – kiáltok rá. Próbálom ellökni magamtól, de teljesen lenyom az ágyra. A teste rajtam, miközben a farka a gömbölyded popsim között mozog. Ujjait a seggem dombjába meríti, mielőtt keményen rávert párat.
– Ahhh! – lihegem, mikor érzem, hogy a seggem megremegteti a bensőmet. Vigyorogva újra megpaskolta
– Rossz Mai… – mondta. Az arcom elvörösödik, ahogy a fenekemet újra és újra elveri, mint egy szemtelen kislányt.

 Majd megragadja a fenekem és lassan a punci ajkamhoz illeszti vastag fejű farkát. Idegesen nézek rá a vállam fölött.
– Jake! Kérlek, kérlek! Ne! A húgod vagyok!! – mondom kissé ijedten. Ő azonban ezen már rég túltette magát. Ez jobban sikerül, mint amire számítottam. Ő nevet.
– Ahogy már mondtam, számomra te most Mai vagy!
Felnyög, miközben nagy, kövér farkát belenyomja a szűk tini puncimba.
– Ahhhh Jake!! – nyögök fel hangosan érezve, hogy a farka szélesre tárja feszes puncimat, centiről centire kitöltve. A testem felível a vágytól, és csak nyögni tudok.

 Erősen markolom a lepedőjét érezve, ahogy a farka mindenhol megérinti a puncim falainak minden centiméterét, ahogy becsúszik.
– Ó, baszd meg Mai!! Szorosabb vagy, mint amire számítottam! – nyögi Jake.
Beharapom az ajkamat.
– T… ez helytelen, Jake! - mondom, közben próbálok levegőhöz jutni.
– Ó, és helyes-e a melleidet mutogatni? – nyögi, miközben a tenyerével erősen ráüt a seggemre.
– Ahhh! – hangosan felsikítok.
– És helyes-e a segged mutogatása? – dörmögi és újra megpaskolja a popsimat. A változatosság kedvéért, most a másik oldalon.
– Ahhh kérlek!! Ahhh! - sikoltom, de inkább örömömben, mint fájdalmamban.

 Megragadja a derekam és magához húz, miközben a farka olyan mélyre hatol belém, amennyire még soha semmi. Aztán megállás nélkül húzza a derekam és döfi belém a farkát. Vastag kövér farkát úgy pumpálja belém, mint egy ribancba.
– Ahh ahh ummph ummphh!! J… Jake!! Ahhh! 
Hangosan felnyögök, ahogy a melleim lengedeznek alattam. A vágyam kezd elhatalmasodni bennem és érzem milyen istenien jó a farka. A puncimból csorognak a nedveim, nedves, cuppanó hangokat ad ki, ahogy egyre mélyebben és durvábban dug. A puncim erősebben kezdi szorítani a farkát. Ő a lófarkas hajamat húzza kicsit hátra rántva a fejem. Rámhajol és csókolgatja a nyakamat, miközben kövér vastag farka folyamatosan, vadul mozog bennem.
– Ummphh ohh baszd meg Mai… ahh.. igen... igen...
Nyögi a fülembe, miközben továbbra is  nyalogat és harapdál. Eközben a farka tökéletesen felkorbácsolja  a vágyamat. Hamarosan érkezik a gyönyörhullám. A piros ruha alatt megkeményednek a mellbimbóim, pedig alig takarja el a mellkasomat. Nagy erővel dug és csapódik belém. Minden becsapódásakor zihálok és nyögök.

 – Ó, a francba igen! – suttogja és közben még erősebben veri a fenekem.
Hangosan lihegek. Jake a hátamra fordít, szélesre tárja a lábaimat, majd újra elkezd dugni. Keményebben és mélyebben.
– Umph! Ahh baszd meg Jake! Ahhh ahhh Bassza meg, milyen hatalmas vagy!! – nyögöm, ahogy érzem, hogy a farka kitölti a puncim minden egyes centiméterét és kíméletlenül bejárja az incestiális, tinédzser puncimat. 

Felnyomja a lábaimat és lehúzza a piros ruhámat, előbuggyantva mindkét lengedező mellem, közben egyre erősebben kezd dugni a gyönyör kapujába taszítva ezzel engem.
"Tehetetlen vagyok! Nem tudok mit kezdeni vele! De ő az én testvérem!" – gondolom. Az ajkaimba harapok és visszatartom az orgazmusom. Tudja.
– Öhm... Csak élvezz nekem, Mai… Ó, a francba… Tudom, hogy közel vagy. Édesem, engedd el!”
Felnyögve erősen megszorítja mindkét mellem, hatalmas kéjjel borítva ezzel a keményen álló mellbimbóimat.

– Neeeee!! Ahhhh!! Ahhh!! – kiáltom, mert érzem, hogy vesztettem ellene. A testem remeg, elárulva az elmémet, ahogy a puncim szorosan összeszorítja a farkát, szétrobban és kifreccsen az orgazmus nedvem vastag, kövér farkán, miközben megállás nélkül baszik tovább. Nyomja ki továbbra is a szerelemnedvemet.
– Igen igen, adj még Mait!! – kiáltja és érzem, hogy megdagad a farka bennem.

Te jó ég! Belém élvezett???

 Aztán kihúzza a farkát és rám mászik. A farkát a gömbölyű melleim közé csúsztatja és gyorsan elkezdi dugni.
– Ó, basszus, igen, Mai..! Nézz rám!.
Felnézek rá, miközben zihálok. Halkan nyögök az orgazmustól, mert a puncim folyamatosan lüktet még. Egyre gyorsabban döfte a farkát a melleim közé és nyög.
– Baszki igen, igen, igen! Ahhh elélvezek Mai!!! – kiabálja és ezzel a farkából lávaként ömlik a sűrű, krémes cucca.

 Spriccelve landol az összes spermája az arcomon és a mellemen. Elhúzza a farkát, rámkeni a maradék nedvét. Befesti vele a nehezen lélegző melleimet.

 

– Ó, a francba… – nyögi. Az ajkamról lenyalok néhány cseppet belőle. Szeretem az ízét. Elvörösödöm, ahogy felpillantok rá az elmaszatolódott arcommal.
– Bunkó vagy, Jake… – mondom.
Felnevet, miközben leszáll rólam, de előtte belém törli a testemen a gecis farkát.
– A francba… nos, te vagy a felelős ezért, hugi… 
Felkelt az ágyról.
– És tudom, hogy neked is tetszett… Ráadásul én Mai Shiranui-t basztam meg, nem téged.
Ezt mondva tehát továbbra is kitart a véleményénél. Elpirultam.

– Nos, ha ez a helyzet, akkor talán nem olyan nagy baj.

 **************

 Néhány nappal később már nem sokat beszélgetünk. De biztos nem mond majd semmit a stréber hobbimról. Ami jó dolog. Nemrég jöttem vissza az osztályomról, és most vettem elő Maya Mai Shiranui ruháját a dobozból. Miután befestettem a saját bátyám spermájával. Előveszem a telefonom, eközben az ágyamra teszem a jelmezt.

 Észrevettem, hogy egy papírzacskó van az ágyon. Nem emlékszem, hogy ez itt volt, amikor reggel elmentem.

 Megnyomom a hívás gombot a telefonomon. Hívom Mayát. Maya a gyerekkori barátom, aki a gimnáziumban úgy döntött, hogy átiratkozik egy másikba, én meg itt maradtam a közeliben. A másik oldalon kicsengett néhányszor, miközben kiveszem a dobozt a papírzacskóból.

– Szia Lisa! –  köszön vidáman a barátnőm.
– Szia! Hé, csak azt akarom mondani, hogy ma este elküldöm a Mai jelmezt. Jó lesz így? – kérdezem és közben kinyitom a dobozt.

Van benn egy kártya és valamiféle ruha. Kék ruha?

– Hé, nem sürgős. De ha akarod, csak hozd! Itt maradhatnál vacsorára is! – teszi hozzá a meghívást.
– Ez jól hangzik! De ezt meg kell kérdeznem aputól – felelem és közben elolvasom a kártyát.

 „Viseld ezt, és gyere fel a szobámba 12 órakor."

– Rendben! Szóval, hogy sikerült a terved a testvéreddel? Működött? – kérdi Maya emlékeztetve ezzel arra, hogy nem tájékoztattam őt erről.
Nagyon elkalandoztak a gondolataim, ahogy a ruhákra pillantottam. Egy kék kínai hagyományos ruha sárga mintákkal, egy sötétbarna harisnya, és egy fehér hosszú köpeny, mint Maié. Tudom, ki akarja, hogy az legyek ma este. Elpirultam, ahogy éreztem, hogy a puncim lüktetni kezd. 

– Szerintem túl jól sikerült, Maya…
– Szóval milyen volt? – nevetgél tovább barátnőm.
– Akkor megbaszott és azóta mindig felkér, hogy én legyek az a játékszereplő, akivel dughat! Az is jó, hogy mindig megveszi nekem a jelmezt! És felvehetem őket a jelmezgyűjteményembe! Ráadásul... a farka igen jól érzi magát bennem. Ó! A bátyám hívott. Mennem kell!

Köszönöm, hogy elolvastad és viszlát!! :P


Incestiális - Incests Definition & Meaning - Merriam-Webster

Végül egy híres ember mondása:

„Dédunokáink jóval azután fognak vitatkozni a vérfertőzés etikájáról , hogy eltemettek minket a hideg földbe."
Matt Miller, Esquire , 2017. szeptember 20

Ki mondta, hogy én ezzel egyetértek? :D 

Szólj hozzá

család szopás dugás szerepjáték fenekelés spriccelés