2023. már 17.

A bosszú

írta: Nilla30921008
A bosszú

Bosszú írta kisinurkitty

Fantázia, orális, anális, férfi / nő, beleegyezés nélküli szex

A szerző infói Helyszín: Idaho

 

Ez a történet némi magyarázatot igényel, de szerintem megéri.

1. fejezet Visszatekintés

Bekötött szemmel, meztelenül, saját tervezésű speciális boka- és derékpántokat viseltem. A helyzet furcsasága miatt majdnem hangosan kuncogtam, de nem akartam semmiféle támpontot adni a gyönyörű, lekötözött hölgynek, hogy mi is történik valójában. Miközben a sötétben vártam, hogy felébredjen, azzal töltöttem az időt, hogy átgondoljam azokat az eseményeket, amelyek ebbe a remélhetőleg számomra kifizetődő helyzethez vezettek.
 Meglehetősen tehetős ember voltam. Főleg programozással és az elektronikával töltöttem az időm az iskolában. Sajnos a nőkkel nem volt eddig szerencsém. Az első randevúzási próbálkozásom 15 éves koromban nagyon összezavart, azóta alig tudtam vonzó nőkkel beszélgetni. Emiatt az egyetem alatt is, a nők helyett a mérnöki tanulmányoknak szenteltem az időmet. Ez volt a magyarázata, hogy 24 évesen miért voltam még szűz, de remélhetőleg ez hamarosan megváltozik.


Körülbelül két hónappal ezelőtt tértem vissza a manhattani lakásomba, ahol észrevettem, hogy két meglehetősen drága műalkotás eltűnt a falról. Az időmnek körülbelül csak negyedét töltöttem a városban, a többit vidéken, emiatt elég jó riasztórendszert szereltem be, amit megérkezésemkor kapcsoltam ki. Aki ellopta a képeket, az nemcsak megkerülte a biztonsági rendszeremet és kikapcsolta, hanem vissza is kapcsolta, amikor elment.
 Természetesen azonnal hívtam a zsarukat, és amikor kijöttek nyomozni, düh és kétségbeesés maradt bennem utánuk. Ujjlenyomatokat nem találtak, a merevlemezről letörölték a videokamera felvételét. A nyomozók azt mondták, nem valószínű, hogy valaha is elkapják a tolvajt. Nem volt mit tenni, úgy tűnt bele kell törődnöm a veszteségbe.

Pár órával azután, hogy elmentek, megláttam a mackót a köpenyen, ami egy szikrányi reményt adott. Régebbi időkben, amikor még sokat tartózkodtam itt, volt egy kutyám. Mielőtt a biztonsági rendszert telepítettem, egy kutyafelügyelő jött időnként sétáltatni a beagle-emet, amikor én hosszabb-rövidebb időre távol voltam. Hogy megbizonyosodjak arról, hogy a fiatal hölgy, aki a kutyámat sétáltatta, megbízható-e, vettem egy olcsó daduskamerát, amit a mackó belsejébe rejtettem. Saját tárolórendszere volt és mozgásérzékelő is volt benne. Talán mégis van némi esélye annak, hogy valami bizonyítékot mutathassak a rendőrségnek!
 
Gyorsan beállítottam a laptopomat és csatlakoztam a tárolórendszerhez. Átnéztem az elmúlt pár nap néhány videóját. Az egyik videón egy meglehetősen kicsi ember látható, melegítőnadrágban és kapucnis pulcsiban, amint körbe-körbe járkál, és szemügyre veszi a műalkotásokat. Amikor a következő videoklipen a kedvenc Andy Warhol nyomattal sétáló személyt néztem, végre megláttam az arcát. Leesett az állam a meglepetéstől. Az arc, amit a szürke kapucni alatt láttam, egy gyönyörű, fiatal barna nő arca volt, akit elég gyakran láthattam. Sajnos a nőkkel kapcsolatos problémáim miatt nem sokat beszéltem vele. Egy emelettel a lakásom alatt levő szinten lakott.
Körülbelül 2 héttel korábban kölcsönkért tőlem pár tojást egy sütemény elkészítéséhez. Emlékszem, nagyon elpirultam, ahogy mosolyogva köszönt, mikor ajtót nyitottam neki. Meg arra is, hogy megszólalni is alig tudtam, amikor ő megpróbált beszélgetni velem. Elképesztően gyönyörű volt, telt ajkával, élénkzöld szemével és olyan testtel, ami annyira elvonta a figyelmemet, hogy nehezen tudtam odavinni a tojásokat, hogy odaadjam neki.
Hirtelen eszembe jutott a neve, Tess–ként mutatkozott be. Biztos látta a falon függő  műalkotásokat is, amikor bementem a konyhába a kért tojásokért.
Meglepetésem gyorsan haraggá változott, más érzelmekkel keveredve. Majdnem visszahívtam a zsarukat, hogy átadjam nekik a kazettát. Nem voltam benne biztos, hogy a szalag képes lesz bizonyítani, hogy ő az, mert a felbontás nem volt olyan nagy. Amikor az arcára néztem a laptopomon és visszaemlékeztem, milyen csodálatosan nézett ki találkozásunkkor, ördögi ötletem támadt.

 
Így kerültem bekötött szemmel a tanyám különlegesen kialakított pincéjébe.
Felbéreltem egy magánszimatot, akiről egy jó barátom azt mondta, hogy „el tudja intézni a dolgokat”. Megkértem, hogy nézzen utána a szép kis barna nőnek, aki meglopott engem. Amíg erre vártam, kidolgoztam a tervemet és nekiláttam a megvalósításnak. Egy kis időt eltöltöttem a tanyámon. A ház nagy pincéjét átalakítottam e különleges helyiséggé és megépítettem a szükséges elektronikát is hozzá. Beállítottam egy laptopot, írtam egy programot, amely bizonyos körülmények között különböző zárakat old fel. Amikor végeztem, felhívtam a magánnyomozót. Megtudta Tess–ről, hogy annyira sikeres tolvaj, hogy még priusza sem volt.  Tudott egy hasonló esetről néhány évvel korábbról, amikor rá terelődött a gyanú, de csak egyszer beszéltek vele a zsaruk, viszont soha nem emeltek vádat ellene. Tess még csak 22 éves, úgyhogy akitől a lopás művészetét tanulta, nyilvánvalóan jó tanár volt. Alberta Johnsonnak hívták, nem Tess–nek, tehát vagy becenév, vagy álnév volt. Alberta miatt lehetett becenév is. Úgy döntöttem, hogy fizetnie kell a bűneiért, de mivel a festményen szinte biztosan régen túladott, más módon leckéztetem meg, amivel egyúttal megszabadulhatok a szüzességi problémámtól is. Tudtam, hogy nem tudok egyszerűen szembeszállni vele, szinte képtelen lennék beszélni a jelenlétében. Ezért készítettem a kis tervemet. A magánnyomozó 25 ezer dollárért vállalta, hogy egy általa rendelt pizzába altatót csempész majd, így fogságba ejtve Tess–t a lakásában. Hajnali 3 körül szállította le őt nekem az alagsorban parkoló autómhoz. A magánnyomozót meggyőztem arról, hogy nem fogom megölni és semmi hasonlót nem tervezek vele. Azt mondtam neki, csak meg akarom viccelni, ráijeszteni egy kicsit a lopás miatt és lehet, hogy ezzel egy időben megszabadulok a szüzesség problémámtól is. A nyomozó biztosított arról, hogy Tess pár óra hosszat egészen biztosan nem fog felébredni és nem emlékszik majd semmire, de más bántódása nem esik. Egyikünk sem akarta, hogy egy ilyen szép nőnek baja essen, legyen bármilyen elvetemült is.

Betettem a kocsim hátsó ülésére, leterítettem egy puha takaróval, ügyelve arra, hogy levegőt kaphasson. Lassan, óvatosan kihajtottam a vidékre a tanyára és bevittem a szobába. Megszabadítottam minden ruhájától, amit már eleve nagyon élveztem, majd néhány pillanatig gyönyörködtem eszméletlen, meztelen testében. A feneke csodálatos volt, kerek, sima és izmos. A mellei nagyjából átlagos méretűek voltak, de a magassága miatt nagyobbnak tűntek, mivel alig volt több másfél méternél. Nyilvánvalóan remek formában volt. Szép formájú lába, karja és majdnem lapos hasa volt. Kissé nehezen ment az eligazítása az általam készített speciális padra. Arccal lefelé fektettem, karjait a feje melletti támasztékokhoz kulcsoltam, majd felemeltem és behajlítottam mindkét lábát, hogy a térdét a párnákra helyezzem. A lábait annyira széttártam, hogy a bokáját a hátsó támaszokhoz rögzíthessem. Amikor végeztem, a fejét enyhén felfelé támasztotta, karjai és lábai lefelé lógtak, a vízszinteshez képest körülbelül 20 fokos szögben előredőlve térdelt. Az elektronikus övet a derekára és a combjaira kötöttem. Két szenzorkészlet volt az övön és a combokon, amelyeket csatlakoztattam a számítógéphez.
A laptopot a helyére tettem a feje alá, hogy jó rálátása legyen, megszorítottam az egyik tökéletes farpofáját, majd magam is felkészültem. Levetkőztem meztelenre, majd kitettem mindkettőnk ruháit a szobából, bezártam az ajtót, felvettem a speciális karkötőimet és hevederemet. A karkötőim és a hevederem hasonló érzékelőkkel rendelkeztek, mint ami Tess-en volt, néhány rejtett gombbal, amelyek lehetővé teszik a zárak kinyitását és egyéb dolgok vezérlését a szobában. Kicsit trükkös volt becsatolni a szemfedőt, mivel úgy terveztem, hogy látszólag én ne tudjam eltávolítani. Bekapcsoltam a rendszert, és leültem a kiságyra.
 
Vártam, hogy felébredjen.

Talán egy-két órája szunyókáltam, amikor egy nyögést hallottam. Gyorsan felébredtem és eszembe jutott, hol vagyok, és mit terveztem. A nyögdécselése gyorsan szavakká alakultak, miközben ő küzdött a szíjakkal.
– Mi a fene?! Mi történik? – kiabálta.
Hallottam a sötétben, ahogy rángatta egy kicsit a szíjait. Persze csak egy kicsit tudott mozogni a padon.

– Van ott valaki? – kiáltottam, amennyire csak tudtam, eljátszva a szerepemet. Mivel nem láttam Tess szépségét, elég magabiztosan, normálisan tudtam beszélni. Hanyatt feküdtem a párnázott kiságyon a túlsó fal mellett, körülbelül 4 méterre attól a helytől, ahol Tess megkötözve feküdt. Kissé oldalra tudja fordítani a fejét, hogy láthasson engem. Elképzelem, ahogy ezt megteszi.

– Engedj el, te rohadék! – kiáltotta, amikor megpillantott. Felültem, és a lábaim elé raktam a kezemet. Tudtam, hogy most már tisztán lát engem. A tervemnek megfelelően a heveder, amit viseltem, hangos sípolást adott, amikor a kezem túl közel került az ágyékomhoz, és egy kis áramütést küldött a combomba.

– Aúú – kiáltottam fel látható kínomban és elrántottam a kezemet, majd oldalra nyújtottam.

Ez az incidens felbátorított, hogy így válaszoljak:
– Hogy képzeled, hogy elengedlek? Vedd le ezt a sokkoló gallért a fejemről! – kiáltottam vissza, reméltem elég haragos arckifejezéssel, miközben a karomat még mindig oldalt tartottam.

Most már láthatta, hogy be van kötve a szemem, és látszólag nagyjából ugyanabban a helyzetben vagyok, mint ő.
– Nem tehetek semmit, le vagyok kötözve – mondta kissé nyugodtabb hangon – Gyere oldozz ki és én is kiszabadítalak.
– Rendben, megpróbálom, de irányítanod kell, mert nem látok semmit – feleltem.
Közben felálltam, és lassan elindultam felé, kezemet magam elé nyújtva. Tudtam, hogy van egy szék valahol közöttünk, egyike azon kevés bútoroknak, amelyeket a szobában hagytam. Mivel nem figyelmeztetett a székre, rögtön nekimentem és beleütöttem a lábujjamat. Káromkodva ugrottam hátra.
– Jaj! Ez… fáj – nyafogtam, és még egy kicsit hátrébb ugrottam.
– Elnézést – mondta bocsánat kérően –, nem voltam elég gyors az irányításban. Elfelejtettem szólni a székről.
– Semmi gond – mondtam –, van még kilenc másik lábujjam.
Eközben lassan kikerültem a széket.

Amikor még egy tétova lépést tettem felé, szólt:
– Oké, most állj meg. A karom alám kötözték.
Előre léptem egy kissé, egyik kezemmel megérintettem a csupasz vállát, a másikkal megsimogattam a haját.
– Te is meztelen vagy? – kérdeztem hirtelen.
– Ne törődj vele – mondta dühösen –, csak engedj leszállnom erről a dologról.
– Segíteni próbálok – válaszoltam ugyanabban a hangnemben – Tudod, lehetnél egy kicsit udvariasabb, hiszen mindketten bajban vagyunk.
– Elnézést, de még soha nem voltam megkötözve, és ez nagyon nem tetszik – mondta lágyabb hangon.
– Én sem élvezem, hölgyem. Szóval, felejtsük el – mondtam, miközben bal karommal a kezéhez értem. Ahogy közeledtem a csuklójához, a hevederem ismét sípolt és újabb enyhe sokkot adott. Bőréhez érve, tudtam, hogy ő is érez egyféle remegést, persze egyikünknek sem bénító jutott.

Szerepem miatt mégis úgy játszottam el, mintha nekem jött volna egy bika. Hátraugrottam, megbotlottam a székben és kiabáltam:
– A francba! Nem csinálom ezt újra!
– Mi történt?
– Nos, ha senki sem figyel minket, akkor sem tudlak kioldozni, mint ahogy te sem engem.
– Látsz valakit? – kérdeztem halkan.

Pár másodpercig enyhe mozgást hallatott, ahogy a nyakát amennyire csak tudta forgatta, majd azt mondta:
– Nem, semmit. Nem látok se ablakot, se semmit.

Némileg megkönnyebbülten, hogy nem vette észre a kamerákat, amelyeket gondosan igyekeztem elrejteni a szobában.
– Van még valami jó ötleted? Nem akarok még egyszer sokkot kapni, ez úgy fáj, mint egy szülés!
– Nos, miért nem veszed le a szemkötőt, és nézed meg, mi van mögöttem?
– Nem tehetem – csóváltam a fejem –, korábban megpróbáltam, és egy sokk lett a jutalmam. Azt hiszem, ez még azelőtt történt, mielőtt felébredtél. Ha a kezem túl közel kerül a fejemhez vagy a derekamhoz, sokkot kapok. NEM kellemes – mondtam nyomatékosan.
– Szóval mióta vagy itt? – kérdezte.
– Pár órája talán. Eléggé szédelegtem, amikor magamhoz tértem. Nem tudom, mi történt. Tegnap este a lakásomban aludtam és itt ébredtem fel. És veled mi a helyzet? – kérdeztem.
– Szerintem ugyanaz. Hé, nagyon ismerősnek látszol.
– Én? Én is ezt mondanám, de… – mosolyodtam el válaszul, miközben a szemkötőmre mutattam a kezemmel.
– Egyébként John vagyok.
– Az én nevem Tess – felelte a lány. Nyilván a beceneve volt.
– Látsz itt innivalót? Kezdek nagyon szomjas lenni – kérdeztem, közben ismét felálltam.
 – Én is! – felelte.
– Nem látok magam előtt semmit, talán mögöttem? Óvatosan elindultam abba az irányba. Amint úgy gondoltam, hogy kikerültem a látóköréből, megnyomtam az első rejtett gombot a csuklómon. A közvetlenül az arca alatt lévő laptop kétszer sípolt, amikor a képernyő bekapcsolt, mutatva az odaírt utasításokat és a 8:00-as időt. Fogalmam sem volt ugyan, hogy hány óra van, de így programozva úgy tűnhet, mintha a számítógép nyolckor automatikusan bekapcsolt volna.

– Mi volt ez? – kérdeztem felé fordulva.
– Egy számítógép éppen most kapcsolt be – mondta – Valamilyen útmutatónak látszik.
- Mit mond? – kérdeztem.
 – Azt írja, hogy „Mostanra biztosan szomjas vagy. Innivalót a hátsó falon lévő panelből kaphatsz. A kód beírása után válaszd ki  a képernyőn, hogy mit szeretnél.” – Utána van egy 12 számjegyű kód.
– Hogyan írhatok be bármit, ha nem látom? – kérdeztem idegesen.
– Csak próbáld meg, kérlek – kérlelt Tess.
– Rendben, megpróbálom. Visszafordultam a hátsó fal felé és lassan, kinyújtott kézzel elindultam. Nekiütköztem a falnak, majd a kezemmel megtapogattam.
– Azt hiszem, van egy képernyő, de billentyűzet nincs. Van egy kis bemélyedés a falban, de nem találok mást – mondtam, amikor beszámoltam neki a leleteimről.
– Semmi más? – mondta kétségbeesetten.
– Nincs más, bocsi. Csak ennyit látsz a képernyőn? – kérdeztem ártatlanul.
– Nos, nem egészen – válaszolta kelletlenül.
– Szóval mit látsz még? Nagyon szomjas lettem! – mondtam türelmetlenül. Néhány pillanatig csend volt.
– Mi a probléma, Tess?

Vártam a választ, ami rövid szünet után érkezett Tess–től halk hangon.

– Azt írja, hogy „Rossz kislány voltál, úgyhogy mielőtt vizet kapsz, a partnerednek látnia kell. Ahhoz, hogy lásson, le kell nyelned mindent, amit a partnered adhat neked."
– Ez nem jelent semmit. Nincs mit adnom neked – mondtam kissé dühösen. Noha ismertem azt a kifejezést, hogy „nyeld le mindazt, amit a párod ad neked”, éppen ezért írtam.

Újabb szünet után azt mondta:
– Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy le kell nyelnem a péniszedből.
– Azt mondja, meg kell innod a vizeletemet? – mondtam tettetett meglepetéssel és enyhe undorral – Ez nagyon durva!
 – Öhm, nem. Ez azt jelenti, hogy be kell tenned a számba…
Hagytam, hogy ezután néhány másodpercig elhúzódjon a csend.

– Mit? Úgy értem… soha nem csináltam ilyet – mondtam lassan.
Nem volt nehéz meggyőzni, mivel sajnos őszintén állíthattam.
–  Voltál már valaha… - hagytam, hogy kitalálja a kérdés többi részét.
– Ami azt illeti, nem – felelte – Úgy értem, igen, de soha senkinek nem hagytam, hogy a számban fejezze be.
A beszélgetés nagy hatással volt rám. Már félig kemény voltam.

– Van még valami a képernyőn? Megkérdeztem.
– Félek, hogy nincs – mondta halkan Tess.
– Okay… – ismét hagytam, hogy a csend elhúzódjon.
 

Kis idő múltán Tess szólalt meg.
– Nos, nem látok más alternatívát.
– Biztos vagy ebben? – kérdeztem:
– Gondolom…
Persze tudtam, hogy nincs alternatíva, mivel én így terveztem. 
– Akár túl is eshetnénk rajta – mondta.
– Oké, de… Khm, hogyan?  Hol… – torpantam meg dadogva.
A félénkségem egy pillanatra elhatalmasodott rajtam.
– Mivel nyilvánvalóan nem tudok mozdulni, ide kell jönnöd. Állj elém és lássuk, sikerül-e.

Előre csoszogtam, kezemet magam elé nyújtva. Szándékosan egy kicsit jobbra tartottam, tudva, hogy bele fogok ütközni. Kinyújtott kezem jobbra a bal popsi partjára siklott, én pedig visszakaptam a kezem, és azt mondtam, hogy: „Sajnálom”, mire ő azt válaszolta felháborodottan, hogy: „Hé!"

Csoszogtam előtte, mondván:
– Nem akartam hozzád érni, csak nem látok túl jól – hazudtam, miközben egy kicsit elmosolyodtam.
 
Éreztem, hogy akaratom ellenére is elvörösödik az arcom a dühtől, amikor felismert.
– Hé, te vagy az a fickó, akitől… Hm, úgy értem, kértem tőled kölcsön néhány tojást! – fejezte be bénán, és rájött, hogy majdnem beismerte, hogy ellopta a műtárgyaimat.
– Úgy érted, te vagy az a Tess, aki ott lakik az alattam levő szinten? Ha lehet, még mélyebben elpirultam. Az erekcióm erre az időre nagyrészt alábbhagyott, a szégyenérzet és a félénkség miatt, amit próbáltam legyőzni.

– Ó, igen, én vagyok – mondta – Kicsi a világ, mi?
Aztán egy kicsit felkacagott. Amikor néhány másodpercig álltam előtte, szája körülbelül egy lábnyira volt a farkamtól, végül rám szólt:
– Nos, közelebb kell lépned, hogy tudjalak…
– Oké – mondtam, miközben egy centivel közelebb léptem.
 – Na, gyere közelebb! Nem harapok – nevetett fel idegesen.
Lassan csoszogtam előre, amíg a gyomrom a homlokához nem ért. Az idegességem és a félénkségem küzdött az izgalom ellen, így még mindig csak kissé voltam kemény.
– Öhm, van egy problémánk – mondta.
Az idegességem hirtelen megnőtt.
– Mi a baj? – kérdeztem remegő hangon.
– Nos, hacsak nem izgulsz fel, nem tudlak a számba venni. Túl messzire lógsz.
– Ó, én csak…  Csak ideges vagyok, úgy értem… –
– Te tényleg soha nem csináltál ilyet? – csodálkozott el.
– Nem, sohasem – válaszoltam csendesen.
– Ez hogy lehet? – kérdezte – Jóképű srác vagy. Ugye nem vagy meleg?

– NEM! Dehogy! – feleltem kiáltva.
– Csak eddig soha nem volt barátnőm. Kivéve egyszer, amikor 15 éves voltam, és csak… úgy értem, nem ment jól, és azóta én… – dadogva ismét megtorpantam és akaratom ellenére is eszembe jutott, milyen zavarban voltam az első csókkísérletemkor.
– Úgy érted, 15 éves korod óta nem volt barátnőd? – kérdezte hitetlenkedve.
– Igen, úgy – válaszoltam zavartan.
Ezen a ponton már teljesen dühös voltam.
– Hú, ezt nehéz elképzelni.
– Sajnálom – mondtam halkan.
 – Hé, nincs semmi baj! – nyugtatgatott.
– Azt hiszem, csak meg kell beszélnünk ezt előbb. Először is, ha kemény leszel, megcsókolom a péniszed végét, aztán talán az oldalát. Akkor kinyitom a számat és csak a fejét veszem be, majd a nyelvemmel körbe nyalom a makkod. Azt hiszem, ez tetszeni fog neked – éreztem, hogy megduzzadok, amint a szavaira koncentráltam.
– Azután mozgatnod kell a csípődet és lassan előre-hátra mozognod a számban. De NEM túl mélyen! – figyelmeztetett a lány.
– Oké – mondtam. – Mennyire messze van a túl mély?
– Nos, ha köhögök vagy öklendezek, akkor már túl mélyen vagy, oké?
– RENDBEN. Készen állsz?
A farkam kissé lekonyult a megbeszélés során.

– Akkor csúsztasd előre-hátra a péniszedet, én pedig megpróbálom a nyelvemet használni és rávenni téged, hogy elélvezz. Amikor jössz, vigyázz, nehogy túl mélyre lökd magad, rendben?
 – Oké – ígértem. Az általa vázolt látvány miatt szinte teljesen megdagadtam, annyira, hogy megérintsen az ajkával.

– Rendben, eddig megvagyunk – mondta, miközben én remegtem a várakozástól. Éreztem a leheletét a farkam fején, amitől hirtelen nagyon felerősödött az izgalmam. Ettől kb. 2 másodperc alatt kőkemény lettem. Éreztem, hogy megcsókolja a fejét, ahogy mondta, mire hangosan felnyögtem. Kinyújtotta a nyelvét, megnyalta a hegyét, én pedig majdnem hátraugrottam az érzéstől. Meleg és csúszós, tapintása nagyon eltér az én kezemtől. Amikor a szája becsukódott a makkom körül, majdnem elélveztem. A mennyországban éreztem magam és a nyelve mozgatása elmosta a korábban érzett borzongást. Amint pörgette a nyelvét a farkamon, ismét felnyögtem és önkéntelenül előre rándult a csípőm. Eszembe jutott, hogy nem szabad túl mélyre löknöm, de az élvezet hulláma, ami átjárt engem, arra késztetett, hogy megismételjem a mozdulatot. Hamarosan becsúsztattam a farkamat a torkáig, majd az ajka széléig húzódtam vissza. Körülbelül 10, vagy 12 ilyen lökés és a farkam tövében lévő nyomás gyorsan felépült egészen odáig, hogy már nem tudtam kontrollálni a lökéseimet. Növeltem a csípőm sebességét, majd néhány éles lökéssel elkezdtem spriccelni.

Felnyögtem, hogy: „Bassza meg, igen!” amint az első kilövellésem Tess szája hátsó részébe ömlött. Gyorsan követtem újabb lökésekkel és még több sperma-sugárral, tovább spriccelve a szájába, ahogy nyelt. A harmadik lökés, ahogy jöttem, túl messzire sikerült és ahogy lenyelte a spermámat, a farkam körülbelül egyharmadát is lenyelte. A megnövekedett érzés szinte túl sok volt számomra, de hátrahúzódtam, amikor köhögött, utána ismét előrenyomtam, amíg el nem nyelte a szájával. Eszembe jutott, hogy ne menjek túl mélyre, ezért az utolsó 2 percig mozdulatlanul tartottam a farkam, egészen a szájába mélyedő cum-robbanások végéig. Lenyelte, ami a szájában volt, közben a makkomban hirtelen kellemetlen érzés keletkezett. Zihálva kihúzódtam belőle. Nem vettem észre, hogy a kezemet a feje két oldalára tettem, egészen addig, amíg nem használtam a tenyerem a támaszkodáshoz, hogy el ne essek.
Ahogy elengedtem, újra köhögött, mire azt mondtam:
– Sajnálom, nem akartam ilyen mélyre menni. Úgy értem... Ez egyszerűen hihetetlen volt…
 Kifogytam a levegőből, mivel még mindig elég nehezen kaptunk levegőt mindketten.
– Rendben van – mondta – Tudom, hogy nem akartad, és így is csak egyszer öklendeztem.
Miközben helyreállt a lélegzetünk, sikerült megnyomni a csuklómon lévő rejtett gombot és a számítógép hangosan sípolt, majd egy sípoló hang érkezett a szemkötőm felől is.
– Mi az? – kérdeztem Tess–t.
– A számítógép képernyője megváltozott. Azt írja, hogy most leveheted a szemkötőt.
– Biztos vagy benne? TÉNYLEG nem akarok még egyszer olyan sokkot kapni!
– Biztos vagyok benne – mondta.
Lassan a fejemhez emeltem a kezemet, kitapogattam a csatokat. Szántam időt arra is, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem úgy néz ki, mintha tudnám, hogyan vegyem le. Kissé ügyetlenkedve kioldottam az utolsó csatot, lehúztam a szememről a szemkötőt, és pislogtam a hirtelen erős fényben.
 

  1. 2. fejezet Felfedezés

 

Néhányszor pislogtam, hogy igazítsam a látásomat, körbenéztem az ismerős szobában, és a gyönyörű test látványa letaglózott. 

– Remélem, most már látod, hogyan kell megitatni. Még mindig szomjas vagyok, még azután is, hogy megittalak! – mondta mosolyogva. 
Hangosan felnevettem, sokkal fesztelenebbül, mint korábban, pedig közvetlenül magam előtt láttam Tess gyönyörű arcát.
– Igazán gyönyörű vagy! – fakadtam ki. Nem akartam ezt mondani, de az őszinte kirohanásom láthatóan megérintette Tesst, mivel egy kicsit elpirult, majd halk hangon azt mondta:
– Köszönöm, John, te is nagyon jól nézel ki! 
Ettől furcsán jól éreztem magam, és az önbizalmam még néhány fokot emelkedett.
– Kösz, Tess… Nos, megnézem milyen innivalót találok, oké?
– Jól hangzik – válaszolta a lány.

Megfordultam és a pár napja beszerelt italadagolóhoz sétáltam. A felette lévő érintőképernyőn megjelent a billentyűzet, ahova be tudtam írni a kódot. 
– Mi is a kód? – kérdeztem, nem akartam kiadni magam.
 – „SMCGSW” van rajta – kiáltotta. 
Beírtam a kódot és magamban mosolyogtam, mert tudom, hogy a kód a Suck My Cock, Get Some Water rövidítése. Az adagoló kidobott egy csészét, és automatikusan megtelt hideg vízzel, amikor megnyomtam a megfelelő gombot. Mivel egészen biztos voltam benne, hogy Tess szomjasabb, mint én, és hogy úriember látszatát keltsem, odavittem neki a csészét és az ajkához tartottam, miközben ivott.

Miután megitattam, szárazra töröltem az állát, és ő rám mosolygott, miközben azt mondta:
– Köszönöm John! Így sokkal jobb. Kaphatnék még egy kicsit, miután te is ittál?
– Persze – válaszoltam –, mindjárt visszajövök.
 
Tudtam, hogy a beírt kód csak 2 italt tesz lehetővé, így miután ismét megnyomtam a víz gombot és megtelt, körülbelül a felét megittam, majd újra megnyomtam a gombot. Amikor nem történt semmi, úgy tettem, mint aki meglepődik.
– Ó, ó.
– Mi a baj? – mondta Tess aggódó hangon.
– Kértem még egy pohárral, de amikor próbáltam neked még egyet, nem történt semmi! Mit mond a képernyő? – kérdeztem ártatlanul.

Visszasétáltam oda, ahol Tess le volt kötözve.
– Azt írja: „Több vizet akarsz, de van egy probléma. Rossz fiú volt, ezért viszonoznia kell a szívességet” – olvasta hangosan.
– Ez mit jelent? – kérdeztem, persze tudtam, hogy mire van szükség. 
Néhány másodpercre megállt, úgy tett mintha gondolkodna, de biztos voltam benne, hogy tudja, miről szól a felirat.

– Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy úgy kell tenned velem, ahogy én csináltam veled. 
Néhány másodpercig elhallgattam, és azon gondolkodtam, mi lenne a legmegfelelőbb válasz.
– Nem tudom pontosan, hogyan kell ezt csinálni – vallottam be félénken.
– Nos, végig tudom beszélni ezt is veled. Nem szabad túl nehéznek lennie, ezek után kicsit felizgultam – mondta mosolyogva.
– Igazán? Meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy a nők, úgy értem, hogy… így kapnak… – dadogtam.
– Lehet, hogy meglepő. Azt hiszem, a legtöbb nő felizgul attól, ha egy férfit szophat, bár ez nem teljesen normális helyzet.
– Igen, az biztos! – idegesen felnevettem – Szóval, készen állsz?
– Úgy érzem, jobban készen állok, mint valaha. Tudsz a csiklóról?
– Nos, ismerem az anatómiát. Ez a legérzékenyebb pontod, igaz?
– Igen, de jól érezhetem magam úgy is, ha megérintesz vagy megnyalsz különböző helyeket. A hüvelyem nyílása nagyon érzékeny, és ha megérinted vagy megnyalod a szeméremtestem, mielőtt elérnéd a csiklómat, az is jó.
– Rendben, csak szólj, ha jól csinálom, rendben?
– Ó, tudni fogod, ha jól csinálod. Néha elég hangos vagyok – nevetett.

Ezt hallva a lába közé kerültem és a kitárt punciját meg a fenekét néztem. Amiért ebben a gyönyörű  látványban lehetett részem, meg a tudat miatt, hogy ezt csinálhatom, gyorsan megnőtt a farkam. Letérdeltem és közelebb csúsztam. Sokszor olvastam már erről, így nem voltam teljesen homályban, de még mindig ideges voltam. Könnyedén megszagoltam a punciját, éreztem izgalmának enyhe, nőies illatát. A punciját körben leborotválta, de a vetkőztetése során tapasztaltam, hogy van egy kis folt közvetlenül felette. Azt hiszem, ezt nevezték leszállópályának vagy ilyesminek. Vettem egy mély levegőt és enyhén körbe fújtam a punciját, vagy a szeméremtestet, ahogy ő használta ezt a kifejezést a puncijára. A punci szó jobban tetszett, zsigeribbnek tűnt.

– Ó, ez kicsit csiklandozó – mormolta. 
Még egy kicsit előrehajoltam és egy puszit nyomtam a jobb combjára, közvetlenül a puncija alá. Ezt megismételtem a bal combon, majd egy kicsit jobbra az ajkakon. Erre egy kicsit megugrott, bár nem sokat tudott mozogni. Egyre bátrabb lettem, még párszor megcsókoltam a punci ajkait, aztán ajkaimat határozottan az övéire nyomtam. Próbaképpen megnyaltam a puncijának külsejét, amivel ismét ugrásra késztettem. Kezdtem nagyon megkedvelni ezt, ezért egyre erősebben nyaltam. Először az egyik oldalát, majd a másikat, végül közvetlenül a közepét. Letérdeltem, hogy javítsam a támadási szögemet, és éreztem, hogy a nyelvem ezen a ponton az ajkai közé csúszik. Nem mélyre, de ahhoz eléggé, hogy érezzem, milyen nagyon csúszós ott és hogy megízleljem az édeskés nedvét. Ettől egyszerre ugrott és nyögött, ezért megismételtem a mozdulatot, egyre mélyebben az ajkai közé hatolva. Valahányszor megnyaltam, a csípője kicsit rángatózott, próbált a nyelvemtől mind több stimulációt szerezni. A nyögések egyre sűrűbben érkeztek és egyre hangosabbak lettek. Mindkét kezemet a fenekére tettem, és erősen megszorítottam, érezve, milyen rugalmasak az izmai, majd széthúztam őket, hogy a nyelvemet beljebb tudjam nyomni. Hangos nyögés következett, amikor ezt megtettem, így ezzel folytattam. Nyilvánvalóan kezdett izgatottabb lenni és egyre nőtt a belőle kiáramló csúszós folyadék mennyisége is. Nagyon tetszett az íze! Úgy éreztem, hogy ezt órákig tudnám csinálni, de a nyelvem kezdett egy kicsit fáradni. 

Ekkor ismét felnyögött, és kérlelt.

– Most nyald a csiklómat, kérlek, élvezni akarok. Ne gyötörj tovább!

 Nem tudtam, hogy gyötrődik, de engedelmesen lejjebb csúsztattam a nyelvemet egy kicsit, és éreztem, hogy nyelvem egy enyhe dudoron fut át ​​az ajkai között, közvetlenül a rés alján. Azt hiszem, ez lenne a hasítéka teteje, ha a hátán lenne, gondoltam, miközben újra megnyaltam, kicsit erősebben.

 – Ó, igen, csak így tovább! – nyögte hangosan. Erőfeszítéseimet közvetlenül a csiklójára összpontosítottam, és éreztem, hogy a fenék izmai folyamatosan megfeszülnek. A csípője még mindig rángatózott minden nyalásra, de most rövid rándulások voltak, valójában nem nagyon mozgatták. Arra gondoltam, hogy megpróbálok valamit, amit korábban olvastam. Megpróbáltam megragadni a csiklóját az ajkaim közé és közvetlenül megszívni. Ennek azonnali hatása volt, és a lány még jobban megfeszült, és lihegte:

 – Istenem, mindjárt jövök, ne hagyd abba! 
Feltartottam, és szopás közben oda-vissza húzogattam rajta a nyelvem. Ez a trükk megtette a hatását, mert már igazán sikoltott, amitől egy kicsit megdöbbentem. Egész teste megfeszült, miközben folyamatosan nyalogattam és szívtam a csiklóját. Nyögései most összefüggéstelenek lettek és teste felváltva feszült, majd ellazult, ahogy jött. Ugyanazt a mozdulatot folytattam, míg azt nem mondta:

 – Állj, állj, elég volt!

 Azonnal abbahagytam a nyalást.

– Valami rosszat csináltam? – kérdeztem.
– Nem, egyáltalán nem! – kuncogott lihegve, hogy visszanyerje a lélegzetét. 
– Nagyon jól csináltad, csak túlságosan érzékennyé válok, amikor így élvezek el. Biztos vagy benne, hogy még soha nem csináltál ilyet?
– Hehe, igen, ebben egészen biztos vagyok – válaszoltam kissé zavartan.
– Azt hiszem, még soha nem jöttem ilyen erősen! 
Vonakodva vettem el a kezemet a fenekéről, miközben felálltam. Most enyhén izzadt volt, és én imádtam, ahogy a kezemmel tapinthattam a testét.

– Köszönöm John, ez csodálatos volt!
– Nos, az igazat megvallva, nekem is nagyon tetszett! – mondtam egy kis meglepetéssel a hangomban – Nagyon jó az ízed, és ez valóban hatalmas egonövelő volt, hogy miattam ennyire élvezted.
– Úgy tűnik, természetes tehetséged van! –  nevetett Tess.
– Ki hitte volna? – nevettem vissza.

Eszembe jutott, hogy megnyomjam a csuklómon lévő kis gombot. Vártam néhány másodpercet, amikor meghallottam a sípolást, majd megkérdeztem:
– Nos, mit mond most a képernyő?
– Gratulálunk, a 2. feladat befejeződött. Igya jól le magát.
– Ez jól hangzik, mindjárt visszajövök – mondtam, miközben az adagoló felé indultam. Egyszer kiürítettem a csészét, újra megtöltöttem, és visszamentem, és hagytam, hogy Tess igyon, gyorsan kiürítve.

– Hú, azt hiszem, szomjas voltál! Menjek vissza még egy pohárért?
– Nos, igen, volt egy kis edzésem, ha nem vetted volna észre!
– Igazából ezt észrevettem – mondtam széles mosollyal. 
Most már csak egy kicsit voltam szégyenlős, bár az erekcióm még mindig egyenesen kilógott, csak pár centire az arcától, miközben egy kicsit többet ivott.

– Gondolom, tényleg szeretted ezt csinálni, ugye John? – merev farkam felé intett a fejével.
– Ó igen! Bocsánat – mosolyodtam el és kicsit elpirultam, miközben visszasétáltam, hogy inni vegyek magamnak.

– Szóval… a képernyő mutat most valamit? – hívom vissza, miközben magamnak töltöttem a poharat.
– Öhm, igen, azt írja ki: „Akarod, hogy levegyék a zárakat? Első lépés, 500 hosszú lökés, miközben ő végez benned."
– Ez azt jelenti, amit szerintem jelent? – kérdeztem kissé ártatlanul.
– Azt hiszem. Bár nem tudom, hogy számít–e. Szerintem ez egy számláló, ami most 4 nullát mutat. Ráadásul mi számít hosszú lökésnek?

 Elé jöttem, hogy megnézzem a képernyőt, bár tudtam, mit mutat. 
– Nem vagyok benne biztos. De úgy gondolom, mégiscsak szeretnéd ha eloldozhatnálak – kockáztattam meg tétován.
– Ó, igen, kezd elegem lenni az itt fekvésből. Akár meg is kezdhetjük, 500 lökés elég soknak hangzik!
 Rám nézett, a farkam kissé lelógott. Kicsit megpuhultam, mióta az orgazmusig nyaltam őt. A szavaira, és látva, ahogy rám néz, ismét keményedni kezdtem. Ahogy a farkam visszarándult az életbe, és teljes hosszában láthatóvá vált, azt mondta:
– Vigyáznod kell rám. Még soha nem volt ilyen nagy emberem.
– Igazán? Nem hittem volna, hogy akkora vagyok ott.
– Azt mondanám, kicsit nagyobb vagy az átlagnál, bár olyan sokat nem láthattam... – hallgatott el, és azt hiszem, kissé elpirult.
– Rendben, vigyázni fogok.
Ezután mohón megkerültem az oldalát a háta felé, és lelkesen néztem a kilátszó punciját. Nem tudtam pontosan, hogyan kezdjem, emiatt az önbizalmam is kicsit visszaesett, de nagyon szerettem volna neki kezdeni.
Ezért azt mondtam:
– Öhm, kérlek mondd meg, mit tegyek, rendben?
 Bizonyára az idegességem megérintette őt, ezért azt mondta:
– Semmi probléma John, először nyugodj meg. Azt hiszem, még mindig elég nedves vagyok, miután elélveztem, de ha veszel egy kicsit abból a nedvességből, és magadra kened…  Sokkal könnyebbé kell tennie a behatolást.

Nem válaszoltam, csak kinyújtottam a bal kezemet és végigsimítottam a kezemmel a hasíték elejétől egészen a tetejéig. Már ettől a könnyű érintéstől nedvesek lettek az ujjaim, de azért megtettem még egyszer, erősebben simítva és összegyűjtve az ott lévő nedvességből amennyit sikerült.

– Mmmm – nyögte válaszul az érintésemre. Már nedves ujjaimmal a farkam fejét dörzsöltem, majd még egy kis nedvességet szedtem a réséből. Talán kicsit többet simogattam a kelleténél, de jó volt hallani, ahogy nyögött az érintésemtől. A farkam elég nedves volt. Nos, amennyire csak lehetett.

 – Készen állsz, Tess? – kiáltottam.
– Nagyon készen, John, elképzelni sem tudod mennyire? Először csak lassan haladj, jó?
– Oké – léptem közelebb, jobb kezemben a farkammal és a bal kezemmel még mindig a punciját érintve. A farkam fejét nekinyomtam, és végigcsúsztattam a résen. Az érzés csodálatos volt, pedig csak most érintettem meg az ajkát. Válaszul felnyögött, és nekem is kedvem támadt nyögni. Fel-alá csúsztam a hasítékán, fokozatosan elválasztva ajkait a farkam fejével. Ahogy enyhén előrenyomtam, a farkam mélyebbre csúszott közvetlenül a rés tetején, és majdnem egy hüvelyknyire beékelődött. Kicsit lihegtem a melegség és a selymes súrlódás érzetétől. Még egyszer ledörzsöltem a farkamat, majd felfelé és befelé, ezúttal körülbelül 2 centiméterre süllyesztettem el a farkam.

 – Ó, istenem, ez csodálatos érzés – mondtam halkan.
– Ugyanezt mondanám én is! – válaszolt a lány. 
Az ösztön kezdett elhatalmasodni rajtam, ahogy a csípőm hátracsúszott, majdnem kihúzva a farkam, majd visszalöktem kétszer olyan mélyre. Megismételtem a mozdulatot, félig kifelé haladva, majd majdnem 6 hüvelykben.

– A fenébe, te nagyon nagy vagy, John! 
Még majdnem 2 hüvelyk maradt kint és ahogy következőleg kicsúsztam, majd vissza, a csípőm keményen előrenyomult, addig toltam, amíg a csípőm szilárdan a fenekéhez nem ért. Egy kis sikítást hallatott, amikor a mélypontra jutottam, és azt mondta:
– Várj egy pillanatra, szoknom kell téged. A fenébe is, annyira jóllakottnak érzem magam – lihegte. 
Mindkét csípőjét megfogtam a kezemmel. Megpróbálni nem mozdulni nagyon nehéz volt, mivel a farkam mélyen Tess belsejébe temetkezett, ami arra késztette az agyam, hogy újra és újra lökjek.

 Hagytam, hogy a kezeim Tess tökéletes fenekén járjanak, gyönyörködve a forróságban, ahol a farkam mélyen eltemetkezett benne. Kezemet közvetlenül a fenekére tettem, kicsúsztam néhány centit, majd visszacsúsztam Tess zihálása kíséretében. Az ösztön ezen a ponton úrrá lett rajtam teljesen és mindkét kezemmel erősen megmarkolva a csípőjét, kicsúsztam az út nagy részében, és visszacsapódtam a csípőmmel a fenekéről, felkészülve a következő kicsúszásra, és a következő előre lökésre. A csípőm minden egyes lökése örömmordulást hozott Tesstől, majd a sajátomat is. Elvesztem az élvezetben, minden egyes lökés egyre nagyobb nyomást okozott ​​bennem. Eszembe sem jutott, hogy ezt az utolsó 500 lökést úgy csináljam meg, ahogy terveztem. Ahogy a közelgő orgazmus ismerős érzése nőtt a farkamban, a lökésem egy kicsit változatosabb lett. Az érzés, ahogy a farkam belemerült Tess puncijába, és a csípőm szilárdan a fenekébe ütközött, gyorsan átlökött a szélen. Egy primitív üvöltést kiengedve még erősebben megragadtam a csípőjét, és a lehető legmélyebben beljebb löktem, ahogy kitört a farkamból az első lökés. Még ötször éreztem, hogy a farkam belelőtt, még öt kemény lökéssel. Úgy éreztem, felrobbant a farkam vége, és Tessre zuhantam, mélyen a belsejébe temetve, miközben lihegtem az epikus orgazmus után. Beletelt néhány másodpercbe, mire észrevettem, hogy Tess is gyorsan lélegzik, és későn jöttem rá, hogy nem voltam olyan gyengéd. Még ötször éreztem, hogy a farkam belelőtt, még öt kemény lökéssel. 

 – Elnézést, Tess, kicsit elragadtattam magam – ismertem be félénken.
– Nem mondod?! – válaszolta csipetnyi mosollyal a hangjában – Én is majdnem elragadtattam magam, be kell vallanom, hogy nagyon dögös volt, ahogy az imént dugtál, amikor beindultál.

– Nem tudtam visszafogni magam, az érzés olyan csodálatos volt, és olyan meleg voltál belül, szinte forró…. Nem hiszem el, hogy ennyi év óta hiányzik ez nekem!
– Nos, azt mondják, még a rossz szex is nagyon jó,  igaz? – viccelődött a nő – De előtte maszturbálnod kellett volna talán?
– Hát… – mondtam kelletlenül. – Mindenki úgy csinálja? – mondtam védekezően.
– Hát persze, még a lányok is igen, legalábbis azok, akiket ismerek. – mondta egy újabb káprázatos mosollyal, amitől megnyugodtam.
– El kell ismernem, hogy mindkét alkalommal, amikor veled voltam, SOKKAL jobb, mint az önkielégítés! 
Majdnem megbotlottam az utolsó szóban.

– Reméltem is! – mosolygott vissza a lány.
– Mennyi a pontszámunk a kijelzőn? – kérdeztem, miközben odamentem hozzá, hogy megnézzem. Együtt lenéztünk, mire azt válaszolta:
– Csak 68.
– Elnézést, hogy ilyen gyorsan elmentem… – kezdtem el bocsánatot kérni.
– Ne sajnáld, John, nagyjából kétszer annyi ideig bírtad, mint az első alkalommal a barátom!
– Nos, ettől kicsit jobban érzem magam, ne haragudj – mondtam vigyorogva.
– Túl sokat kérsz bocsánatot, tudod, John?
– Bocsánat… – mondtam ki a legkézenfekvőbb szót, mielőtt leállítottam volna magam és mindketten nevetésben törtünk ki. Remek feszültségoldó volt és hirtelen sokkal nyugodtabbnak éreztem magam.
– Csak jól akarom csinálni, tudod? - mondtam hirtelen komolyan.
– Hát elég jól indultál, John! Egyszer elélveztettél és kezdtem nagyon jól érezni magam, mielőtt abbahagytad. Erről jut eszembe, még jó néhány van hátra, hogy kielégítsük ezt az ostoba számítógépet, hogy elengedjen.

 Amikor ezt mondta, visszanézett a képernyőre, és hirtelen felkiáltott:
– Hé, a számláló most 67-nél áll! Ez hogy lehet? 
Megmagyarázhattam volna, hogy a számláló lassan csökken, ha nem éri impulzus, de azt hittem, hogy ő majd magától rájön.
– Korábban 68 volt, igaz? – mondtam ártatlanul, miközben jó munkát végeztem, hogy eltüntessem a mosolyt az arcomról.
– Igen az volt, biztos vagyok benne! Hé! Most váltott 66-ra! Mi a fene folyik itt?
– Nem tudom, lehet, hogy valami baj van vele? 

Úgy tettem, mintha összezavarodnék.

– Jobb lesz, ha visszateszed belém, hogy elérjük az 500-at – mondta hirtelen.
– Nos, Tess, szeretném, de… – elhallgattam, miközben lenéztem a lábaim között lógó farkamra, ami még mindig nedves ugyan és kissé megnyúlt, de határozottan nem felálló.

 Néhány másodpercig a farkamra nézett, majd mosolyogva azt mondta:
– Nos, lássuk, mit tehetünk ez ellen. Gyere, állj elém, és meglátjuk, fel tudjuk-e ébreszteni a nagyfiút – mondta ezt várakozással a szemében, amitől kicsit megrándult a farkam. Elé álltam és – bár a szája nem érte el a farkam alját –, kezdtem azt érezni , hogy letisztogat. Ajka a hasamat és a lábamat nyalogatja. Olyan mélyen nyalta a farkam szárát, amennyire csak elérte, és bár ez nem olyan érzékeny, mint a többi része, a látvány, ahogy lenyalta a saját nedvét a farkamról, megugrasztott a vérnyomásomat. A farkam komolyan dagadni kezdett, szívem minden dobbanásával egyre jobban megnőtt, miközben tovább nyalt mindenhol, ahol elért. Hátrébb léptem pár centit, ahogy a farkam feje végre elérhető közelségbe került a szája elé, és szó szerint a szájába csapott. Bár az érzés nem volt olyan intenzív, mint korábban, ez is elég volt ahhoz, hogy felnyögjek, és elkezdjem előre-hátra csúsztatni a csípőmet. Miután még néhányszor ide-oda csúsztattam a farkam a szájában, élvezve a nyelve érzését a makkom alján, hallottam, hogy mondana valamit.

Kedvetlenül kihúztam a farkam a szájából, miközben tréfásan azt mondtam:
– Sajnálom, nem értelek.

Ismét egy nagyszerű mosollyal ajándékozott meg, majd azt mondta:
– Nagyon vicces vagy John, de nem akarom, hogy túlságosan elragadjon a hév. Bármennyire is élveztem ezt, nagyon szeretném, ha visszakerülnél a puncimba.
– Örvendek a kötelességtudatodnak, kedves hölgy! – mosolyogtam rá, miközben mögé léptem. 
– Tudod, bár nincs semmi tapasztalatom, mégis azt hiszem, neked van a legcsodálatosabb hátad, amit valaha láttam - mondtam, miközben a tökéletes, szív alakú seggét néztem, a lábai között kibújó tökéletes puncijával.
– Köszönöm John! – hangzott elégedetten a bók hallatán – De nagyon szeretném, ha visszakerülnél végre belém.

A farkam még jobban megkeményedett a szavai hallatán. 
– Rendben – mondtam, lehajoltam és egy hirtelen lendülettel megindulva , mindkét kezemet a fenekére tettem és egy kicsit széttártam a popsiját. Arcomat az farpofái közé dugtam, nyelvemet belecsúsztattam, majd gyorsan a csiklójától a lyukáig nyaltam.
– Ó istenem, milyen jó érzés! – sikoltott fel.
 A megjegyzése arra késztetett, hogy folytassam, és még néhányszor keményen és gyorsan nyaltam. Imádtam a hangját, ahogy minden nyalásakor felkiáltott: "Ó, ó, ó."

Nagyon belemerültem a dologba, és rá akartam venni, hogy újra jöjjön, amikor hirtelen azt mondta:
– Bassz meg, John, bassz meg most azonnal!  
Nyomban felálltam, és a már kőkemény farkam a kezemmel a helyére vezettem, csúszós nedves ajkai közé. Amikor mindkét kezemmel megragadtam a csípőjét és lenéztem a farkamra, hogy biztosan betaláljon a puncijába, ő ismét azt mondta:
– Basssz meg John, bassz meg keményen!
 Nem volt szükségem több biztatásra, keményen előrenyomultam, és egy mozdulattal egészen a forró puncijába temettem magam.

Egy kis sikítást hallatott, amikor a mélypontra jutottam, majd azt mondta:
– Ó, igen, bassz, bassz!  
Elkezdtem nagyon keményen döngölni. Elvesztem az érzésben, ahogy forró puncija minden egyes lökésnél a farkamra csúszik. Csodálatos irányítást éreztem, mert bármennyire is szerettem ezt az érzést, tudtam, hogy sokáig bírom tartani. Nyögésének hangja most folyamatos volt, minden lökésemkor. Hirtelen éreztem, hogy az izmai megfeszülnek, és úgy tűnt, hogy visszatartja a lélegzetét, miközben tovább nyomultam belé. Még két lökés, és a lány keményen elélvezett, hangosan nyögött. Csodálatos volt az érzés, ahogy a puncija összehúzódik a farkam körül, de képes voltam végig nyomni az orgazmusa alatt is anélkül, hogy magam elélveztem volna. Úgy tűnt, az orgazmusa sokáig tartott, és izzadtságot láttam a hátán és a fenekén az erőfeszítéstől.

– Tetszett ez neked Tess? – kérdeztem, miközben megálltam a lökésben.
– Istenem, igen, még soha nem voltam ilyen keményen megbaszva. Abba ne hagyd! Még mindig nagyon jó érzés.
– Ezzel teljesen egyetértek! – mondtam vigyorogva, miközben újra nekiláttam. Még mindig ésszerű kontroll alatt éreztem a testem, bár ahogy néztem és éreztem, ahogy lüktet és a farkamon mozog  egyre közelebb éreztem a gyönyöröm. Elmozdítottam a kezemet a csípőjéről, hogy megpaskoljam tökéletes fenekét, lassabban simogatva bele a farkamat, miközben hagytam, hogy kezeim élvezzék izmos fenekének sima, kerek tökéletességét. Lenyűgöző volt látni, ahogy a farkam a punci ajkai közé csúszik. Miközben mindkét kezemmel masszíroztam a fenekét, Tess minden mozdulatnál ismét kis nyögő hangokat hallatott.

– Hol tart most a számláló Tess? – érdeklődtem.
– Nem tudom – zihálta a lány. – Kérlek ne hagyd most abba.

Az önbizalmam egyre nőtt, ahogy rájöttem, hogy ő még jobban élvezi ezt, mint én. Nyögései egyre erősödtek, akárcsak azelőtt, amikor utoljára jött. Arra koncentráltam, hogy egyenletesen mozgassam a farkam, próbáltam uralkodni magamon. Egy mozdulattal egy kicsit megmozgattam a súlyomat, amitől a farkam más szögben mozdult lefelé, ettől Tess élesebben zihált. 
– Ez jó érzés? Kedveled? – kérdeztem, miközben megismételtem a lökést ugyanebben a szögben.
– Ó, Istenem, csak így tovább! – zihálta ki a lány.

Boldogan vigyorogva engedelmeskedtem, innentől ebben a szögben toltam be a farkam. Nyögései gyorsan egyre élesebbek és hangosabbak lettek, és egy hirtelen sikoltással újra elment. Intenzív volt az érzés, ahogy a puncija megszorítja a farkam, ahogy élvezett. Még párat löktem rajta, mígnem egy sóhajjal alább hagyott lihegése alattam. Túl közel jártam az érkezéshez, és nem akartam addig jönni, amíg el nem értük az 500 lökést, ha lehetséges.

Megsimogattam a fenekét, ráhajoltam a hátára. A farkam mélyen benne maradt, miközben pihentem.

– Úgy tűnt, élvezted ezt! – mondtam, miközben megmasszíroztam a vállát.
– Fogalmad sincs – mondta remegő nevetéssel – Nem tudom, hogy azért, mert nagyobb vagy, vagy a szög miatt, vagy mi… De soha egyszer sem élveztem eddig csak úgy a baszás közben, nemhogy kétszer!
– Fogalmad sincs, milyen jól érzem magam ettől – válaszoltam – Nagyon élveztem a gyönyöröd.
– Nem annyira élvezted mint én, ezt garantálom! – mondta nevetve.
– Hol áll a számláló most? – kérdeztem, miközben megpróbáltam átnézni a válla fölött.
– 353-nál tart – mondta – Már csak 147 van hátra! 
– Hoppá, most már 148, a számláló megint ugrott egyet.
– Azt hiszem, akkor jobb, ha újrakezdem, ugye? Gondolom, eleget pihentem – mondtam, miközben felemelkedtem róla.

Már éppen válaszolni készült, amikor kihúztam a farkam, és teljesen visszalöktem, ugyanabban a szögben, amilyen a legjobban tetszett neki. 
– Istenem, igen! Csináld ezt még egyszer! – nyögte vissza a lány.
– Kérlek – válaszoltam, megtámaszkodtam a hátán , hogy jobban hátra húzhassam a csípőmet, majd előre húzódtam és belecsaptam a farkamat. Minden alkalommal, amikor újra belevágódtam, kicsit más szöget próbáltam ki, hogy lássam, melyik váltja ki a legjobb választ a testéből. Az orgazmusa mindkettőnket meglepett, amikor újra felkiáltott: „Jövök!”

Folyamatosan ebben a szögben pumpáltam belé a farkam, most már mindketten izzadtunk az erőlködéstől. Úgy tűnt, az orgazmusa csökkenni kezdett, majd újrakezdődött, miközben folyamatosan nyomtam belé magam. A hatalom érzése, ami átsöpört rajtam, amikor elélvezett, félelmetes volt, és tudtam, hogy ez végleg megalapozza az önbizalmamat.

Úgy tűnt, hogy most szinte folyamatosan élvez, és elsöprő igényt kezdtem érezni arra, hogy magam is spricceljek. Mélyen belül éreztem magamban a nyomást, a farkam minden lökésénél. A puncijának összehúzódásai, a nyöszörgés, izzadt testünk egymáshoz csapódása hirtelen túl sok lett, és az irányítás illúziója tovaszállt, amikor az orgazmusom hirtelen felrobbant. Nem volt levegőm kiáltani, különben nagyot ordítok. Csillagokat láttam egy gyönyörű ködben, amikor lehunytam a szemem, és rakéta módjára robbantam Tessbe. Még mindig élvez, vagy újra élvez? Nem tudtam volna megmondani, mivel túlságosan elmerültem a farkamból kirobbanó bágyasztó érzésben. Síkos testén az utolsó lökésnél előre csusszantam, ezzel a farkamat még mélyebbre küldve belé. A spermám utolsó sugara mélyen a méhébe robbant, amikor a kimerültségtől összeestem.

Hangosan ziháltam, mintha éppen egy 400 méteres sprintet futottam volna, és éreztem, hogy Tess is liheg alattam. Majdnem egy perc után, amikor kezdtem feléledni, felkiáltottam, hogy: „WOW”
– Uh huh! – volt a válasz – Kicsit nehéz vagy, John – mormolta Tess, miközben rajta feküdtem.
– Ó! Bocsánat! – mondtam, miközben hátra húzódtam és levettem a súlyomat a hátáról.
– Semmi baj. Imádtam a tested magamon érezni, de egyre nehezebb volt levegőt venni.

Éreztem, ahogy a farkam meglágyul benne, és lágyan kicsúszik, amikor felültem. 
– Hányszor jöttél? – kérdeztem, miközben lopva megnyomtam a gombot, hogy kioldjam a következő zárkészletet.
– Tényleg nem tudom. Még soha nem éreztem ilyet. Úgy értem…  többször egymás után. A végén már olyan lett, mintha csak egyetlen hosszú orgazmus lenne.
– Nos, amint visszanyerem az erőmet, hozok egy kis vizet. Megint szomjas vagyok, és lefogadom, hogy te is!
– Köszönöm, John. Persze, hogy szomjas vagyok. Nincs ebben semmi meglepő, éppen most végeztem egy aerobic edzéssel!

Remegve felálltam, majd lenéztem az előttem fekvő csodálatos látványra. Teste csillogott az izzadságtól, a puncija rózsaszín volt és duzzadt, a nedvünk a padlóra csöpögött belőle. 
– Milyen csodálatos látvány! - mondtam halkan. – Biztosan ez a legszexisebb látvány, amit valaha láttam.

 Kicsit nevetett, de tudtam, hogy tetszett neki amit mondtam.
– Örülök, hogy szeretsz engem nézni, különösen azután, hogy éppen befejeztük azt a maratont!
– Viccelsz? Szerintem még egy meleg srác is szívesen nézne téged ebben a pozícióban – viszonoztam kuncogva.
– Azt mondanám, hogy ez a hízelgés bárhova vezethetne, kivéve, hogy már mindent megtettünk! – pirult el kissé.
– Én is azt hiszem! – mondtam és a vízadagoló felé indultam. 
Persze én tudtam, hogy még nem végeztünk. Ahogy elsétáltam vízért, hallottam a zárak kattanását, ahogy a karja kiszabadult.

– Hé, szabad vagyok! – mondta, miközben kivette a karját a mandzsettákból és megpróbált felülni. Hátranéztem, miközben engedtem a vizet, és láttam, hogy felém fordul, ahogy felfedezte, hogy a lábai még mindig a helyükön vannak. A melle erősen kidudorodott a mellkasából, a bimbói peckesen álltak. Egyszerűen gyönyörű volt.

– Menő! – mondtam, miközben megfordultam, hogy átadjam neki a pohár vizet, amikor azt mondta:
– Várj csak, miért nem szabadok a lábaim?
– Nem tudom. Mit látsz a képernyőn? 
Visszafordult a képernyőhöz, ahol ezt olvashatta: „Vissza kell nyerned az erődet. Harapnivaló a víz alatti szekrényben. Írd be a „RYSFTA” kódot.”
– Rendben, ez jól hangzik. Éhes vagyok, de szeretném, ha a lábaim is szabadok lennének! – mondta némi csalódottsággal.
– Lehet, hogy miután megettük, kiszabadulnak? 
Az adagoló képernyőjéhez léptem, hogy beírjam a kódot. Tudtam, hogy mi az, mivel a Regain Your Strength, Fuck That Ass rövidítése volt. Mégis újra kértem a kódot, ahogy ott álltam.

– RYSFTA – mondta, én pedig beírtam a kódot. Ahogy az várható volt, meghallottam a zár kattanását, és lehajolva kinyitottam a szekrényt.

– Hé, itt van a szendvicsünk! - mondtam, miközben kivettem mindkettőt – Úgy néz ki az egyik pulykás, a másik marhasültes! Melyiket akarod Tess? 
Visszamentem hozzá. Még mindig az előző pózban térdelve pihent az előtte lévő párnán.
– Hm, nem bánnád, ha én a pulykásat választanám? – kérdezett vissza.
– Semmi gond, Tess, nekem bármelyik megfelel – mondtam és odaadtam neki az első szendvicset.

Ahogy kibontottam a szendvicset, hirtelen nagyon éhes lettem, ami nem meglepő, mivel sok kalóriát használtam fel. Biztosan Tess is így érezhette, mivel azonnal nekilátott az evésnek. Leültem a párna szélére, amire támaszkodott. A csípőm szinte érintette a vállát. Néhány percig csendben ettünk, amíg nem csillapodott kissé az éhségem, ekkor megkérdeztem:
– Milyen a szendvicsed?

– Meglepően jó! – felelte – Kaphatnék még egy kis vizet?

– Hogyne – válaszoltam, felálltam, és átnyújtottam neki a szendvicsem maradékát 
– Fogd meg egy pillanatra, hozok mindkettőnknek egy italt. 
Amikor újra megtöltöttem a poharat, megnyomtam a csuklómon lévő gombot, hogy felfedjem a következő üzenetet. Visszasétáltam, odaadtam Tessnek a vizet, és visszavettem a szendvicsemet. Pár percig néma csendben ettünk. Észrevettem, hogy lenézett a képernyőre. Úgy tűnt, az arca rögtön utána egy kicsit elvörösödött, de úgy tettem, mintha nem venném észre. Megettem a szendvicset, és megfogtam a poharat.

– Iszok még egy italt, kérsz még? – kérdeztem, miközben elindultam.
– Ó, nem, elég volt – válaszolta, miközben megtöltöttem a poharam.
– Ez jól esett, nagyon éhes voltam! - mondtam, miközben visszafelé mentem.
– Igen, én is – mondta, bár észrevettem, hogy csak a szendvics felét ette meg.
– Végeztél? – kérdeztem, miközben elmentem a feneke mellett, és elismerően néztem rá, ahogy elhaladtam. A punci ajka még mindig duzzadt volt, és nedvesnek látszott, egy kis csepp lecsöpögött az ajkáról.
– Igen, azt hiszem, készen állok kiszabadulni ezekből a zárakból is – mondta határozott hangon.
– Van valami útbaigazítás? – kérdeztem, miközben lenéztem a képernyőre.
– Igen, de nem tudom, hogy kéne ezt érteni – mondta kissé szomorúan – Ezt írja: „Két zár leesett, kettő hátra van. 200 lökés az utolsó helyen kinyitja az utolsó zárakat.”
– Hm, ez vajon mit jelent? - mondtam tudatlanságot színlelve.
– Nem vagyok benne teljesen biztos, de talán csak 200 további lökésed a puncimban old fel.
– Nos, minden bizonnyal hajlandó vagyok újra megtenni! - mondtam nevetve. – Lehet, hogy még egy kis segítségre lenne szükségem – intettem le a félig petyhüdt farkamra.
– Azt hiszem, meg tudom csinálni – mondta halvány mosollyal – Gyere ide, és állítsuk fel újra azt a nagyfiút!

Lassan megmozdultam előtte, a farkam rángatózni kezdett a várakozástól. Lenyúlt a szabad kezével,  megsimogatta a farkamat, mielőtt az ajkához húzta. Megcsókolta a fejét, majd egyenesen felemelte, és a tövétől a makkig megnyalta.

 – Hú, ez csodálatos érzés! - mondtam, és éreztem, hogy a farkam néhány impulzus alatt teljesen megkeményedik. Elmosolyodott, és válaszul a szájába vette a farkam nagy részét, majd lassan visszahúzódott. Erősen szívott, amíg csak a fejem bent volt a szájában. Ezután néhányszor megforgatta a nyelvét a makk körül, én pedig elismerően felnyögtem.

 – Azt hiszem, ennek elégnek kell lennie a trükkhöz – mondta mosolyogva, miközben elengedett, hogy az orra előtt a levegőbe lendüljek.

 

Engedve az ösztöneimnek hirtelen letérdeltem elé, gyengéden a kezembe fogtam az arcát. Közelebb léptem hozzá, meg akartam csókolni a száját, de hirtelen ideges lettem, amikor már csak néhány centire voltam tőle. Felnyúlt, fejemet az övéhez húzta és először gyengéden, majd egyre nagyobb szenvedéllyel csókolóztunk. Csodálatos volt az érzés, ahogy a nyelve az enyémhez simult, a lehelete az arcomat érte és a keze a tarkómon pihent. Egy vagy talán több percnyi szenvedélyes csókolózás után elszakadtam tőle, és azt lihegtem, hogy „hú, ez is jobb volt, mint valaha gondoltam volna!”

Csak elmosolyodott, és azt felelte:
– Te nyilván természetes tehetség vagy. Ugyanolyan jó a csókolózásban, mint ahogy más dolgokban is!

 Nevettem, és megnövekedett ego érzésével azt mondtam:
– Nyilvánvalóan nagyszerű tanárom van!
– Nos, diák, tedd vissza belém azt a nagy farkad és szabadíts meg, oké? – mosolyodott el válaszul az arcomon ülő vigyorra.
– Nem kell kétszer kérned! – mondtam és gyorsan mögé léptem. Megálltam egy pillanatra, és a bámulatos, kerek seggét néztem, és duzzadó ajkait, amelyek még mindig csúszósak a kombinált nedvünktől. Ismét ösztönből cselekedve – mivel úgy tűnt, hogy mostanában olyan jól működött –, lehajoltam és néhányszor végigsimítottam a nyelvemmel a csiklóján. A válaszként kapott sikolyai egy kicsit tovább növelték az egómat és ez még tovább keményítette a farkam. Felemelkedtem a térdemről, majd gyorsan a csúszós ajkaihoz vezettem a farkam, néhányszor fel-le dörzsöltem a makkommal.

– Basszál már meg! – lihegte, miközben a puncijával játszottam.
– Hallottam és engedelmeskedek – mondtam, miközben néztem, ahogy a farkam lassan elmerül benne. 
–  Mmmm - nyögtem fel, ahogy a mélypontra értem.
– Basszál jó gyorsan John! – mondta.
Közben megfogtam a csípőjét, és elkezdtem belecsapni a feszes puncijába. Természetesen csodálatos érzés volt, de tudtam, hogy most még sokáig bírom, hiszen eddig már 3-szor élveztem el.

Körülbelül 20 jó kemény lökést tettem. Imádtam Tess zihálásának hangját, és apró nyögéseit hallgattam, amikor jó szögben találtam el, amikor hirtelen azt mondta:
– Várj, állj meg John!
– Mi a baj? – kérdeztem, bár biztos voltam benne, hogy már tudom.
– A számláló felfelé megy, nem lefelé! Ettől féltem! – válaszolta a nő.
– Hogy érted, hogy ettől féltél? – kérdeztem, miközben kihúzódtam a nedves puncijából. Odamentem mellé, a farkam ugrált a mozgásomtól és csillogott a nedveitől.
– Nos, az üzenet szerint 200 ütés az utolsó helyen... – elhallgatott, majd így szólt:
– Bejöttél a számba, és ez kinyitotta a szemkötődet. Bejöttél a puncimba, és ez kinyitotta a karomat. Csak egy hely van, ahol még nem jöttél be. Az UTOLSÓ hely – mondta némi hangsúllyal.
– Úgy érted... én, uh soha - dadogtam, hogy megálljak.
– Igen, hát én sem soha, de... – a hangja elcsuklott – Tényleg nem akarok örökké bezárva maradni, szóval...
– Oké, Tess, ha biztos vagy benne, hogy ez az, amire gondolsz, hogy jelent… – ​​mondtam, és sikerült egy kicsit elpirulnom.

A farkamra pillantott, ami még mindig a levegőben ringott előtte és vissza tükröződött róla a fény a nedvességétől. 
– Azt hallottam, hogy sok kenésre van szükség, főleg egy ekkora dologhoz – biccentett a farkam felé. 
– Ha leszedsz egy keveset a nedvességből az ajkaimról, és szétkened egy kicsit a fenekemben... 
Egy kissé kipirosodott az arca, ahogy leírta, mit kell tennem.

 Bólintottam, és ismét körbe mentem széttárt combjai között. Láttam a fenekének gömbölyűségét és az ajkán látható nedvesség mennyiségét, amelyet nemrég szétkent rajta a farkam. Bedugtam az ujjaimat a kitágult résébe, és a nedveinket finoman rákentem a szabadon lévő popsilyukára. A ráncos záróizom tapintása új volt számomra, bár rengeteg új élményben volt részem eddig is.

– Ó – mondta Tess, miközben egy kicsit erősebben dörzsöltem – Ez nagyon… érdekes…

 Felszedtem még egy kis csúszós folyadékot az ajkáról, finoman nyomkodtam a mutatóujjammal, miközben néztem, ahogy elernyed, ahogy ellazul. 
– Csináld lassan, óvatosan rendben? – kérte, amikor majdnem a második ujjpercem volt benne.
– Semmi gond, Tess, olyan lassan, ahogy akarod. Ez elég meleg, ha nem bánod, hogy azt mondom... – kommentáltam, miközben ujjaimmal a lyuk körül dörzsöltem, majd ugyanazzal az ujjal benyomtam, kicsit mélyebbre. 
– Így rendben van?
– Igen úgy gondoltam. Valójában... Bizonyos értelemben finomnak tűnik – mondta halkan.
– Nos, azt hiszem, az embereknek sok idegvégződése van ott...
Elhallgattam, miközben arra koncentráltam, hogy mélyebbre nyomjam az ujjamat, és kicsit forgassam. Egyre lazább lett, ezért néhányszor ki-be pumpáltam az ujjam. Hallottam, ahogy a légzése felgyorsul, miközben a fenekével játszom, ekkor úgy gondoltam, hogy talán két ujjam is belefér. Lassan megfeszítettem izmos gyűrűjét, miközben mozgattam az ujjamat és finoman elkezdtem betolni a középső ujjam is. Elég csúszós lett a kezem a nedvességtől, úgyhogy meglepően jól ment.

Egyszer rászorított, amikor körülbelül félúton voltam, és azt kérte:
– Várj egy pillanatot, hadd szokjam meg.
– Semmi baj, csak szólj, mikor folytassam – mondtam, lassan forgatva az ujjaimat, és éreztem, hogy izmai megfeszülnek körülöttük. A farkam ekkor még kőkemény volt, de kiszáradt valamennyire, amikor zseniális gondolatom támadt. Amíg a fenekével játszok, egy kicsit jobban élvezhetem a punciját. Közelebb tettem hozzá a farkam, és a bal kezemmel újra átdörzsöltem a makkom a punci ajkán, egészen a csiklójáig. 

– Ó ISTENEM! – mondta hangosan – Csináld még egyszer! 
Engedelmeskedtem. Jobb kezemmel kissé ki-be mozgattam az ujjaimat, miközben a farkamat fel-le csúsztattam az ajkain. 

– Jaj istenem, istenem – mondta valahányszor a farkam kicsúszott a nyílásából a csiklója mellett. Még néhány lökés és felkiáltott: "Jövök!" 

Folyamatosan dörzsöltem csiklóját a farkam fejével, és éreztem, ahogy a végbélnyílása szorosan az ujjaimhoz szorul, miközben a puncija görcsbe rándult. Újabb nedvesség áradt az ajkáról, a farkam fejére, miközben még többször dörzsöltem. 
– Kérlek, hagyd abba – lihegte körülbelül fél perc múlva.
– Túl érzékeny? – kérdeztem, miközben elhúztam a farkam az ajkától és a csiklójától.
– Igen – felelte – Annyira forró volt az érzés, ahogy az ujjaiddal a fenekemben dörzsölted a csiklómat. Csodálkozom, hogy milyen gyorsan elmentem!
– Örülök, hogy szolgálhatlak, hölgyem! – vicceltem – Szóval, az ujjaim itt vannak benned, és a farkam benned, itt – mondtam, miközben a farkam teljesen a puncijába nyomtam. 
– Ez jó érzés neked?
– Ó, igen, meglepően jó! – válaszolta, miközben néhányszor beljebb löktem. A vékony membránon át, ami elválasztja a punciját a fenekétől éreztem, ahogy a farkam becsúszik. Elkezdtem mélyebbre csúsztatni az ujjaimat, és jobban kinyújtottam, miközben belepumpáltam a farkam.

 Minden nyögése, ahogy a farkamat és az ujjaimat benne dolgoztattam, egyre magabiztosabbá tett. Meg akartam próbálni abba a szögbe tolni a farkamat, ahogy utoljára bementem hozzá, amikor azt mondta: „Um, John?”

– Igen, Tess? - válaszoltam, miközben megálltam benne.
– A számláló emelkedik, már 236-nál tart. Bármennyire is szeretem, amit csinálsz, valószínűleg jobb, ha abbahagyod, és a seggembe dugod azt a farkat.

Minden idők csúcsán álló önbizalmammal igazi lelkesedéssel ki tudtam mondani:
– Szívesen bedugom a farkam a seggedbe! 
Mindkettőnk mocskos beszéde még jobban felhevített. Kihúztam az ujjaimat a fenekéből, a farkam pedig kicsúsztattam a csúszós puncijából, és egyenesen a ráncos kisebb lyukához. 

– Essünk neki! – mondtam. 
Mivel extra nedvesség volt a farkamon és őt is jól bekentem, csak egy kicsit lepődtem meg, amikor a farkam feje kis erőfeszítéssel elcsúszott a gyűrű mellett, mígnem hirtelen megfeszült.

– Jaj, Tess! Ez nagyon szűk, lazíts egy kicsit, kérlek – morogtam rá és éreztem, hogy kezd ellazulni. Néztem, amint keményen csillogó farkam körülbelül egy hüvelyknyire belesüppedt a csodálatos fenekébe, és lassan beljebb nyomtam, és néztem, ahogy eltűnök a létező legforróbb, legszorosabb helyen. Most félig befelé tartva a farkamat lassan kihúztam, amíg csak a feje maradt bent, majd a csípőjét megfogva ismét belé nyomtam magam, mígnem csak kb 2 centi maradt kint. „Oooh” volt az egyetlen hang, amit kiadott, ezért lassan megismételtem a manővert.

Többször pumpáltam, némán felnyögtem magamban, miközben szilárdan a tartottam csípőjénél.  Imádtam a hangokat, amelyeket minden lökéssel kiadott. 
– Megy le a számláló? –kérdeztem.

Néhány másodperc múlva azt válaszolta:
– Igen… Csináld gyorsabban!
Örömmel engedelmeskedtem, gyorsabban és erősebben kezdtem nyomni a beleibe, és éreztem, ahogy a golyóim rálendülnek a nedves puncijára. Az egyik lökésnél éreztem, hogy valami más is súrolja a golyóimat. Lenéztem és láttam, amint a keze szorgoskodik a lábai között. 

Nem akartam zavarba hozni, vagy abbahagyni, de hihetetlenül forró helyzet volt, Basztam a fenekét miközben a csiklóját dörzsölte. Ez arra sarkallt, hogy minden lökésnél erősebben lökjem a fenekét. Nyögése és zihálása most már szinte folyamatos volt, és éreztem, hogy a farkam tövében lassan felszálló érzés indul el, ahogy elömlött bennem a helyzet hihetetlen forrósága. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni, erősebben megragadtam a csípőjét, és hallottam minden csípőm lökését a fenekéhez csapódni. 

Hirtelen minden figyelmeztetés nélkül megfeszült a farkamon és felkiáltott
– Szent fasz, jövök!!!
Lassítanom kellett egy kicsit, mivel a farkam súrlódása túl nagy volt ahhoz, hogy elviseljem, és egészen biztos voltam benne, hogy még nem értük el a 200 lökést. Majdnem egy perc után éreztem, hogy a teste megfeszül és ellazul. Láttam, hogy a keze megállt, és ott feküdt ellazulva és lihegve, mintha most nyert volna egy versenyt. Nyakamat nyújtva elnéztem izzadt válla mellett és láthattam a 62-es számot a képernyőn. Reméltem, hogy addig bírom, ha tartok egy kis szünetet, ezért abbahagytam a lökdösődést, és hagytam, hogy levegőhöz jusson. 

– Jó érzés? – kérdeztem mosolyogva.
– Ó, Istenem, fogalmad sincs – válaszolta a lány fáradtan.
Előrehajolva megcsókoltam izzadt lapockáját, ettől a farkam még jobban a fenekébe lökődött, mire ezt mondtam:
– Nos, ez nekem is baromi jól esik!
– Annyira nagynak érezlek magamban és hihetetlen élmény volt, hogy belém döngölted – válaszolta.
– Nos, a kilátás innen, nem beszélve a mélyen benned lévő érzésről, szinte több, mint amit el tudok viselni. De ha már erről beszélünk... – mondtam, eközben felegyenesedtem, megfogtam mindkét csípőjét, majd keményen és gyorsan dugni kezdtem.

– Ó igen! – mordult fel, amikor a csípőm a fenekébe ütközött – Basssz még! Erősebben! Gyorsabban!”

 Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy megfeleljek, bár már közeledtem az orgazmushoz újra. Lecsúsztattam a bal kezemet, hogy megdörzsöljem a nyirkos, nedves punciját és a csiklóját, de nem tudtam eléggé koncentrálni mindkét mozdulatra, így nedves kezemmel újra a csípőjét markoltam. Amilyen keményen csak tudtam, most ebben a pozícióban rohantam le, szinte csillagokat láttam és próbáltam visszatartani a nap utolsó, epikus orgazmusát. Minden erős lökés neki egy újabb örömhörgést okozott.
Aztán egy alig hallható kattanás. Felismertem, ahogy a zárak kioldanak, átnéztem a válla fölött, és láttam, hogy a számláló nullán áll. Olyan volt, mintha egy ravaszt húztak volna meg. Hirtelen azt éreztem, hogy a nyomás felrobban a farkam tövéből, a fenekébe rohanva, amikor még egyszer nekicsapódtam. Egy pillanatig ott tartottam, miközben szinte ordítottam diadalmenetben, majd visszahúzódtam, hogy még egyszer csapódjak. egy újabb görcsös örömkitörésre. Még háromszor megismételtem, majd egy kis szünet után kicsúsztam és már mozdulni sem tudtam. 

A térdem majdnem összecsuklott. Tess csípőjébe kapaszkodtam, hogy egyenesen maradjak. Egyikünk sem szólt egy szót sem egy percig, csak lihegtünk és pihentünk. 

Oldalra lépve egyik kezemmel rámutattam a lábára.
– Azt hiszem, most szabad vagy, Tess.”

 Kinyújtotta a kezét, hogy megfogja a kezem, majd lelépett onnan, ahol olyan sokáig térdelt. 
– Köszönöm, John.
Egy kicsit megtántorodott, így mindkét kezemmel elkaptam a karját, hogy megtámasszam. Visszanyerve az egyensúlyát meglepett azzal, hogy átkarolta a mellkasom és a vállamra hajtotta a fejét.
– Én köszönöm, Tess – válaszoltam – Ez nemcsak életem legcsodálatosabb, legkellemesebb élménye volt, de sokkal magabiztosabbnak érzem magam, mint valaha. Főleg, hogy egy elképesztően szép, meztelen nővel beszélgetek – mondtam mosolyogva.

 Felemelte a fejét a mellkasomról, visszamosolygott, és azt mondta:
– Bevallom, számomra is csodálatos volt. Most azonban tényleg keresnem kell egy mellékhelyiséget!

 Nevetni kezdett, én pedig csatlakoztam. A mögötte lévő ajtóra mutattam, ahol a hűtőszekrény állt, és megkérdeztem:
– Talán ott lehet?

Szólj hozzá

fordítás szopás dugás anál szüzesség kötözés